Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borivoj

    Alternativa za Vas
    Facebook google+ Twitter

    Alternativa E-novine 22.04.2015.
    Čišćenje organizma | Alternativna medicina | Aromaterapija | Ljekovito bilje | Zdrava prehrana | Ayuverda | Yoga i sport
    dan planeta zemlje
    U 10 jednostavnih koraka sačuvajte vodu, tekuće plavo zlato

    Povodom međunarodnog Dana planeta Zemlje, donosimo vam nekoliko savjeta kako sačuvati svaku dragocjenu kap vode u svom domaćinstvu.
    Više >>

    eko orascici
    Očistite dom bez kemikalija uz pomoć Eko oraščića

    Višekratno iskoristivi biljni oraščići prirodna su, učinkovita i adekvatna zamjena za kemijske deterdžente.
    Više o ponudi >>

    voda
    Informacije skrivene u vodi utječu na naše zdravlje

    Voda posjeduje pamćenje, ona je živi entitet koji ima osobine, ona diše i prolazi kroz proces umiranja i obnavljanja.
    Više >>

    organske boje
    Organske boje koje štite, hrane i jačaju vašu kosu

    Radico organske boje za kosu njeguju i jačaju te daju prekrasnu boju i zdrav sjaj. Ne sadrže toksične kemikalije, PPD i amonijak.
    Više o ponudi>>

    bio enzim
    Napravite čudesni bio enzim od ostataka u kuhinji

    Za čudesnu ekološku tekućinu kojom možete zamijeniti desetak drugih sredstava u vašem domu sastojke sigurno već imate: vodu, ostatke voća i povrća te šećer.
    Više >>

    prirodna ulja
    Osjetite blagodate prirodnih ulja

    Njega kože biljnim uljima daleko je najpovoljniji i najprirodniji način da svoju kožu održite mladolikom, hidratiziranom, čistom i zdravom.
    Više >>

    WWW: http://alternativa-za-vas.com
    FORUM : http://alternativa-forum.com
    STORE : http://alternativa-webshop.com
    EMAIL: kontakt@alternativa-za-vas.com
    TEL: +385 (33) 731-922
    MOB: +385 (0) 99-640-7446

    NOVO: Skinite našu besplatnu mobilnu aplikaciju!
    Android Iphone/Ipad


    Facebook google+ Twitter

    Pridružite nam se!
    Copyright © 2015 Alternativa za Vas.

    avatar

    22.04.2015. (16:36)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Otvoreno govorio o eliti koja vlada i manipulira! Sada je ubijen!

    Kako prenose regionalni mediji, Saša Marković u petak je ubijen u automobilu dok se vozio prema obiteljskoj kući u Budvi, a kako se neslužbeno doznaje ubio ga je napadač iz obližnje šume s tri metka. Službeni detalji ubojstva još uvijek nisu poznati, no zapravo je samo po sebi jasno zašto je ovaj čovjek ubijen. Imperije i elite koje je prozivao očito uzvraćaju udarac, a stradavaju oni koji djeluju otvoreno i s istinom.

    Ono što se predstavlja kao liberalno-demokratska filozofija ispod plašta skriva neoimperijalizam i, kako je to autor Saša Marković sročio, dugoročne lance ropstva kao posljedicu liberalnog modela kapitalizma. Riječ je o crnogorskom politologu, povjesničaru i magistru diplomacije te bivšem političaru Saši Markoviću koji je svoje djelo naslovio ‘Manifest protiv imperija – prilog povijesti američkog neoimperijalizma’. U njoj se bavio svjetskom politikom 20. stoljeća i ulogom angloameričke elite u njoj koja, pod krinkom humanih i demokratskih vrijednosti, svijetu nameće masovnu medijsku manipulaciju, financijsku alkemiju globalnog dosega, sankcije i neprestane ratove. Sudjelovao je i u emisiji Krešimira Mišaka “Na rubu znanosti” i kako mnogi vjeruju to je jedan od najboljih gostiju koje je Krešimir Mišak u svom dugogodišnjem radu “raskrinkavanja laži” ugostio. Pogledajte emisiju Krešimira Mišaka i saznajte ono što se očito ne smije znati.

    avatar

    22.04.2015. (16:37)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Nenavezanost in nepogojenost v življenju

    Beseda bo tekla o tem, da se ne obremenjujemo z izpolnitvijo naših ego želja, konceptov, načrtov, da nismo pogojeni z našimi predstavami, pričakovanji, a smo vseeno polno aktivni, dejavni, ljubeči, zadovoljni, mirni in odgovorni v tem in do tega kar nam prinaša življenje.

