Komentari

moj-plavi-svijet.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • shadow-of-soul

    tako je to bilo, na žalost je i sada u mnogim srcima tako

    avatar

    02.04.2015. (10:49)    -   -   -   -  

  • Euro

    Sretan Uskrs

    avatar

    02.04.2015. (11:35)    -   -   -   -  

  • Peki

    "Dan se naginje kraju - noć se spušta na zemlju.... U stanovima ljudi trne svjetlo za svjetlom.... Na nebu titraju i svjetlucaju milijuni zlaćanih zvjezdica.... Na zemlji titra samo još jedna jedina zvjezdica; mala svjetiljka moga Spasitelja!...," - Iskrice ljubavi Svetootajstvenomu Isusu, 18., 19. VIII. 1923.

    avatar

    02.04.2015. (13:25)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Sretan Ti Uskrs

    avatar

    02.04.2015. (23:29)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ... izdajničko srce nikad ne miruje ... ako je jednom izdalo - uvijek će

    - arhiva

    avatar

    24.03.2016. (08:57)    -   -   -   -  

  • stara teta

    zapravo kad se pomno gleda cijeli taj niz događaja nemonovna je pomisao o sudbinskoj zacrtanosti svake etape, svake riječi, pokreta i djelovanja. nesumnjiva podudarnost starozavjetnih proročkih zapisa i odabranih poglavnlja u evanđeljima, poslanicama i djelima apostolskim, preneobična da bi se radilo samo o koincidenciji*, upućuje nas i na obligatnu potrebu da se dogodi upravo i takva izdaja. da nje nije bilo, da nije bilo poroka i grijeha pohlepe ne bi došlo ni do prokazivanja. da nije bilo unaprijed određene sudbine na Križu, ne bi bilo niti dopuštenja da apostoli nose mačeve, koji nisu ni korišteni u svrhu obrane, nego samo "dekorativno", uz samo jedno odrezano uho koje je ionako zaraslo. da nije bilo jude i njegove izdaje, ne bi bilo suđenja, lažnih optužbi, pitanja na čijem se odgovoru odlučivalo o životu i smrti. neminovnost, predodređenost i potpuno ljedska nemogućnost da se odluči imalo drugačije.

    avatar

    24.03.2016. (10:30)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    bingo, @stara teta - upravo o tome se i radi - ništa u životu nije slučajno, od daleke povijesti do danas, sve ima neki svoj slijed, tijek, zacrtanost, rekla bih - sudbina, iako mnogi ne vjeruju u sudbinu, već u slobodan izbor čovjeka, nekako mi je nevjerojatno to, da bi sve ovo što navodiš bilo - slučajno ...

    avatar

    24.03.2016. (10:35)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    a dodala bih kako se i u masliniku Gat-Schmanim vrtu - GETSEMANSKOM VRTU :) znalo, tj. Isus je već znao za izdaju, za ljudsku varljivu dušu i za sve događaje koji su slijedili nakon te noći Velikog četvrtka kad je molio u Getsemanskom vrtu pa kako piše:

    "U Isusovoj molitvi Ocu, u onoj užasnoj i predivnoj noći u Getsemaniju, “zemlja” je postala “nebo”; “zemlju” njegove ljudske volje, silno uzdrmane strahom i tjeskobom, preuzela je Božja volja, tako da se Božja volja ispunila na zemlji.''

    - izvor: Bitno.net

    http://www.bitno.net/vjera/isusova-molitva-u-getsemanskom-vrtu/

    avatar

    24.03.2016. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...