Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • borivoj

  Da si malo "stariji" a ja malo "mlađa" ne znam kako ali zaljubila bih se u tebe, jednostavno toliko na kvadrat koliko u ovom trenutku si mi udahnio osmijeha na lice u ovim ranim noćnim satima.
  Tiana @ Škrpun

  avatar

  27.05.2015. (09:39)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Pomlađivanje i povezivanje sa anđelima

  U subotu 30.05.2015. godine s početkom u 16.00 sati, započinje još jedna radionica sa anđelima pod nazivom Povezivanje i pomlađivanje sa anđelima.  Radionca i ovog mjeseca nudi bogat sadržaj, počevši od kanaliziranih anđeoskih poruka, pa preko vođene meditacije i tehnike vizualizacije, sve do vježbi intuicije, koje nam pomažu da lakše razaznajemo svoj unutarnji glas, ali što je još važnije da se izgradi unutarnji mir.

  Radionica je prilika za ugodno druženje, za dobivanje novih spoznaja, prilika da proširite poglede na život.  Na radionici radimo sa svojim anđelima čuvarima, kao i sa anđelima, arkanđelima, a posebno sa anđelima iz reda akranđela Metatrona.  Pridružite se i ovog mjeseca i svojim dolaskom dopirnesite zajedničkom širenju svijetla na dobrobit svih.  Radujemo se vašem dolasku.  Srdačan pozdrav iz Energy cluba - 5D.

  avatar

  27.05.2015. (09:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...