Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Nevenka Topalušić umrla je ispred Ministarstva branitelja boreći se za dostojanstvo Domovinskog rata i hrvatskih branitelja, a Fred Matić se u Ministarstvu branitelja bori za svoju fotelju".

    avatar

    28.03.2015. (11:51)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    Zoran Erceg
    Čovjek koji zove na otpor braniteljima iz Savske 66 (kao da branitelji koga napadaju) , pogrdno ih nazivajući šatorašima , čovjek koji je ''hrvatski vojni ratni invalid (80%)'' a ranjen je u okupiranom Sarajevu , čovjek koji propituje primanja umirovljenih hrvatskih branitelja i invalida domovinskog rata , a svoja krije kao zmija noge, čovjek koji je 90 - ih bio čelnik Dalmatinske akcije i zalagao se za odcjepljenje Dalmacije od Hrvatske ,čovjek koji je u prostorije Dalmatinske akcije istih tih godina bacio eksploziv i radi toga bio zatvoren pa pušten radi nepravilnog postupanja policije sa dokaznim materijalima prilikom uzimanja istih sa mjesta eksplozije , čovjek koji je prikupljajući pomoć za majku i djete u Splitu napravio niz nepravilnosti , čovjek koji ttvrdi da branitelji iz Savske 66 izrabljuju državu Hrvatsku a sam je , kao predsjednik udruge FOTOAKADEMIJA SPLIT , tražio 2014. od grada Splita za svoju tajnicu Sandru Erceg, koja je inače njegova supriga, godišnju naknadu za plaću u iznosu od 60.000 naših proračunskih kuna, što je iznos od 5.000,00 kn mjesečno (dokument možete pronaći na stranicama Grada Splita pod nazivom "PLAN RASPODJELE FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA PREDLAGATELJE PROGRAMA KOJI NISU PRORAČUNSKI KORISNICI U SKLOPU PROGRAMA JAVNIH POTREBA U KULTURI GRADA SPLITA ZA 2014. GODINU") . Također, na istoj adresi spomenute udruge, dakle Radunica 1, otvorena mu je i tvrtka, koja je još uvijek aktivna: ZORAN ERCEG d.o.o.

    Sve u svemu zanimljiv 80%-tni invalid . Zanima me samo kolika mu je invalidska mirovina , budući da preko udruge naplaćuje i tečajeve fotografije u iznosu od 1.250,00kn za gotovinu , odnosno 1.450,00kn na rate za 5 tjedana koliko i traje jedna radionica? Da ne zaboravim , u udruzi FOTOAKADEMIJA SPLIT rade mu i oni nesretnici koje država Hrvatska , a ne on , plaća sa 1.500,00kn mjesečno po Vladinom modelu zapošljavanja mladih . Eto , to vam je Zoran Erceg , vuk dlaku mijenja ali ćud nikad . ‪

    avatar

    28.03.2015. (13:15)    -   -   -   -  

  • andriano01

    ...još nisam čuo da taj Fred M. vrijeđa branitelje...čak o njima priča s puno poštovanja i uvažavanja...pa i sam je bio branitelj...zašto bi onda sam sebe vrijeđao..ili su neki uvrijeđeni što ih ne vrijeđa...ili ih vrijeđa istina...u svakom slučaju to nisu čista posla i po svemu sudeći ovo nema veze s Matićem već su u pitanju očito neki financijski interesi...

    avatar

    28.03.2015. (13:40)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    A Marijana Mirt , inače organizatorica ''antiprosvjeda''
    protiv prosvjeda hrvatskih branitelja u Savskoj 66 ,
    koja je hleba gladna kako sama tvrdi , svojim
    transparentom koji je tada ponosno nosila , a na kojem
    je velikim slovima bilo istaknuto ''NAJBOLJE
    PROSVJETLJUJU ONE CRKVE KOJE GORE . PRIDRUŽI .'' govori dovoljno o samoj sebi .

    avatar

    28.03.2015. (13:53)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    @stefanio, evo sada ćeš čuti kako i na koji način ministar hrvatskih branitelja Fred Matić vrijeđa te iste hrvatske branitelje , koji su svoje živote hrabro stavili na raspolaganje
    svima nama kada je trebalo ... i vjerujem da bi to učinili opet ako bi zatrebalo .

