Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Piše - Branko Stojković

    OVO JE JOŠ JEDNA NEVIĐENA POLITIČKA TORTURA NARODA

    Bjelovarsko-bilogorsku županiju, tj. skupštinu poplavio je "cujunamy" kriminala. O tim svim malverzacijama vijećnika BBŽ-a ja sam puno puta i ranije pisao. Na vrhu liste osumnjičenih za gospodarski kriminal bili su: Marijan Coner (HDZ), Vjeran Jurković (HDZ), Ante Rade (HSLS), sad pokojni, i dr.

    Oni na kraju bili su smijeni i nikada nisu odgovarali za kriminale, jer njihovi ljudi u policiji i državnom odvjetništvu su ih zaštitili. Nakon smjene došlo je do krize skupštine i vlasti. Kriminalci odmah dobivaju podršku od glavnog šefa i načelnika policijske uprave BBŽ-a Mate Sičaje, također u njihovu zaštitu se je stavila i Đurđe Adlešič, HSLS-ova vijećnica skupštine BBŽ-a, gradonačelnica grada Bjelovara, te zastupnica u Saboru RH., i predsjednica odbora za Nacionalnu sigurnost.

    No, kaže jedna stara provjerena narodna poslovica: Lopov se vraća dva puta na isto mjesto kriminala. A zna se na koga autor ovoga teksta misli. Nečasno smijenjeni župan postao je nedugo: Novoizabrani predsjednik Skupštine BBŽ Marijan Coner. Problema je, očito, bio i ranije, ali isti oni kriminalci opet su ostali tu, ohrabreni i još jači... Nikuda oni nisu otišli...

    Sičaja je (na kraju) nagrađen, on sjedi u skupštini BBŽ-a i predsjednik je kluba vijećnika HDZ-a. Pitam se: Zašto svi sad prave se blesavi i nikoga nije ovo briga? Našu županiju Bjelovarsko-bilogorsku uništili su i pokrali (s njima) i ovi ljudi: Damir Bajs i Miroslav Čačija. Danas naša županija - od svih županija u Hrvatskoj nalazi se po; gospodarskom, ekonomskom i političkom razvoju na zadnjem mjestu.

    ---------------------------------------
    Branko Stojković iz Bjelovara
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.bl og.hr
    08. travanj 2015. (srijeda)
    ŠTIT - Udruga za ljudska prava
    Tel/mob: 0958148290
    Članaka; 2522.

    avatar

    08.04.2015. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...