Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Zlica

    Netopolis je bio prije :-)). Kako vrijeme prolazi :-)).

    avatar

    28.05.2015. (20:24)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Pozdrav Tebi..znaš nemam ja protiv nikoga da je na cool listi samo me je zanimalo...jer jih ima punooo koji odlično pišu pa jih nikda ne vidim...Hvala na posjeti:))

    avatar

    28.05.2015. (22:18)    -   -   -   -  

  • pomagač

    Puno čitam tako da se zaposlenici u knjižnici" smrkne" kad me vidi.Pročitala sam sve od Jo Nesba ali nekim članovima obitelji se ne sviđa(inače čitamo iste knjige).Vaš blog pratim od nedavno.Ima dosta blogera koji odlično pišu.Želim vam i dalje puno uspjeha u pisanju.

    avatar

    29.05.2015. (08:26)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    Pozdrav! Treba ukinuti lektire na internetu, pa ce knjige biti procitane i pisanje lektira razumljivije.... to je tako... posegnes za necim sto je lakse dohvatiti ...

    avatar

    29.05.2015. (09:26)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Ne vjerujem da knjige imaju dobru budućnost. Današnja djeca se uče živjeti brzo, izražavati mišljenje lajkom, ... gledati u ekran, sve žele odmah i krajnje sažeto. Knjiga je većini kazna. Ali dobro, možda sam i skroz u krivu. Ionako pričam napamet, a to je privilegija bloga i današnjih medija općenito. Tebi želim puno sreće, što više dobrih knjiga i srdačno te pozdravljam ;)

    avatar

    29.05.2015. (09:41)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Pih. Tek sedam godina... :p
    Ajd i to je nekakav početak...

    avatar

    29.05.2015. (11:09)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Čestitam jubilej.
      Za mene si tek malena curica jer sam na blogu od 21.2.2007
    Sad ozbiljno.
    Spadam u gutače knjiga. Čitam sve što mi padne pod ruku i mnoga jutra dočekam s knjigom. Spasavaju me ova jeftina izdanja, jer kad zadremaš skoče i probude te ...
    Digitalne knjige nije da mi ne leže, nego ja ne mogu leći pored njih, pa ih izbjegavam ...:))

    avatar

    29.05.2015. (11:20)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    čestitam 7 godina blogosfere :) tu sam od 2.9.2005. :) a intenzivnije od kraja 2009.

    avatar

    29.05.2015. (11:47)    -   -   -   -  

  • travelology

    Cestitam. Stvarno fascinante brojke, i ocito je da volis to sto pises. Meni je drago da se pise o procitanim knjigama jer onda mogu odabrati sto citati.

    avatar

    29.05.2015. (13:49)    -   -   -   -  

  • majra

    Rado citam tvoje postove, svakako su za pohvalu i sretno i dalje :)

    avatar

    29.05.2015. (14:40)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlica - da, to smo pričale, ja se toga, ruku na srce, uopće ne sjećam :) Možda je bilo prije moga vremena...

    @modrinaneba - uopće nisam protiv toga da se propituju kriteriji i autoriteti, samo naprijed! :)

    @pomagač - drago mi je što se strastveni čitatelji javljaju, hvala na podršci!

    @polupani lončići - mislim da bi se, sve i da možemo zabraniti uploadanje lektira na net, klinci vratili starom načinu prepisivanja od kolega ili starije braće i sestara. moja je težnja više u popularizaciji knjiga, ne u zabranama...

    @minus40kg - zapravo je percepcija crnja nego što to ustvari jest: knjige se i dalje pišu, prodaju i čitaju, unatoč tome što su im kroz proteklih stotinu godina prijetili razni drugi mediji. hvala na komentaru i na dobrim željama!

