Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borivoj

    Na koncu će, nažalost, i jednu i drugu netko namjerno zgaziti, prvu jer se usudila, a drugu jer... "šta će te tu netko štititi...!". Bijes u jadnoj Našoj poprimio je opake razmjere.

    komentar sa BLOG.hr - > GP-ZG @ tarampana

    avatar

    08.05.2015. (08:17)    -   -   -   -  

  • borivoj

    “MORAMO BITI SPREMNI ODRECI SE ZIVOTA KOJI SMO NAKANILI ZIVJETI, DA BISMO IMALI ZIVOT KOJI NAS OCEKUJE”. Joseph Campbell

    avatar

    08.05.2015. (08:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    6. svibnja 2015.
    Vede govore “Mathru devo bhava! Poštujte majku kao Boga!” Vi morate poštovati majku koja vas je odgojila s ljubavlju, brigom i žrtvovanjem. Ako je srce osobe tako tvrdo da se ne topi od majčinih molitvi, ono ne zavrjeđuje ništa drugo nego da bude ismijano. Uvijek i uvijek, volite i poštujte majku, domovinu, materinski jezik i slijedite svoju kulturu. Nikad nemojte razviti mržnju prema drugima, njihovim jezicima i kulturi. Njegujte i što više možete obogatite materinski jezik i domovinu svojom energijom i napretkom, bez imalo zadrške. Budite spremni za to koristeći se na najbolji način svim raspoloživim mogućnostima. Razvijte svoj karakter, inteligenciju i zdravlje. Najpouzdaniji izvor snage je u vama, a ne u novcu, rođacima i tjelesnoj sposobnosti, već u vama – u vašoj duši (atman). Upoznajte ju, zaronite u nju, izvucite iz nje podršku i tada je vidite u svima i služite joj u svima.
    (Božanski govor, 27. studeni 1965.)

    Plemeniti osjećaji majki odražavaju se u njihovoj djeci koja postaju puna vrlina, inteligentna, dosežu uzvišene pozicije i zavrjeđuju dobro ime i slavu. (Baba)

    avatar

    08.05.2015. (08:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...