Komentari

mudenburger.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • mudenburger

    One koje su bile u štiklama ubrzo su ih izule da bi bose igrale.
    Djeca nisu navikla na štikle. :-)

    avatar

    06.06.2015. (23:12)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Bravo roditelji!

    avatar

    06.06.2015. (23:34)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Hvala Annaboni! Bilo nam je pravo zadovoljstvo.

    avatar

    07.06.2015. (00:00)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    bravo za mamu , tatu i djecu.

    avatar

    07.06.2015. (23:00)    -   -   -   -  

  • Mrvicak

    Nek su djeca ziva i zdrava.

    Bravo roditeljima...

    avatar

    08.06.2015. (09:25)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    I ko kaže da kućni odgoj i rad sa djecom ne donosi plodove?

    Samo naprijed trud oko djece se uvijek isplati.

    Pozdrav.

    avatar

    08.06.2015. (15:32)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    I vezano za post ispod, i mene užasavaju godine..

    avatar

    08.06.2015. (15:34)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Nisam vjerovao da će ovoliko blogera pročitati post.
    Hvala vam na čestitkama.
    Djeca su jedna od rijetkih svijetlih tačaka u životu,sve ostalo je prilično bljak.
    @samotvoja:godine ne možemo zaustaviti pa će nam biti lakše ako ih prihvatimo i proživimo na što ljepši način.

    avatar

    09.06.2015. (15:05)    -   -   -   -  

  • happywedding

    bravo...pridružujem se čestitkama...

    avatar

    24.07.2015. (00:19)    -   -   -   -  

  • anitsi

    Ne voliš me. Sigurna sam u to...", ojađeno je prošaptala, ležeći pored njega.

    On je zamišljeno zurio u strop. Sada slijedi teži dio. Potvrda riječi koje je ona izgovorila. Koliko god pokušavao tražiti način kako da to izvede pažljivo, nikada nije uspio. Lažne izjave ljubavi uvijek ostavljaju trag na ženskoj duši. Ali, s druge strane, žene tako često inzistiraju na tim riječima. Put do kreveta vodi preko srca. Da nije tako, nikada ne bi lagao. Ali da iskreno kaže što želi, rijetko bi došao do cilja.

    A on je uvijek znao doći do clja. Uživao je u ženama i one u njemu, bio je nježan, bio je romantičan... kad je zavodio, uvijek je nalazio način da se žena osjeća posebnom, svakoj je nesebično poklanjao cijeloga sebe. Barem je tako ona mislila, ne znajući da je jedna od mnogih kojima izgovara fraze koje su mogle značiti nešto i nisu morale značiti ništa, izgovorene taman tako da pobude maštu i zapale vatru negdje u dubini duše.

    Nije se morao puno truditi. Uvijek je bilo dovoljno žena koje su bile spremne vrlo brzo povjerovati da on naslućuje posebnosti baš njene duše, ne razumijući koliko su ženske duše slične. Ostale, oko kojih bi se morao potruditi, brzo je odbacivao. Nije mu se dalo. Odbacivao je i one koje su mu se nudile na pladnju. Nisu mu bile zanimljive.

    Za dva ili tri tjedna suzio bi krug oko jedne djevojke i od tada se posvetio samo njoj. Dirao ju je nježnim dahom svojih riječi, izazivajući u njoj treperenje. Godio bi mu njen pogled i iskra u njemu, iskra koju je on zapalio. Poput umjetnika znao je održavati tu iskru lagano se približavajući njenoj duši, znajući da put do njenog tijela tuda prolazi. Dodiri tijela poklopili bi se s dodirima duha, uživao je u njenom potpunom predavanju, održavajući u njoj iluziju da se i on potpuno predao. Nije to za njega bio samo tjelesni užitak, volio je vidjeti kako treperi, kako ga jedva čeka, slušati kako joj drhti glas od uzbuđenja kad se treba naći s njim...