    @Manga - da, samo ne znam je li to bilo sedam mršavih ili sedam debelih :)

    @mecabg - hvala na čestitkama, uskoro te ja stižem :) i mene u posljednje vrijeme knjige omamljuju, znam kako je :)

    @shadow-of-soul - ja sam poznata po tome da mi treba neko vrijeme da mi se ideja iskristalizira: mislim da sam imala jedan blog prije ovoga, ali nisam znala što bih na njemu pisala, pa je ostao zaboravljen :) hvala :)

    @travelology - baš sam nedavno pisala o knjizi koju sam pročitala, zove se "Usmena preporuka" i govori o tome koliko smo se ustvari počeli oslanjati na mišljenja stranaca s interneta kod kupovine proizvoda, izbora knjiga, filmova i sličnog... bit će da nam je vrijeme postalo oskudno, pa ga ne možemo trošiti bezbrižno :) hvala na čestitkama :)

    @S. - hvala :)

    avatar

    29.05.2015. (15:01)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Hvala što postoje blogeri takvog profila .
    Iz osobnog iskustva znam, da je u zadnjih par godina lektira preko interneta za neke učenike ( govorim o srednjoj školi) žalostan i jedini izbor.
    Zbog toga, lukavo sam se dosjetila nekih pitanja u kontrolnim zadaćama o kojima na internetu nema odgovora, pa sam tako drastično smanjila broj internetskih čitača.
    Neću ti otkriti pitanja jer nemaju veze s tvojim tekstom. Čestitam od srca

    avatar

    29.05.2015. (16:02)    -   -   -   -  

  • stara teta

    pridružujem se čestitkama, ne samo zbog truda i pozamašnjog broja postova, nego zbog izuzetne kvalitete, zanimljivog odabira, preciznog iznošenja argumenata zašto da, zašto ne, i posebno zanimljivog pregleda izdanja do kojih ne bih nikad ni znala da te nema. hvala ti puno, vjerojatno ni ne slutiš koliko nam obogaćuješ život i osobnu kulturu

    avatar

    29.05.2015. (17:52)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ja sam svoj blog otvorio 11.12.2007., dakle malo prije tebe. Da li je to uzrok da se u potpunosti 100% slažem s tobom, ne znam.
    Ne znam je si li podatke o blogu uzimala iz editora, no mogu ti reći da su oni, barem kad sam ja u pitanju, potpuno krivi. Lako provjerljivo: u editoru piše da nisam objavio ni jedne fotografije a istovremeno sam nekoliko puta bio u foto prilogu. O broju riječi po postu da ne govorim. Muku mučim da umanjim broj riječi ali mi to teško uspijeva ispod 200 riječi a oni meni prosjek 120 riječi.
    U svakom slučaju čestitke na upornosti u ovim turbulentnim blogerskim vremenima.

    avatar

    29.05.2015. (18:16)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Cestitke za ovih 7:-) Ja sam jos u povojima ovdje, a kad sam, ne tako davno, zakoracila u ovaj svijet nisam imala ni blizu ideju o postojanju ovakve sarolike i toliko zive zajednice...Sto se citanja tice, kao cura gutala sam knjige, ponekad i jednu dnevno, pa je onda dosao period (brak, djeca) kada nisam imala previse vremena za knjige, ali nekako sam znala da cu im se jednog dana ponovno vratiti...I jesam...u ovoj nekoj dobi...s time da me je osim citanja obuzela i nova strast- pisanje:-)
    Zelim ti jos puno postova o zajednickoj strasti koja nas, (vecinu ovdje), veze :-)

    avatar

    29.05.2015. (20:44)    -   -   -   -  

  • NF

    čestitam, još uvijek čitam, stalno novi blogeri se ukoričuju i to me isto raduje. jedino miru gavrana ne volim pa mi malo pokvario slavljeničku idilu ;)

    avatar

    29.05.2015. (22:25)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Annaboni - hvala ti na čestitkama :) definitivno zadrži pitanja tajnima, jer ako završe na internetu, opet će se mali mudraci dosjetiti kako da si uštede vrijeme :)

    @stara teta - hvala puno, voljela bih reći da iza toga stoje nevjerojatan trud i volja, ali zapravo se još uvijek prilično zabavljam pišući, pa to i ne osjećam kao neki trud :)

    @semper contra - je, vukla sam podatke iz blog editora. meni se nekako čini da su podaci OK (ja nisam objavljivala fotke, nisam pisala tekstove od puno riječi...)

    @dnevnikjednerazvedenice - kod mene je bilo obrnuto, prvo sam počela pisati, a onda čitati. onda je pisanje stalo, a čitanje je ostalo (nekako pisanje bloga i recenzija i ne doživljavam kao pisanje), ali se nadam da ću jednom ponovno dobiti inspiraciju za pisanje.

    @NF - eh, i ja sam miru gavrana zadnji put čitala tamo negdje 2008., kužim zašto je antipatičan :)

    avatar

    10.06.2015. (11:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...