trenutno sam u procesu promjene prehrane iz manje zdrave u zdraviju... neobično je kako se čovjek vrlo lako navuče na lošije: na prerađenu hranu, zalogaje iz pekara i slično...
01.06.2015. (15:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
no, jako je lako i prestati s time...dovoljno je samo donijeti odluku...za početak samo treba rezati sirove namirnice i kombinirati ih...probaj...ja ujutro na putu do posla kupim nekoliko različitih voćki, zatim dugotrajni kru sa sjemenkama, mladi sir i to držim u hladnjaku na poslu...onda sam manje u iskušenju da odem do pekare i kupim nešto što su prazne kalorije... zapravo mislim da čovjek samo treba težititi tomu da jede umjereno i raznovrsno...važno je koristiti sve sezonske namirnice...
02.06.2015. (08:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
saiwldindia
kako bi proslavili commuinon, molimo javite mi profile cutting machine air plasma cutters cnc profile cutting machine
02.06.2015. (11:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hehehe, sjećam se kad sam ja bila tako nadobudna i skoncentrirana :))) Jako lijepo i pohvalno :)) Od konzervi kupujem grah (za salatu) i slanutak (lijena sam ga sama močiti i kuhati)...a ostalo, kako kada.... :D
glavno da je stiglo ljeto sa puno voća :)
02.06.2015. (16:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Lignje su ti odlične pod uvjetom, da su iz našeg mora.
Ove iz koznakojihmora u principu ne kupujem
01.06.2015. (14:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
trenutno sam u procesu promjene prehrane iz manje zdrave u zdraviju... neobično je kako se čovjek vrlo lako navuče na lošije: na prerađenu hranu, zalogaje iz pekara i slično...
01.06.2015. (15:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
happywedding
no, jako je lako i prestati s time...dovoljno je samo donijeti odluku...za početak samo treba rezati sirove namirnice i kombinirati ih...probaj...ja ujutro na putu do posla kupim nekoliko različitih voćki, zatim dugotrajni kru sa sjemenkama, mladi sir i to držim u hladnjaku na poslu...onda sam manje u iskušenju da odem do pekare i kupim nešto što su prazne kalorije...
zapravo mislim da čovjek samo treba težititi tomu da jede umjereno i raznovrsno...važno je koristiti sve sezonske namirnice...
02.06.2015. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
saiwldindia
kako bi proslavili commuinon, molimo javite mi
profile cutting machine
air plasma cutters
cnc profile cutting machine
02.06.2015. (11:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
nikad nisam doma spremala lignje, jer to ne znam, a niti mi se neda, jer sam uvijek išla van na lignje...
najbolje lignje su mi bile u "Zlatnoj školjci" u Martićevoj u Zagrebu
kasnije sam naišla na još puno restorana, gdje su ih vrhunski pripremali
02.06.2015. (11:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Hehehe, sjećam se kad sam ja bila tako nadobudna i skoncentrirana :)))
Jako lijepo i pohvalno :))
Od konzervi kupujem grah (za salatu) i slanutak (lijena sam ga sama močiti i kuhati)...a ostalo, kako kada.... :D
glavno da je stiglo ljeto sa puno voća :)
02.06.2015. (16:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...