    Kad se dočepaš ženske duše, za nju si najbolji ljubavnik na svijetu. Dobro je on to znao, ignorirajući sve tehničke kvazisavjete nazoviiskusnih ljubavnika koji pojma nisu imali da je ženski mozak jedina prava erogena zona. Imponirao mu je njen užitak dok su sate provodili u krevetu, vodeći ljubav pričom, smijehom, pogledima... i tek vrlo kratko onim najintimnijim dodirom dvaju tijela.

    Trajalo bi to nekoliko mjeseci, ne više. Točno je znao da njegove fraze imaju ograničeno vrijeme trajanja i da će se ona naviknuti na njih, da će njena duša tražiti još, preko granice koju je namjeravao prijeći. Nikad se nije previše trudio, jednostavno je uživao u njoj čekajući da ona shvati, da joj nešto u svemu počne smetati... I onda bi ona postajala naporna, iskru u očima sve je češće zamjenjivao upitni pogled, pogled bi zamijenile riječi i optužbe. Tada je znao da se bliži kraj.

    Kao sada. Gleda njene oči pune nesigurnosti. Zna da se pita jesu li njegovi osjećaji iskreni, pita se zašto osjeća da njihov odnos ne napreduje. Vrijeme obmane je prošlo i njemu polako prestaje biti ugodno s njom.

    Reći će joj. Reći će joj da je gotovo, da nema više smisla. Reći će da su osjećaji u njemu presahli, što je laž, jer nikada nisu ni postojali. Ona će možda plakati, možda će se gordo zatvoriti u sebe, možda će vikati, prijetiti... žene različito reagiraju.

    A on će krenuti u novi ciklus, u novo traženje. Opet će izlaziti vani ili kružiti po netu, ostavljati poruke, pričati s curama... i gledati u njihove oči, tražiti u njima odsjaj iskre na njegove riječi. Znak da bi upravo ona mogla biti nova žena koju će uzvisiti do ružičastih oblaka zaljubljenosti.

    Nova igračka za njegov uvijek gladan ego.

    On ima ženu i dvoje djece. Oni nisu tvoja briga, oni su njegova odgovornost. To je istina i to ćeš osjetiti.

    On neće učiniti ništa što bi moglo ugroziti njegov status u društvu. Ti nećeš imati ništa protiv toga, pa znaš u što se upuštaš. Bit će ti zabavno, uživat ćeš u njegovoj potpunoj predanosti tebi u onim trenucima koje provedete zajedno. Tajnost sastanaka nosit će svoju draž, ako ti smeta hotel, ako ti je to prizemno, iznajmit će mali stan, samo za vas, samo vaše skrovito, tajno ljubavno gnijezdo.

    Nećeš ga nikada smjeti zvati. Moći ćeš mu pisati SMS-ove na koje će on odgovoriti kad bude mogao, kad bude sam. Razumjet ćeš to. Ti se, u stvari, ne želiš petljati u njegov život.

    Trajat će to. Dani će prijeći u tjedne, tjedni u mjesece.

    Vikendima ćeš biti sama. Vikende će provoditi sa svojom ženom, djecom, prijateljima. Nikada nećete imati zajedno subotu, nedjelju... samo popodneva koja on može odvojiti za tebe, lažući ženi da je na poslu. I pokoji službeni put, kad ti budeš mogla ići, kad budeš morala lagati svojim prijateljima, kolegama na poslu, roditeljima, izmišljati jednima jednu, a drugima drugu priču... za kolege si bolesna, za prijatelje si na službenom putu...

    Trenuci provedeni s njim sve će ti više značiti. On je zavodljiv upravo zbog svoje nedostupnosti, trenuci provedeni u krevetu s njim su n

    avatar

    12.09.2015. (01:12)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Sve u životu ima svoju vrijednost, da ne kažem cijenu,
    ali ne dolazi na naplatu sve odmah, baš kao ni kamate na uloženo ;)

    avatar

    26.09.2015. (11:09)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    @minus 40: ovo je pravo dobro rečeno,pogotovo druga rečenica

    avatar

    26.09.2015. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...