Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Joe

  Pokazati interes jednom, može pristati ili odbiti uz objašnjenje zašto odbija i prijedlog kad će moći...sve ostalo je NE.

  Ako je odgovor NE pokušati nakon nekog vremena ponovo, i to je to. Znači maksimalno dva puta.

  Ako si u manjoj sredini pažljivo troši prilike ili proširi djelovanje na susjedne manj sredine. To je moje mišljenje.

  avatar

  17.04.2015. (17:56)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  Ma vec nakon prvog odbijanja stvar je jasna...Ako nakon drugog ili treceg pokusaja "padne" to je samo zato sto nema nesto "bolje" pri ruci...I tesko da ces joj biti trajna opcija...Naravno, pravilo uvijek potvrduje i pokoja iznimka.

  avatar

  17.04.2015. (22:44)    -   -   -   -  

 • Malik Tintilinić

  Da...bilo je slučajeva da sam samo jednom pitao...broj...kavu...i nakon odbijanja bih odmah odustao...bilo je slučajeva kad sam pitao dvaput i odustajao...i to bi uglavnom bilo to...a bio je i slučaj...kada sam ušao u facebook dopisivanje...sms dopisivanje...i u 3 mjeseca pitao barem 10 puta...i 10 puta bio odbijen...da bi na kraju završio u svim njenim tjelesnim otvorima...trajalo je mjesec dva...pa prekid...pa opet obnova odnosa...pa prekid...pa opet nakon godinu dana jedno zabrijavanje sa ljubakanjem u autu...ali bez seksa ...eto...u međuvremenu sam se naravno "družio" s drugim curama...tako da nije bilo baš bolno ili podložno teškom jednoistisu...
  mislim da je uvijek sve stvar procjene...i kao što Igniss, bitan je detalj koliko je velik gradić, ili selendra u kojoj obitavaš...nije isto živjeti u Zagebu i u nekoj zabiti :)

  avatar

  17.04.2015. (23:48)    -   -   -   -  

 • Tzar

  OMFG ove vijesti svaki dan sve bolje i bolje...
  attention whoring obara sve rekorde

  avatar

  18.04.2015. (09:52)    -   -   -   -  

 • Zoni

  Pravilo dva puta. Znači dobije još jednu šansu ako odbije.
  Naravno, postoje iznimke.
  Prva iznimka je slučaj izostanka isprike ili objašnjenja kad odbije. U tom slučaju ne pitam drugi put.
  Druga iznimka je ako procijenim da cura blefira, sere, pravi se nezainteresirana, zahtijeva puno igre... Onda postepeno smanjim komunikaciju pa pokušam opet kasnije. U međuvremenu je obavezno, kao što je Malik rekao, "druženje" s drugim curama.
  Doduše, što sam stariji, to sam manje podložan jednoitisu, tj. "druženje" mi više nije metoda prevencije jednoitisa, već racionalno iskorištavanje vremena.

  avatar

  18.04.2015. (10:41)    -   -   -   -  

 • Malik Tintilinić

  dnevnikjednerazvedenice@...sigurno si u pravu...jer nakon višestrukog odbijanja, velika je vjerojatnost da nisi neka trajana opcija...kao što se pokazalo i u mom slučaju...ali cilj je ipak ostvaren...jer ipak je ta cura "odrađena"...
  Jedan detalj...prvo odbijanje...može li biti da je do odbijanja došlo, samo iz razloga jer je poziv za kavu...eskalacija...došla prebrzo ?

  avatar

  18.04.2015. (11:53)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  @Malik- naravno da je razlika u tome koji ti je cilj...u ovom tvom slucaju cilj je imati sto vise recki iznad kreveta, pa je onda primjena zakona velikih brojeva mudar put, naravno ak imas dovoljno vremena i energije za to ,,,A sto se tice brzog pristanka- kad postoji pravi obostrani interes onda tu kalkuliranje i ne igra neku ulogu...tad se sve rijesava od prve, just like that:-)

  avatar

  18.04.2015. (14:07)    -   -   -   -  

 • Tzar

  nastavlja svaki dan sve bolje

  avatar

  19.04.2015. (10:02)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Malik Tintilinić je u pravu - bitno je da je cura odrađena, a jesam li joj trajna opcija ili nisam - to je samo njen problem. Heh.

  Mislim da slučaj koji razvedenica opisuje (nije potrebno kalkuliranje) uistinu postoji, ali je prilično rijedak. Zašto je to tako možete pročitati ovdje.

  @Tzar: barem su dobili 42 i 40 godina zatvora... kod nas bi ona+ dobio 30, a ona uvjetnu kaznu i 100 sati dobrotvornog rada...

  avatar

  19.04.2015. (17:38)    -   -   -   -  

 • Nexus

  Nema tu neke posebne pameti. Prva stvar koja je bitna first contact eye i instiktivno ces znati na cemu si i sto ti je ciniti odnosno biti izravan i pokusati bolje upoznati curu/zenu.. Javni prjevoz je nabolja stvar :) za upoznati cure i to mi je najbolje islo :) samo je bitno biti izravan nema se sto izgubiti ako te i odbije nasmijesi se produzi i to je to.. Neke zenske koje ce te odbiti takvim pristupom bilo na ulici ili u javnom prjevozu su ili zauzete ili ne preferiraju takvi nacin upoznavanje boljih polovica i to im je odbojno.Dakle prva odbijenica je i posljedna nema druge.

  avatar

  19.04.2015. (22:03)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Nexus: ovaj post je više mislio na onu fazu u kojoj izvlačiš curu na spoj (čiji broj imaš ili koju viđaš), iako je što se tiče upada i tvoje točno... jasno da ih nikada nećeš više vidjeti, pa je stoga prvo i jedino :)

  Novi post: Kako napokon izgubiti nevinost

  avatar

  23.04.2015. (17:30)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Tresla se loša igra, rodila se panika

  avatar

  16.05.2015. (12:09)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Maslowljeva hijerarhija potreba objašnjava zašto smo sve nesretniji

  avatar

  16.05.2015. (12:10)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...