Komentari

mcind.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Lastavica

    Kontrast proljeća i zime u travnju nije dakle samo na Zlataru, nego
    ga i ti uživaš. Divne fotke, a veprina kao da ti je pozirala!

    avatar

    11.04.2015. (18:10)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    uvijek je praznik doći na tvoj blog i uživati....fotkama si sve lijepo dočarao, ali ono filigramsko lišće je posebno....priroda je največi umjetnik....
    od šetnica za mene je Puž :-((

    avatar

    11.04.2015. (20:07)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Koja ljepota!!! ali baš bi sada malo Tvoje mineštrice one sa ječmenom...volim ga i sama...kod nas se kaže ričet...volim i male nježne žute trobentice...preljepe so!!!

    avatar

    11.04.2015. (20:44)    -   -   -   -  

  • lion queen

    prekrasne fotke. jedino me muči malo to lišće medvjeđeg luka. pamtim ga kao nešto šire i oblije...brala sam ga na prilazu platku...tamo rastu čitave plantaže medvjeđeg luka.

    avatar

    11.04.2015. (21:18)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..i kvarner i alpe i istra....jednim pogledom!

    avatar

    11.04.2015. (21:36)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    zbilja predivno i edukativno.

    avatar

    11.04.2015. (22:24)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @Lastavica, veprina izgleds voli pozirati, ali i ostale biljke.
    @Čuvarica pinkleca, zbilja u priroda svakojakoh umjetnina.
    @modrinaneba, eh, sjećam se ričeta u planinarskim domovima pod Triglavom.
    @lion queen, uglavnom ovako izgleda, ovo su baš mladi listovi prije cvatnje, kad su najslađi, ali pri cvatu ne može doći do zabune sa otrovnim mrazovcem.
    @bellarte, kod nas i sa nižih vrhova daleki pogledi.
    @O-da životu!, hvala, ovo vrijeme traži boravak u prirodi.

    avatar

    12.04.2015. (00:06)    -   -   -   -  

  • NF

    da, užitak su visine...

    avatar

    12.04.2015. (12:14)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Sve šta bi' rekla samo bi' pokvarila lipotu, a stvarno
    je predivno, k'o da sama berem bilje i udišem svježinu:))

    avatar

    12.04.2015. (16:06)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @NF, zbilja jesu, ivisine i nizine.
    @malo ti malo ja, samo ti reci, a nema do uživo mirisati.

    avatar

    12.04.2015. (23:33)    -   -   -   -  

  • .

    Dobro je da se pored toliko vina našao i netko trijezan i odgovoran :)

    avatar

    13.04.2015. (00:16)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    Slike lipe, ka i uvik, ali paštafažol! MMMMMMM!
    I čestitan za još jednu naslovnicu, ofkors ;)

    avatar

    13.04.2015. (08:04)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    uuuuuuu, kako ja volim ječam ! :-)

    avatar

    13.04.2015. (12:46)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Uvijek se divim ljudima koji znaju ono u što se ja ne razumijem, kao recimo ti u bilje, ja prepoznao samo jaglaca:)

    avatar

    13.04.2015. (16:42)    -   -   -   -  

  • perunika

    sve prelijepo, i manešta, i jaglaci, i vrhovi bili :)))

    avatar

    13.04.2015. (17:36)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Zašto pas ne pije vino ;)

    avatar

    13.04.2015. (20:55)    -   -   -   -  

  • jelen

    Prekrasne scene, podsjeća me kako sam propustio zadnji ovogodišnji snijeg na planini oko Uskrsa :-P
    Veprina me uvijek razveseli, ne znam zašto :-)

    avatar

    13.04.2015. (22:28)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Lijep pozdrav! Super post. Moj tata već sto godina živi u Zagrebu, a još uvijek si kuha jačmik iliti ričet.

    avatar

    14.04.2015. (10:55)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @V, svi su bili trijezni, psi pogotovo.
    @umorno_oko, ništa bez starih jela, a bilo je mladog i medvjeđeg luka.
    @Zvonka, i na Himalaji se puno koristi.
    @Gorkić Taradi, bilo je još i ljubica i šumarica, a divlja trešnja je počela pupati.
    @Anine Krijesnice, sad su ostale samo krpice od snijega na vrhovima.
    @minus40kg, mora netko paziti na one koji piju, he.
    @jelenko..., teško da će više biti snijega, osim na Velebitu, a i izdanci veprine su jestivi.
    @Mendula, nekad se češće kuhao, uz bob i broskvu.

    avatar

    14.04.2015. (14:08)    -   -   -   -  

  • Moja Moda

    Ova veprina u raspadanju me baš fascinirala... kao najljepši ručni rad...iako tužno...

    avatar

    14.04.2015. (14:57)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Prelijep podsjetnik na naš božićni Uskrs :)
    Nakuhala sam toliko maneštre od jačmika da je višak dobio svoju vlastitu ladicu u zamrzivaču :))

    avatar

    14.04.2015. (19:14)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @Moja moda, bez brige, nakon stare dolazi mlada.
    @Mayday, sa jačmikom je najbolja amneštra, a i najjeftiniji je.

    avatar

    15.04.2015. (22:45)    -   -   -   -  

  • borivoj

    lijepooooooooooooooo...

    avatar

    16.04.2015. (17:51)    -   -   -   -  

  • gogoo

    @borivoj, siguran sam da bi se ti i ja našli uz ovu degustaciju, makar i pod paskom ovog psića.

    avatar

    16.04.2015. (22:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...