Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • borivoj

  Živi u drvetu: Odbacio je sve, skinuo cipele i sad samo uživa

  Imao je nekoliko kuća i automobila, no jednog dana je sve to odbacio i shvatio užitak života bez cipela, u šumi, s avanturističkim duhom koji ga vodi naprijed

  Piše: Martina Japec

  Živi u drvetu: Odbacio je sve, skinuo cipele i sad samo uživa

  Užurbanost, stres i posvećenost materijalnoj strani života svakog ponekad izbace iz takta, no Mick Dodge je odlučio da ne želi više tako živjeti. Imao je nekoliko kuća, automobila, stvari i više nego što čovjeku treba - no zaključio je kako ga one ne usrećuju, piše EarthPorm.

  Njegov život se promijenio 1991. odlukom da više ne želi živjeti u modernom društvu te se pozdravio s obitelji, odrekao svega što ima i uputio u šumu gdje ga je čekao novi život.

  Priču o njemu pogledajte u videu National Geographica:

  Dobio je nadimak "Bosi Sensei" jer ne voli nositi cipele dok hoda po gustom i mekom šumskom tepihu, a preživljava hraneći se bobicama, šumskim plodovima i životinjama koje ulovi.

  - Samo slijedim svoje noge. Jedan dan sam jeo pumu. Bilo je ukusno, poput piletine. U šumi sve ima okus poput piletine, osim piletine - rekao je Mick koji se ipak nije odrekao svega, u drvetu koji je uredio kao svoj dom ipak ima zalihu čokolade.

  Preuzeto sa:

  http://www.24sata.hr/lifestyle/zivi-u-drvetu-odbacio-je-sve-skinuo-cipe le-i-sad-samo-uziva-418101?utm_source=Newsletter+24sata&utm_campaign=6c5076 1d2e-tjedni+newsletter&utm_medium=email&utm_term=0_5f77c5bc8f-6c50761d2e-10 3440593&goal=0_5f77c5bc8f-6c50761d2e-103440593
  ---------------

  lp, borivoj

  http://budan.blog.hr/

  avatar

  07.05.2015. (16:50)    -   -   -   -  

 • borivoj

  “MOZE SE UPOZNATI DUBINA BUNARA,
  ALI NE I DUBINA DUSE”. Teluska poslovica

  avatar

  07.05.2015. (16:55)    -   -   -   -  

 • borivoj

  7. svibnja 2015.
  Bog je mudrost. Bog prebiva u svim bićima. Bog je poznat pod različitim imenima, a najuzvišenije i najprimjerenije od njih je Sat-Chit-Ananda. Sat znači Onaj koji ostaje nepromijenjen u sva tri vremena – u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Strogo pridržavanje istine omogućit će vam da doživite sat. Chit znači potpuna svjesnost ili potpuno znanje – ono omogućava osobi da doživi Boga u svim Njegovim aspektima. Jednom kad doživite sat i chit, ananda ili blaženstvo automatski teče. Ljudsko tijelo je privremeno, jednako kao i zadovoljstvo koje ono može pružiti. Besmisleno je tražiti vječno blaženstvo s pomoću prolaznih instrumenata. Tijelo daje samo prolazno, tjelesno zadovoljstvo, a najbolje što um može pružiti jest jedino kratkotrajno, mentalno zadovoljstvo. Stoga, morate težiti za onim što je vječno - blaženstvom. Bog je istina, Bog je blaženstvo. Dakle, težite Bogu i živite u blaženstvu.
  (Božanski govor, 21. svibnja 2000.)

  Iskrena ljubav je čista, slobodna od ponosa i puna blaženstva. (Baba)

  avatar

  07.05.2015. (16:56)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Draga, dragi,

  Ovdje je nastavak dokumentacije o kvaliteti i o marketing planu.

  Dostupno ti je sve kako bi se razumjela posebna tehnologija i
  djelovanje kapsula u organizmu.

  Ovo prouči kada imaš vremena, naravno, ako želiš.

  Sve ovo odnosi se na tebe i na bilo koga u tvom "prostranstvu ljubavi", bez obzira na godine koje ima.
  Ti si u tom mom prostranstvu pa poslušaj intuiciju i sinkronicitet.

  Otvori privitke i prouči ovu jedinstvenu mogućnost !

  Con voi. Ivan Prekop 095 9199016

  IVAN PREKOP IZ ZAGREBA, OBRATITE SE NJEMU NA MEIL ADRESU U VEZI INFORMACIJE...

  avatar

  07.05.2015. (17:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...