Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • proricatelj

    Hrvatski stručnjaci znaju znanje. Pročitajte tekst I hrvatski europarlamentarci svojim glasovima pridonijeli gašenju radnih mjesta u Hrvatskoj (http://barometar.vecernji.hr/topics/slug/slobodna-tema-ovo-ne-smije-proci -nezapazeno-5/#analysis-2076.)

    avatar

    02.05.2015. (15:48)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Sramota. Valjda treba uništavati zeleni omotač, kako bi si trgovci mogli namaknuti još više novca, nego što ga i ovako namiču.

    avatar

    02.05.2015. (16:16)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Ako razmatrate plastiku, platno i papir za vrećice, plastika je najbolja ako pročitate se što je Urednik do sada napisao. Najgori je papir.

    avatar

    02.05.2015. (19:44)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    Nekako mi je super ona moja platnena torba ... za duckas... i nitko ne vidi unutra sto nosim doma...

    avatar

    02.05.2015. (21:11)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Kako god olreneš, uvijek će biti onih za i onih protiv. To ti je kao naše sudstvo: O istom će predmetu dva suda donesti dvije oprečne odluke i tvrditi da su u pravu.

    avatar

    02.05.2015. (23:56)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Možda si već pisao o problemu koji ću postaviti, ali mi je promaklo, pa evo: Pročitala sam u rubrici" "Prigovor znanosti", GK od 19. travnja o.g. da su njemački znanstvenici Wagner, Oehlman, Ternes i Schluesener utvrdili kako plastične boce ispuštaju u vodu tvari koje utječu na hormonalnu ravnotežu kod ljudi, i da je ta ambalaža posebno štetna za djecu, pa bi prednost trebalo dati staklu!?
    Što su to ftalati?
    Hvala unaprijed!

    avatar

    03.05.2015. (08:11)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Sad sam na Wikipediji pročitala članak koji ovo potvrđuje.
    Utješno je da se pri niskim temperaturama ne pojavljuje viša razina ftalata u hrani i piću, ali i manja količina, ako se skuplja od djetinjstva, sigurno šteti. Činjenica je da u novije vrime ima sve više neplodnih parova. Za nas, čiji su hormoni odradili svoje, nisam zabrinuta, ali me zanimaju potomci, i tvoje mišljenje o ovom problemu! (Ili me uputi na post u kojem si o tome već pisao!)

    avatar

    03.05.2015. (14:27)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    GK ima profesionalnog neprijatelja PET plastenki barem od 2004. Nažalsot je i sveučilišni profesor. Ponavlja u beskonačnost istu glupost. A glavni urednik GK nikada nije dopustio da se objavi demanti. Zamolite Plastika da Vam odgovori na pitanje. A izvori poput Wikipedije imaju i izvrsnih stvari ali lupetaju i lupetaju.

    avatar

    03.05.2015. (16:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...