Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bergaz

    Slučaj za sebe...

    avatar

    05.06.2015. (01:02)    -   -   -   -  

  • Zack

    Ne samo da smo slučajni, mi nismo za niš. Smeće država... :P

    avatar

    05.06.2015. (01:25)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Imam tužni post tematski blizak

    avatar

    05.06.2015. (01:32)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    bez znanja i poštenja nema prosperiteta , ostaje gacanje u siromaštvu materijalnom i duhovnom...
    svaka čast tebi na trudu i ustrajnosti

    avatar

    05.06.2015. (07:54)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    ...za plakanje...dobro si pitao.

    avatar

    05.06.2015. (09:39)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Za one koji ne znaju, europarlamentarac gospodin Davor Škrlec je redoviti profesor FER-a, zaposlen na Zavodu za visoki napon i energetiku od 1987. godine. Razumijem da prof. D. Škrlec može puno pridonijeti raspravama o energetici u EU-parlamentu. Međutim svojim nastupom je pokazao da ili nema pojma o čemu priča kada se pača u plastične vrećice ili manipulira hrvatskom javnošću. Izvrsno je pitanje je li platio reklamu za ORaH. Koji u međuvremenu sve više postaje BANANA. O čemu je riječ. Izvrsni portal Zg-magazin objavio je 5. veljače 2014. uoči izbora za hrvatske europarlamentarce tekst Je li ORAH zapravo „BANANA“? (http://zg-magazin.com.hr/je-li-orah-zapravo-banana/). Za one koji nemaju vremena to čitati samo osnovna misao.

    ORaH, je kratica političke stranke Održivi razvoj Hrvatske. A BANANA znači Build Absolutely Nothing Anywhere Near Anything (Ne graditi apsolutno ništa pored nečega).

    Sada je definitivno jasno da je ORaH stranka koja zastupa interese velikog kapitala u funkciji da se ništa ne gradi u Hrvatskoj. Kakva energetika, kakva plastika itd. Ono što me posebno smeta u tom prilogu glumca D. Škrleca je činjenica da je odglumio kako on ima ekološku vrećicu. Pokazao je zaista najekološkiju, ali torbu, onu plastičnu. A pritom nije bio čak ni originalan, jer je ponovio trik svoje Velike šefice koja je to izvela u jednoj HRT emisiji, uoči svoje smjene. Nesreća je Hrvatske što svi zeleni ne brane interese Hrvatske već financijera.

    avatar

    06.06.2015. (08:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...