    U intervjuu za večernji list , ministar Predrag Matić ponovno se na sebi svojstven način obratio hrvatskoj javnosti , vrijeđajući pri tom hrvatske branitelje i HVRI .
    Za njega su svi hrvatski branitelji u Savskoj i oni koji su prošli kroz Savsku KUKAVICE koje nemaju hrabrosti priznati da su to'' , bez obzira što su kroz Savsku prošli ratni zapovjednici , hrvatski generali i veliki broj heroja Domovinskog rata, koji su svi redom dali potporu 100%HRVI i prosvjedu hrvatskih branitelja ...

    ''Da odem izgubio bih ovaj 21 gram duše koji imam, ulica (branitelji) me neće smijeniti , ovo me neće pokolebati '', tvrdi ministar branitelja Predrag Matić.
    ''Važno mi je , kaže ministar , da imam potporu premijera Zorana Milanovića i zbog toga radim "pošteno" ovaj posao.''

    Još jednom je optužio branitelje iz Savske 66 da se bave politikanstvom te rekao kako je šator preusmjeren na predsjedničke izbore.
    Dogme hrvatskog premijera Zorana Milanovića , zar ne ?

    Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović ministar Matić cmizdravo zamjera što je posjetila branitelje u šatoru, a nije djelatnike njegovog Ministarstva.
    Na sastanak s predsjednicom neće otići dok ona ne dođe u ''njegovo'' Ministarstvo branitelja , kao da mu je to ćaćevina.
    ''Ničim nije pokazala da poštuje ovu vlast i ovog ministra koji već mjesecima trpi uvrede'', kaže ministar Matić.

    Ministar Matić se nije možda mogao sjetiti , koliko je to puta sada već bivši predsjednik Josipović, inače njegov mentor i uzor , bio u ministarstvu branitelja ... kod hrvatskih branitelja i hrvatskih vojnih ratnih invalida u Savskoj 66 je bio .
    Ministar Matić bi kao takav ,a očito je sebi utuvio u glavu da to može , određivao i smjernice kretanja predsjednici Grabar Kitarović.

    ''Da odem (kod hrvatske predsjednice) izgubio bih ovaj 21 gram duše koji imam '', slikovito se izrazio ministar Matić koji je organizatore prosvjeda nazvao kukavicama "jer nemaju hrabrosti priznati da su to."
    O tom , tko je kukavica , a tko ne dalo bi se i te kako
    polemizirati.

    Ministar Matić je očito zaboravio svoj susret sa braniteljima i HRVI kada je zajedno sa bivšim predsjednikom , manji od makovog zrna , ušao pod šator u Savskoj 66.
    Tada je ministar branitelja i hrvatsku himnu zaboravio , od nelagode ili od straha , ostaje na njemu da prosudi.

    ''Popis želja nam je stigao službeno , nastavlja dalje ministar Matić nesuvislo , radi se o dokumentima u preko dva kilograma papira''.
    Kaže da su isti suludi , zaboravljajući pri tom reći kako je to samo radna verzija izmjena i nadopuna zakona o hrvatskim braniteljima , te na taj način javnosti iznosi neistine na akrobatski način u manirima dvorskog cirkusanta .

    U svom intervjuu za večernji list ministar branitelja Predrag Matić ne propušta priliku , da se kao ''pravednik'' obruši na hrvatske branitelje i na HRVI kao na nepismenu rulju koja ne zna što točno znači riječ ARGUMENT .
    A znaju .
    Zato su tu gdje jesu , u Savskoj 66 , a istina je voda duboka
    moj @stefanio .

    Oprosti @NEMA RAJA NA ZEMLJI što sam uzurpirala tvoj blog , ali , na ovu provokaciju jednostavno nisam mogla šutjeti ,

    avatar

    28.03.2015. (15:40)    -   -   -   -  

  • df

    Ne znam zašto svi skloni šatorašima poput papiga ponavljaju i optužuju ministra i ostale, na bilo koji način povezane s Vladom, zbog gaženja dostojanstva nekadašnjih branitelja i Domovinskog rata. Rat je završio, čini se da neki to ne mogu shvatiti i da žale za vremenima kada su bili "netko".

