Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borivoj

    Kako je Grinch ukrao Oluju
    Od prvih incidenata, političkih transparenata i blokada u vukovarskoj Koloni sjećanja 2013., izgubila sam svaku iluziju da u ovoj državi može postojati nešto što će ostati neokaljano ideološkim pripetavanjima, piše ZonaOZona. Nešto što će činiti tu, pa makar tananu zajedničku nit oko koje ćemo se dalje plesti, svatko već prema svom uzorku. Jer, zrelim ljudima različito ne smeta.
    Ali, eto, ni nakon okretanja leđa ministru Ostojiću na ovogodišnjem polaganju vijenaca kod spomenika poginulim redarstvenicima, ni nakon zviždanja i političkih govorancija na mjestu poput Jasenovca, ja se još ne prestajem čuditi.
    Grinchu, pa zar i Oluju?!

    Post sa BLOG.hr

    avatar

    21.05.2015. (09:56)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Institucije države, da upotrijebim taj moderni izraz umjesto organi vlasti, su stvar riješile manje više u tišini, mediji su donijeli eventualno kratku vijest i to je bilo sve. Najveća korist od takvog pristupa je bio da smo mi, obični mali ljudi, živjeli u uvjerenju da nema kriminala, ubojstava i političkog nadmudrivanja. Onda se netko sjetio da u tom 'mraku' upali svjetlost i na vidjelo su izašle sve rugobe ovog društva. Ja zbog toga i nisam osobiti sretan.

    komentar sa BLOG.hr - > semper contra @ demetra1

    avatar

    21.05.2015. (09:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...