    Gre za osvobojeno, nepogojeno stanje zavesti, ki zdravi dušo in telo ter pomaga k boljši, popolnejši uporabi naših življenskih danosti in manj stresni uskladitvi z realnostjo življenja. Zavedanje, da smo del žive neskončne inteligentne celote, ki je večna in popolna lahko pripomore do ponižnosti pred Bogom, kakor bom v nadaljevanju naslavljal to breznejno enost vsega kar je.

    Več »

    Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

    avatar

    22.04.2015. (16:38)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Dragi prijatelji,

    jeste li spremni za izazov na Dan planeta Zemlje?

    Veganopolis je novi projekt koji na jednome mjestu objedinjuje usluge koje mogu pomoći svima koji razmišljaju o tome da promjenom svojih prehrambenih navika pridonesu očuvanju planeta i spašavanju životinja. Na novoj stranici www.veganopolis.net za vas smo kreirali Vege izazov. Tijekom 30 dana trajanja izazova dnevno ćemo vas informirati o receptima i zanimljivostima o veganstvu, namirnicama biljnog podrijetla i prehrambenim navikama. Vjerujemo da će vam Vege izazov pomoći promijeniti navike u korist životinja, okoliša i vlastitog zdravlja.

    Pridružite nam se sutra u 11 sati na Trgu bana Jelačića na obilježavanju Dana planeta Zemlje, gdje vas očekuju prezentacija Veganopolisa te informativni štandovi, pokretna kuhinja i zanimljiv putokaz u svijet održive prehrane.

    Neka vaš poklon Zemlji bude odluka da ćete svojom prehranom pridonijeti njezinu očuvanju - odlučite se za Vege izazov!

    Vaši,
    Prijatelji životinja

    Udruga Prijatelji životinja, Jurišićeva 25, Zagreb, 060 446644, 091 5067905, www.prijatelji-zivotinja.hr hosting sponzor Avalon
    ____________________________________________________________________ _______________________________

    Prijatelji životinja obilježavaju Dan planeta Zemlje predstavljanjem novog projekta

    VEGANOPOLIS

    - Prezentacija na Trgu bana Jelačića i nova web-stranica: zelenom prehranom za spas planeta

    Na Dan planeta Zemlje 22. travnja 2015. godine udruga Prijatelji životinja predstavit će novi projekt pod nazivom Veganopolis i pozvati građane da im se pridruže od 11 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića, gdje će biti postavljeni informativni štandovi i pokretna kuhinja te zanimljiv putokaz u svijet održive prehrane.

    Prijeko je potrebno zaustaviti uništenje jedinoga planeta koji imamo, a promjena prehrane najučinkovitije je rješenje za zaštitu okoliša. Upravo se zato projektom Veganopolis želi pokazati kako promjenom vlastitih navika pridonosimo smanjenju globalnog zatopljenja, sječe prašuma, uporabe pesticida, zagađenja zraka, vode i zemlje te potrošnje prirodnih resursa, a time smanjujemo i glad i pothranjenost u svijetu.

    Projekt Veganopolis na jednome mjestu objedinjuje usluge koje mogu pomoći svima koji razmišljaju o tome da promjenom svojih prehrambenih navika pridonesu očuvanju planeta. Web-stranica projekta: www.veganopolis.net pruža informacije o prehrani zdravim biljnim namirnicama putem pet glavnih usluga:

    - Vege vodič, internetska baza veganskih proizvoda na hrvatskome tržištu, koja sadrži popis proizvoda, sastav i okvirnu cijenu. Proizvodi poput biljnih mlijeka, jogurta, sireva, salama, pašteta, vrhnja, čokolada i mnogih drugih moći će se pretraživati po kategorijama i nazivu. Vege vodič predstavit će Sara Mešin, volonterka Udruge.

