Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • mecabg

    Drugi put kad kupuješ ne pitaj trgovca, nego nekog klinca. Oni su maheri za te stvari.
    Uf, gladna sam posle tvog posta...:))

    avatar

    06.04.2015. (11:46)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Mislim da bi mogao vratiti punja u trgovinu i dobiti povrat novca. Bar bi tako trebalo biti prema Zakonu o zaštiti potrošača, provjeri malo. Još mi nije trebalo, pa nisam proučavala. Naime, kad god sam nešto reklamirala, uvijek sam otišla zadovoljna iz trgovine. Jako se to promijenilo u odnosu na nekad. I meni je otišao kabel fotića, pa ga više ne mogu puniti. Pokušat ću ga naći preko Ebaya.
    A vezano za samoubojstva, ovo kapitalističko društvo najprljavijeg tipa, prije bih rekla, robovlasničko, zaslužilo je jednu tako dobru revoluciji na razini svijeta, da im svima prisjedne. Međutim, nema više revolucionara, kao nekad. Ljudi su omekšali i više trpe, a kad im ne ide, tada ubijaju sebe. Prestrašno.

    avatar

    06.04.2015. (11:47)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    ni ja nisam čitala ono sitno napisano... mea culpa...
    naučila me Europa... danas čitam... :)

    avatar

    06.04.2015. (12:15)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    sustav koji ne treba ljude

    avatar

    06.04.2015. (13:05)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ova kućna izvedba mi se svidja

    avatar

    06.04.2015. (13:09)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    U tom području bi me zeznulo i malo dite,
    a u naslovu je puno rečeno, nemam što dodati:))

    avatar

    06.04.2015. (15:48)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Uistinu, velik je prostor u kojem se društvo u kojem živimo može učiniti pravednijim i boljim za mnoge. Vjerojatno bi se to trebalo odnositi na ono što se dobije od društva, ali i daje tom istom društvu, na ovaj ili onaj način. Ostvari li se tako nešto, nisam siguran da ću baš proći bolje. U svakom slučaju, podržao bi svaki oblik raspodjele koji će najslabijima pružiti šansu za život dostojan čovjeka. Od čega krenuti, i kako to riješiti, ne mogu se pohvaliti da znam, ali idejno mi se čini skroz u redu ;)
    P.S. Navodno, i danas negdje u crnome svijetu umiru djeca od gladi. Ne znam, jer imam zatvorene oči, ali ipak, pitam se do kuda bi išlo to moje i tvoje uvođenje pravednosti i općeg boljitka, jer ako uzmemo i ove istinske jadnike u obzir, ne znam što bi nama ostalo. Problemi s baterijama i punjačem, ili teško suočavanje s posljedicama debljine, viška izbora, i cijelog niza poprilično obijesnih pogrešaka, ili možda još i gore, trivijala svih vrsta, ... ne, ne bi baš rekao. Dodatno, svjestan sam ja da seruckam i zloupotrebljavam tvoje strpljenje i blog prostor. I sto puta sam si rekao da ću naći već nešto dobro i samo to podržati, ali eto, neki vrag me uvijek tjera da se pravim "pametan".

    avatar

    06.04.2015. (17:40)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ipak, ja bih mađarsku patku :) Vidiš i ja kasnim. Sretan Uskrs!

    avatar

    06.04.2015. (23:53)    -   -   -   -  

  • Euro

    ebes politiku..

    avatar

    07.04.2015. (07:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...