Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Neverin

    jasno kada bi jedina smislena reakcija protiv nasilja nad zdravim razumom bio uzeti shotgun i posmicati ih sve u saboru koliko ih ima. Ti ljudi bi i Gandhija natjerali da ih probode harpunima ko kitove.

    avatar

    22.04.2015. (22:16)    -   -   -   -  

  • NF

    politiku pratim najviše preko mailing liste progressive Plattform čiji sam član i ne pokušavam ovdje više nikog niušto uvjeriti, mada me eto danas ražalostio neinventivan nastup RF protiv TTIP-a na štandu u Rijeci, al mi što ne radimo moramo šutiti.

    avatar

    22.04.2015. (22:53)    -   -   -   -  

  • geomir

    Dobro si se dositio!!! :-))))

    avatar

    22.04.2015. (23:29)    -   -   -   -  

  • lion queen

    čovječe, čak sam i ja odustala od toga, još me tu i tamo malo opere, ali generalno sam odustala....najjednostavnije ti je baciti tv preko prozora i ne čitati novine... postat ćeš sretan čovjek, vjeruj mi :)
    čuvaj živce, tlak te može ubiti, a političari će za to vrijeme uživati sto života, međusobno se družeći nakon insceniranih političkih okršaja po sabornicama i medijima... gamad obična. jedini smisao im je biti po saborskim i vladinim klupama kako bi bez puno truda i rada dobivali ogromne plaće i pogodovali svojim prijateljima i znancima, pomoću čije love su se uzdigli do sabora. jedini način kako pomesti to smeće sa scene, bio bi birati dvadesetogodišnjake na vlast. no vidiš, već su mediji počeli sustavno čerečiti onog malog ivana, jer su skužili otkud prijeti opasnost za njihove stražnjice. a medija su se dokopali najjači igrači i to pomoću naše opljačkane love. sramota od države. no uskoro će ionako propasti, jer je uništena do kraja, pa ne vrijedi više trošiti riječi oko toga.

    avatar

    23.04.2015. (06:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...