    - Vege izazov, tridesetodnevni izazov koji prijavljenima omogućava besplatno dobivanje veganskih recepata i zanimljivih informacija kroz mjesec dana, izvrstan je poticaj za promjenu. Vege izazov predstavit će Ivana Bašić, dugogodišnja veganka.

    - Vegan Buddy osobni je vodič koji pruža potporu te daje savjete i podršku vezane za kupnju, kuhanje i mnoge druge nove životne situacije svima koji su odlučili biti vegani ili su u Vege izazovu. Uslugu Vegan Buddy predstavit će iskusni vegan Vedran Romac.

    - Nutricionistički savjeti, usluga koja omogućava građanima da postave pitanje ili zatraže savjet o prehrani biljnog podrijetla, izvrstan je način da se od stručnjaka dobije detaljan odgovor. Na pitanja građana o veganskoj prehrani odgovarat će stručna suradnica Ivana Šimić, mag. nutricionizma.

    - Radionice kuhanja izvrstan su poticaj za naučiti kako je jednostavno pripremiti zdrave i ukusne veganske obroke. Zajedničko kuhanje ujedno je i prilika za druženje, a radionice će prezentacijom jednostavnih jela predstaviti Nikolina Plenar, voditeljica škole kuhanja.

    Na web-stranici: www.veganopolis.net dostupan je i popis veg(etarij)anskih restorana i kafića u Hrvatskoj, kao i blog.

    'Provedite Dan planeta Zemlje šećući Veganopolisom, jedinstvenim gradom održive prehrane - kušajte svježe ispečen popečak, sjednite i ugodno popričajte s prijateljem veganom, od stručnjaka doznajte koje namirnice imaju vitamine, a koje bjelančevine, prihvatite tridesetodnevni vege izazov i pretražite vege vodič. Neka vaš poklon Zemlji bude odluka da ćete svojom prehranom pridonijeti njezinu očuvanju', izjavila je Vanda Petanjek, voditeljica projekta Veganopolis.

    Prijatelji životinja pozivaju na obilježavanje Dana planeta Zemlje i spašavanje svih stanovnika zajedničkog nam doma. Poručuju da je rješenje jednostavno i dostupno. Za građane će stoga, uz izravne prezentacije i kuhanje, pripremiti i informativni letak o Veganopolisu te recepte ukusnih biljnih jela.

    Cijeli događaj poticaj je za posjet novoj stranici: www.veganopolis.net koja na zanimljiv način predstavlja mogućnosti koje mogu promijeniti ne samo naše vlastito nego i zdravlje Planeta.

    Ako ne želite primati naše obavijesti, kliknite na

    avatar

    22.04.2015. (16:40)    -   -   -   -  

  • borivoj

    ​ ​
    U nedjelju 26.04.2015. s početkom u 19 h

    ​ ​
    Slikovni rezultat za gong kupka

    ​ ​

    ​ ​
    uz vođenu meditaciju održati će se u nedjelju 26.04. u 19 h,
    ​ ​
    u Centru "Ciruss",
    ​Scarpina 5​
    .

    ​ ​

    ​ ​
    Sa sob
    ​​
    o
    ​m​
    , ponesite prostirku, dekicu,
    ​ ​
    jastučić po
    ​ ​
    želji
    ​ ​
    bocu vode.
    ​ ​
    Priuštite si trenutke opuštanja i "punjenje baterija"
    za predstojeće poslovne i obiteljske obveze.
    Svi ste dobrodošli, sa sobom povedite Vama drage osobe.
    Sudjelovanje iznosi 50 kn.
    Zbog ograničenog broja mjesta poželjene su prijeve mailom
    mirjanafingerhut@yahoo.com
    ili na mobitel 098 936 2640
    ​.​

    lijepo Vas molim da proslijedite informaciju :) ...

    avatar

    22.04.2015. (16:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...