Komentari

boljizalet.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • nisan EL DIABLO

    ajmoooo....sretan i uspješan put ! :)

    avatar

    22.04.2015. (16:44)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    a di si to išla........u Mexico ?....:)))

    avatar

    26.04.2015. (12:29)    -   -   -   -  

  • Mrvicak

    Sretan put!

    avatar

    27.04.2015. (03:51)    -   -   -   -  

  • gali

    a sritan ti plov,a šta sad reć pa uteć?!:-)))

    avatar

    27.04.2015. (14:18)    -   -   -   -  

  • lion queen

    a fotke s putovanja??

    avatar

    28.04.2015. (06:30)    -   -   -   -  

  • Livia Less

    Mirno putuj s vjetrom u leđima.

    avatar

    28.04.2015. (21:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    želim ti puna jedra!

    avatar

    30.04.2015. (17:34)    -   -   -   -  

  • Bolji zalet

    Evo me natrag! Hvala vam svima.
    @Lavice, nema slika sa službenog puta! ;)

    avatar

    30.04.2015. (19:06)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT

    KOVANJE ANTI-HRVATSKE UROTE (3)

    Ne trebamo slušati ove novinarske "protuve i SDP-e kukurikovce" koji kažu da trebamo da živimo i s drugim kulturama. Ako ne možemo da živimo u ovakvom raju sami, kao što je Hrvatska, treba onda da nas nema! Što nama uvijek netko treba "soliti pamet"? Korumpirani novinari više vode računa da ova "bagra" ostane na vlasti, nego da počnu se poštivati ljudska prava i slobode čovjeka. Upravo oni su duhovni trovači novih generacija mladih naraštaja. Sjetimo se; Stipe Šuvara, kako on nam je drsko nametnuo: idejni socijalizam u izgradnji...

    Danas, mogli smo gledati na prvom programu Hrvatske radio televizije (HRT), emisiju "Nedjeljom u dva" koju vodi novinar Aleksandar Stanković, bosansko-hercegovačkoga pjesnika, prozaika i filmskoga scenarista Abdulaha Sidrana., koji je prije Hrvate, nazivao "Ustašoidima". On se je na svoj govor mržnje izvinuo, hrvatskim gledateljima, kazavši da je to posljedica neznanja i popijenoga alkohola u životu... Ja takvim podlima ljudima ne vjerujem, koji te prije "popiša" pa te onda poslije liže...

    Abdulah je između ostaloga kazao da postoji puno novinara i voditelja u BiH-a na televiziji, koji ne znaju hrvatski jezik, i da nema nikoga da ih opomene... A on sam je u emisiji kod Stankovića, od 14,00 do 15,00 sati, ponovio bez potrebno oko 100-tinjak puta riječ "ovaj". Stanković je snimio taj zajednički intervju u Sarajevu, očito Abdulah, nije pristao da dođe u Zagreb u Hrvatsku. Abdulah Sidran se je zakleo da neće nikada otići u Beograd, a otišao je pijan s taksijom kod Gorana Babića.

    Abdulah Sidran je za sebe kazao - da "roba sam - kupi me!", i da živi teško bolestan i da ima malu mirovinu... Novinar Stanković, teško rabi državnu televiziju za "gluposti", dok ista ta UDBA.ška televizija sakriva svu bijedu i siromaštvo u Hrvatskoj. Svako veće gledamo jedne te iste likove i fingirane* forume. U njihovom planu urote sudjeluju; glumci, pjevači i serijski novinari.... Zbog toga u Hrvatskoj, gotovo se ništa promjeniti na bolje.

    Ovo su novinari i publicisti koji ništa lijepo ne pišu o Hravatima. Miljenko Jergović, Dejan Kožul, Dejan Jović, Martin Beroš, Karolina Hrga, Zoran Popović, Branimira Lazarin, Gudžević Siniša, Igor Lasić, Bojan Munjin, Dario Grgić, i Marina Jasić. Sve su to nečiji plačenici,.., oni rade protiv istinske demokracije u Hrvatskoj. . Uređivačke novinske, televizijske i radio kuće, to prave su "sotonske" rupe. Time je ubrzan proces "nova EU sodome i gomore... U kojoj to državi bivši predsjednik živi doživotno u državnom uredu, kao što je Stjepan Mesić.

    -------------------------------------------------
    Branko Stojković
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    28. lipanj 2015.
    BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2642.
    ++++++++++++++++++++++
    095/814-8-290 (Štit)

    avatar

    28.06.2015. (17:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...