Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Branko Stojković - Štit

    OBITELJ JOŠ ŽIVI U DRUGOJ DRŽAVI A NAMA TU PRODAJE PAMET

    avatar

    30.04.2015. (10:09)    -   -   -   -  

  • ludi milojko

    koliko članova broji udruga Šit?

    avatar

    30.04.2015. (15:33)    -   -   -   -  

  • istox

    https://www.youtube.com/watch?v=9n5s2y0jH4w
    prof Jakov

    avatar

    01.05.2015. (07:05)    -   -   -   -  

  • istox

    Prije 35 godina, 4. svibnja 1980. godine, umro je Josip Broz Tito - lider Jugoslavije, proslavljeni ratni komandant i jedan od osnivača te čelnik Pokreta nesvrstanih.

    Socijalistička Republika Hrvatska je zadržala iste granice proglašenjem samostalnosti 1990.g.a koje su zbog pobunjenih srba do "Bljeska" i "Oluje" bile pod nadzorom UN-a

    avatar

    04.05.2015. (11:57)    -   -   -   -  

  • istox

    http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Sedamdeset-godina-slobode-Kod-nas-u- Rijeci-mrznja-zlo-i-netolerancija-nikad-nece-proci
    – To je simbol velike pobjede antifašističkih snaga protiv sila zla, ideologije rasnih zakona, imperijalizma i podjela. To je i dan kada je srušena granica na mostu na Rječini koja je godinama razdvajala Rijeku i Sušak, neprirodno prepolovila srce ovoga Grada i Riječane »raselila« u dvije države. Bio je to zločin nad gradom i njegovim stanovnicima, a tog 3. svibnja 1945. godine u teškoj bitci za Rijeku, uz ogromne žrtve, i ljudske i materijalne, ovaj Grad izborio je svoju slobodu. Rječina je ponovo potekla kao žila kucavica koja spaja, a ne razdvaja svoje dvije obale. Mi Riječani, Primorci, Gorani bili smo u prvim redovima izgradnje države na temeljima antifašizma, demokracije i tolerancije.

    Jednako kao što smo uvijek spremni glasno reći kako u toj našoj Domovini, u ovoj našoj lijepoj Županiji i našoj Rijeci nema mjesta za one koji ne cijene ljudski život, koji žele otimati, dijeliti i koji ne poštuju pravo na slobodu. Kod nas mržnja, zlo i netolerancija ne prolaze, nikada nisu i neće uhvatiti korijene. U Rijeci koja je oduvijek bila dio civilizirane Europe, svi koji su spremni prihvatiti te naše temeljne vrijednosti, bili su i bit će dobrodošli. A onima koji iskazuju ambicije da revidiraju i na svoj način tumače našu povijest i vrijednosti antifašizma, samo poručujemo, gospodo, ovdje vam to neće proći, rekao je Komadina, zaključivši da je Hrvatska stvorena borbom partizana pod vodstvom Josipa Broza Tita te da je pod vodstvom Franje Tuđmana, drugog najvećeg sina, sačuvana u avnojevskim i zavnohovskim granicama.

    avatar

    04.05.2015. (21:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...