Komentari

alfavucica111.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Annaboni

  Božeeeeeeee-------svašta!

  avatar

  31.03.2015. (19:31)    -   -   -   -  

 • Uvijek U Mom Srcu

  Sa idiotom koji širi davno demantiranee laži nema smisla gubiti vrime. Ide službena prijava na koju kao vlasnik bloga imam pravo.

  avatar

  31.03.2015. (19:37)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  užas, horror! stvarno jezivo

  avatar

  31.03.2015. (20:34)    -   -   -   -  

 • Čuvarica pinkleca

  Ne brini zbog budala ili zločestih ljudi....ti si svjetlost, nada, vjera i ljubav....ti si žena hrabrost...divim ti se, skidam kapu pred tobom i radujem se tvojim uspjesima....zahvaljujem Bogu i anđelima što su uz tebe i svim ljudima koji ti šalju pozitivu....nastavi po svom....

  Nedavno mi je jedan prijatelj, kome sam se požalila na jedno ružno ponašanje rekao : zar te smeta drek na cesti ? zaobiđeš ga i ideš dalje, jedino paziš da si ne zamažeš cipelu i raznosiš ga dalje.
  Zaobiđem i nastavljam po svom.

  Meni je Badnjak donio prekrasan poklon vezan uz zdravlje sina, a tebi Uskrs.Uživaj u Uskrsnim blagdanima i u svom zdravlju.
  Veliki zagrljaj !

  avatar

  31.03.2015. (21:15)    -   -   -   -  

 • Gilda

  ....Ja san ti napisala da izbrišeš komentare od tota...djelovalo mi je kao napad gdje je oaza mira i ljubavi..razumjevanja..znači izdvojen slučaj i dok je sada tu pojedinac koji svoj balvan u oku ne vidi i nije ga briga već komentira tuđi trun...i izigrava Boga..spočitavajuć nekome da je zaslužio sve šta ga je sustiglo jer je bio griješan...pa zapravo zar ima nekoga tko živi a da je bezgriješan..zar i takvih ljudi ima..ako ima to sigurno nije tota i ovakvi slični njemu...Bog ne kažnjava grijeh...Bog liječi čovjeka od grijeha...suosjeća i pomaže dajući mu izlaze i nesebičnu ljubav... anđele čuvare...ne bi dalje pisala ti si ljube sve rekla u svome postu i eto drago mi je da te takvi komentari više ne dotiču...ti si iznad toga....

  avatar

  31.03.2015. (22:20)    -   -   -   -  

 • mcmlx

  kad ne bismo (o)trpjeli različita iskušenja, ne bismo se znali ni uzdići...
  a mizantropske, isfrustrirane virtualne trolove najbolje je prepustiti njima samima, zaslužili su :)

  avatar

  02.04.2015. (17:25)    -   -   -   -  

 • borut

  Samo hrabro i neka remisija predje u ozdravljenje!

  avatar

  02.04.2015. (18:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...