Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lion queen

    Prve tri probranice su o Kolindi. Sviđa mi se što joj radiš toliku promidžbu, jer je svaka promidžba, pa i negativna, ipak promidžba. Za dobrim konjem prašina se diže :)

    avatar

    28.05.2015. (20:58)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Joj, koliko kameleona znam u politici, a koliko izvan politike!

    avatar

    28.05.2015. (21:25)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @lion
    Potpuno si krivo shvatila tekst o Karamarku.
    Poanta je u tome da mu je Crkva progledala kroz prste odobrivši drugi brak (što po crkvenim kanonima nije dozvoljeno jer ne postoji razvod braka). Zašto? Po mom sudu iz navedenog razloga. Ni na kraj pameti mi nije bilo da u to miješam to što mi ti imputiraš: rasizam (kasnije to isto nazivaš šovinizam što ipak nije jednako). Da sam prigovorio da mu je bila muslimanka to opet nebi bio rasizam već vjerska netrpeljivost, a to je sasvim nešto drugo. Uostalom, uopće nism znao da mu je prva žena bila muslimanka, to me se uopće ne tiče i nema veze s mojim tekstom.

    Drugo, ako to nije bio crkveni brak, ja sam u tom slučaju rekao da to potvrđuje da je Karamarko nedavno postao vjernik-katolik budući se OVAJ put ženio u crkvi, što naravno ne mora biti istina, no ja tako mislim i ti možeš iznijeti argumente da nisam u pravu.

    Jednako tako nisam imao pojma da se neka svetica okomila na Karamarkovu djecu jer im je majka muslimanka. To sam sad prvi puta čuo od tebe.

    Možebitno da on TADA i nije bio vjerski fanatik, ali da se DANAS priklanja vjerskom fanatizmu to je očevidno. On, možda i nije tjerao prvu ženu da promijeni vjeru (nisam im držao svijeću da bi to znao), ali bi svakako DANAS bio jako sretan kad u Hrvatskoj ne bi bilo ni jednog ateiste ili agnostika (o drugim krivovjerniciama ne mogu ništa reći jer on ipak napada samo komunjare koji su, po njemu, apriori ateisti ili barem agnostici). Po njegovom shvaćanju oni, naime, ne mogu biti dobri Hrvati. I u tome nije USAMLJEN.

    Međutim, danas sam čuo u jednom razgovoru na tu temu da je dotični tu svoju prvu suprugu blago rečeno maltretirao i da je čak, navodno, u tom sukobu intervenirala i Crkva. Dakle, nije baš da ju je tako jako ljubio. Ne znam je li to točno, ali to sam danas čuo.

    I u konačnosti, zašto se onda od nje razveo i ostavio je sa dvoje djece ako je bio toliko zaljubljen da se s njom oženio iako je bila druge vjere a njemu je vjera barem danas, to ne možeš poreći, jako važna stvar. Bit ću ponovo ciničan: možda upravo zato što je bila 'krive' vjere a to danas biti nije nije baš poželjno.

    avatar

    28.05.2015. (21:27)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @lion
    Kuda su nestala tvoja dva prva komentara. Moj gornji komentar sada nema smisla.
    A što se tiče toga da li je KGK dobar ili loš 'konj' (to ti kažeš bez navodnika) to će se vidjeti tek nakon pet godina. Već sam jednom rekao da bih bio sretan i presretan kad bi ona bila uspješna, ipak je interes Hrvatske važniji od toga kojoj se ona stranci priklanja, no ja baš, barem prema njezinim dosadašnnjim potezima, nisam siguran da će biti uspješna. Daj Bože da sam u krivu.
    Usput, treća probranica se ne odnosi direktno na KGK nego samo na T.K. i pitanja tko koga plagira u postupcima.

    avatar

    28.05.2015. (21:54)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    e dragi semper odavno sam naučio da ne odgovaram prije nego prođe pola sata, tada autor komentara ne može brisati komentar. kod lafice se to često događa.
    Sve su ti probranice - prave!

    avatar

    28.05.2015. (22:22)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Šprajcov dnevnik : prestrašna sudbina ove dežave kojom upravljaju Glogoški i Klem blagoslovljeni Karamarkom i vidaricom rana dragovoljaca KGK

    avatar

    28.05.2015. (22:51)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @sjedokosi
    Hvala na korisnom savjetu. Držat ću ga se ubuduće.

    @Annaboni
    A zašto misliš da je 'prestrašna sudbina'. Uvjeren sam da najmanje polovica Hrvata ('Rvata) misli da su pobrojani spas za Hrvatsku.
    Lako bi se moglo desiti u budućnosti da sada oni koji se s pobrojanima ne slažu počnu bježati iz Lijepe naše (ako već nisu?) kao što su nekada begali oni kojima je Tito bio zločinac. "Ko bi gori sad je doli, a tko doli gori ustaje!"

    avatar

    28.05.2015. (23:24)    -   -   -   -  

  • škrpun

    Samo sat vremena da je ranije pošla sa derneka u posjet Kumrovcu bila je idealna šansa popeglati neke bore ali je nije
    iskoristila i još k tome potvrdila da je lažov i da se njome manipulira.
    Glede Garavoga, mali hrvati se krste dok su mali a veliki kad odrastu.

    avatar

    28.05.2015. (23:46)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    da mi je znati gdje se to ide na tečaj za karizmatika

    avatar

    29.05.2015. (15:03)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @pametni zub
    Ne trebaš ići na nikakav tečaj, dovoljno je da imaš dobru karizmu, tj. od Boga dane milosti.

    avatar

    29.05.2015. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...