Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • borivoj

  „KAD SI POTPUNO NA TLU, MOZES SKOCITI MNOGO
  VISE, NEGO KADA SE PROPINJES NA PRSTE”. Danijel K.

  avatar

  21.04.2015. (08:39)    -   -   -   -  

 • borivoj

  21. travnja 2015.
  Gopike se nisu opterećivale pitanjem je li Bog bez svojstava ili sa svojstvima. One su se najradije klanjale Bogu u liku Kršne i željele su da se njihovi oblici spoje s Bogom. "Tako ćemo biti bez oblika", govorile su. Kad zaboravimo svoj oblik, možemo se stopiti u Bezobličnog. Boga ne možete doživjeti meditacijom (dhyana) ili ponavljanjem Božjeg imena (japa); to je iluzija. Te prakse vam mogu pružiti trenutačni mir uma. Da biste iskusili trajnu radost, razvijte svoju Božansku prirodu. U tu svrhu, vaša okolina mora biti susretljiva i imati čiste božanske vibracije. Nije potrebno otići u šumu da biste se usredotočili na božansku atmu koja prebiva u vašem srcu. Ključ unutarnjeg mira je u vama, a ne vani. U atmosferi svete božanske prisutnosti vi možete znatno uspješnije promicati svoju potragu za mirom.

  (Božanski govor, 14. kolovoza 1990.)
  Baš kao što voda i zrak preuzimaju oblik posude u kojoj se čuvaju, tako i Bog poprima oblik u kojem Ga poklonik štuje. Svi oblici su Njegovi. (Baba)

  avatar

  21.04.2015. (09:18)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Full Headers Printable ViewDragi naši pjesnici i prozaici,

  Samo podsjetnik na poetsko druženje u Webstilus klubu 23. travnja 2015., četvrtak, Pavla Hatza 8.
  Kao i uvijek, svatko će moći pročitati 3 pjesme ili kraći prozni tekst.

  Kratki video s prošlog druženja pogledajte na YouTube kanalu: https://youtu.be/l-CEM1c12ZA ili na Facebook stranici Webstilus kluba:
  https://www.facebook.com/webstilus

  Ako vas propustimo sljedeci put obavijestiti, rezervirajte svaki 2. i 4. četvrtak u mjesecu za pjesnička druženja u Webstilus klubu, 19 h.

  Dobro nam došli!

  Srdacan pozdrav,

  Blanka

  www.webstilus.com.hr

  avatar

  21.04.2015. (09:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...