Zanimljivo. Poznata mi je biljka. Možda ima smisla pripremati ju sirovu (salata, blendati ju etc) da joj se ne oduzme lijepa zelena boja osim ako nije teška za probavu !?
14.04.2015. (08:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Zanimljivo. Poznata mi je biljka. Možda ima smisla pripremati ju sirovu (salata, blendati ju etc) da joj se ne oduzme lijepa zelena boja osim ako nije teška za probavu !?
14.04.2015. (08:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
It\'s my kitchen and I\'ll cook if I want to, cook
omg... znam za to otkad sam bila klinka, i ne bi mi ni nakraj pameti palo da je to jestivo... o_O
14.04.2015. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...