Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Gorkić Taradi

    Napominjem, to su moji osobni doživljaji trgovačkih centara i lanaca

    avatar

    16.04.2015. (10:43)    -   -   -   -  

  • Dante

    Evo moje top liste:
    1. SPAR
    2.KAUFLAND
    3.TOMMY
    4.KONZUM
    5.LIDL
    6.PLODINE
    nije da to koga briga ali eto :-))

    avatar

    16.04.2015. (11:55)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ne volim velike šoping centre. Nemaju šarm kupovanja.

    avatar

    16.04.2015. (12:45)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Svaka čast na postu! Eto, imam prijateljice koje rade u Podinama, Konzumu i Lidlu pa iz prve ruke znam da je istina sve što si napisao.
    Neki dan sam hvalila Lidl jer su me oduševili i novim, papirnatim vrećicama, uz one pvc na blagajni,. Dakle, Lidl i ekološki osivješten što je još jedan veliki plus.

    avatar

    16.04.2015. (13:14)    -   -   -   -  

  • polupani loncici

    jako si dobro primjetio stavove i izazove lanaca. Takoder se slazem s tobom da Lidl prednjaci i u ponudi i smjestaju i omjeru kvalitete i cijene artikala....

    Odlican post

    avatar

    16.04.2015. (19:50)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Moja vjenčana kuma se snabdijeva u Konzumu smještenom u bivšoj proizvodnoj hali 'Metalca'. Kad je pitam gdje si bila, kaže: "Kod lopova".

    Od svih pobrojanih merketa, super marketa i hipermarketa, najljepši mi je bio 'Mercator'. Široki prolazi bez proizvoda izvan polica, police u visini prosječne visine ljudi, vrlo pažljivo pakiranje suhomestatih proizvoda i ljubazno osoblje. Jest da je bio nešto skuplji od ostalih ali sam se u njemu osjećao dobro. Zato je i propao, tj. kupio ga 'lopov'.

    avatar

    16.04.2015. (21:17)    -   -   -   -  

  • Euro

    ja opet kada dodjem u Hrvatsku ne mogu smisliti da odem u Lidl ili Kaufland...Vjerovatno sto ich ovdje gledam svaki dan hehe..

    avatar

    17.04.2015. (07:29)    -   -   -   -  

  • križar

    što sam starija i kako više ne kupujem na kolica, neg na košaricu, počinju mi nedostajati dućani s pultom - ono uđeš kupiš jednu stvar i izađeš - sinoć sam za jednu colu u Kauflandu, obišla cijelu trgovinu i čekala u redu 10 minuta - žao mi tog vremena!

    avatar

    17.04.2015. (09:02)    -   -   -   -  

  • Gjuro van Zemaljac

    ...kad bih baš morao birat, izabral bi onaj vrt kod punice, i dvorište kod svojeg dede......od povrća, voća, preko bakinog kruha, i pajceka, kokoši purana i svega......odjel igrački je bil od čiste prirode, luk i strijele, pračke......bilo je svega, nema to g šoping centra......to sve biranje između više zaal, ko i politika :)))

    avatar

    17.04.2015. (13:27)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..trguje se na sve strane....
    ..kako mi bolja polovica radi u trgovini(...u kineza..)dakle nijedna od ovdje spomenutih,znam i razliku među njima jer ipak negdje moraš kupovati...kako ja imam običaj kupovanja mj.špeceraja tad se uzme sl.popodne i obilazak...obzirom da su manje-više svi centri grupirani u razmaku od parstotina metara nije problem sve obići...no bilo bi naj idealnije...što sam svojevremeno spominjao u jednom postu,kad bi bila neka web aplikacija u koju bi kupac ubacio popis a ona mu izbacila ..današnje cijene sa evv.akcijama u nekom shopcentru...
    ...npr.upišeš maslac 250 g. ...stanić trgovine cijena 7,99 kn...potom redom po cijeni konzum.lidl,plodine...itd
    Trovci bi mogli mat medusobni dogovor sta ce i kada na akciju,pa se time riješit zaliha i sl.a kupcu je skraćen obilazak...no to je već d(r)uga priča..

    avatar

    17.04.2015. (13:37)    -   -   -   -  

  • NF

    Ma DM i Lidl, njemačko je njemačko, ko i moj nick ;)

    avatar

    17.04.2015. (14:17)    -   -   -   -  

  • izgubljeno sjećanje

    I ja sam Međimurka i nekako najviše preferiram odlazak kod susjeda u Sloveniju. Čak nam je bliže negoli do Čk i ono dva put na mjesec, dugi popis i ono kupnja punih kolica, no naravno kako smo ipak češće u Čk, kupujemo i u svim navedenim trgovinama. Što se tiče iskorištavanja i maltretiranja prema mojem iskustvu ono postoji i kod hrv. i kod stranih poslodavaca, no razlika je u plaći pa ljudi neke stvari lakše podnose. Što se tiče uslužnosti prodavačica, ovisi od osobe do osobe. Ima onih koji ostavljaju privatni život kod kuće i svjesni su da je rad s kupcima njihov kruh, a drugi se odnose kao da su oni sami šefovi, a ironija je da zapravo ti "neradnici" dobivaju i najčešća promaknuća. Mravi se ubijaju od posla, dok se voditelji bave ulizivanjem direktorima i regionalnim voditeljima :)

    avatar

    17.04.2015. (15:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...