Komentari

briggs.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • red bush

    ako porušimo sve granice, ako srušimo sve tabue, ako ukinemo vjere, hoće li to značiti da smo oslobođeni. hoće li se čovječanstvo konačno riješiti okova zla ili će biti okovano samo drugačijim vrstama i oblicima

    avatar

    07.04.2015. (22:18)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Čovjek vjeruje, ili ne v jeruje, ili sumnja, bez obzira na to je li znanstvenik ili nije. Ako ne vjeruje u Boga vjeruje u svemoć znanosti ili u novac, u ekologiju i sl. Na kraju sve se svodi na traženje Istine, koja je za nas vjernike Bog, a i mi ga ne susrećemo uvijek u istoj mjeri, pa ga i mi čitav život tražimo!
    Vjerujem da Bog ljubi sve i da nagrađuje iskrenost srca, čije tajne samo On poznaje. Mržnja je ono što nas vodi u propast i zato kad upozoravamo na zlo to moramo činiti s ljubavlju (i uvijek se pitati kakvi smo mi sami).

    avatar

    09.04.2015. (23:20)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Sad sam vidjela prethodni tvoj post, koji pokazuje kako ne smijemo olako druge suditi, a skloni smo, pa se čitav život moramo boriti da svladamo vlastite slabosti, a ako smo vjernici da druge ne sablažnjavamo, jer je i Isus rekao: Jao onome po kome sablazan dolazi!

    avatar

    09.04.2015. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...