    Pretpostavljam da je "gaženje dostojanstva" samo izgovor za organiziranje prosvjeda, čiji je cijl destabilizacija države. Nekadašnji branitelji još uvijek posjeduju ilegalnog oružja dovoljno da se naoruža divizija. Zbog toga policija dopušta Glogoškom i kompaniji oko njega bezobrazluke kakve vjerojatno ne bi dopustila ni pojedinim ministrima.

    Ne shvaćam kako ne razumiju, ili neće razumjeti, da bi morali smanjiti apetite i zadovoljiti se s maksimalnom mirovinom od 10 000 kn i na taj način pokazati hrvatskoj sirotinji i radnicima od čijeg rada žive, da su socijalno osjetljivi i da se žele solidarizirati s ostalim stanovništvom. Nešto slično, bojim se, od branitelja tipa Glogoški i Klemm, nećemo doživjeti. A volio bih i da mi objasne kako se to gazi njihovo i dostojanstvo Domovinskog rata. Točnije: građanskog rata vođenog na tlu Jugoslavije.

    avatar

    28.03.2015. (19:33)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Gorkiću, rekoh ti, ne javljaj se, još ti pelena o guzici i nosu visi, ne možeš ti s ozbiljnim ljudima i o ozbiljnim naslovima razložno razgovarati.
    mačoru, isto se odnosi i na tebe, ajde miševe lovi kad ne znaš ništa drugo, miševa ima previše, mačoru, ružno ti je i ime...Ode ti jugoslavija, trči za njom u gudure. Hrvati i hrvatski prijatelji pobijedili su srbočetnike i hrvatočetnike, a tebe uhvatilo građansko ludilo pa ne znaš razlikovati svjetlo od tame...Još malo...
    stefanio, zelen si kao zelena trava, čitaj, razmišljaj i zaključuj pametnije, ako ne znaš slušati, osloni se na iskusnije. I ne zaboravi:
    HRVATSKI BRANITELJI SU TEMELJ NEOVISNE NAM I DRAGE NAM HRVATSKE.
    Ti ćuči, ćuči...kad ne znaš voljeti MOJU HRVATSKU! Još malo...

    Ove bezlične (bezobrazne) i bezimene kukavice lijepo ćemo, po zakonu, izbrisati zbog čistijega zraka.

    Nečmenjanko, dična gospođo, Hrvatice i braniteljko hrvatskoga obraza i hrvatske istine, svaka vam čast!!! Bogato, duševno, razložno, neka se zna i čuje. Postupili ste kraljevski i hrvatski. Kao uvijek!
    Sve ste rekli, što bih i ja.
    Međutim, ovim novopečenim crvenokmerčićima ne može se ništa razjasniti, otrovani su na prvoj skalini razumnoga i poštenoga razlučivanja, nažderali se i napili pa.prde...
    Ne bojimo se mi njih!

    avatar

    28.03.2015. (21:05)    -   -   -   -  

  • df

    Najzanimljivije mi je kada ti, tkz, branitelji i veliki Hrvati, koji se busaju u prsa i diče svojom demokracijom, svakome tko misli drukčije od njih lijepe najrazličitije pogrdne etikete. Gospodo draga, demokrati, više jednoumlja imamo danas nego za vrijeme Titove Jugoslavije.

    Misliti drukčije od Glogoškog, i njemu sličnih, zločin je koji bi vjerojatno, samo da mogu, kažnjavali progonom na neki pusti otok na preodgajanje, sve dok ne shvate da su šatoraši najelitniji i najmoralniji dio hrvatskog društva. Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, čak i ako netko još uvijek smatra da je Zemlja ravna ploha. Čini se da to ne shvaća, ili ne želi shvati, a morao bi jer je sudac, ni Turudić koji bi uveo i verbalni delikt. Svašta, svašta. I da, nije svatko tko misli drukčije od dijela javnosti jugonostalgičar, mrzitelj Hrvatske i slično. Jednostavno, takvi ljudi ne žele odlaziti u šator pitati Glogoškog što da misle.

    avatar

    29.03.2015. (12:36)    -   -   -   -  

  • nečmenjanka

    ''Misliti drukčije od Glogoškog, i njemu sličnih, zločin je koji bi vjerojatno, samo da mogu, kažnjavali progonom na neki pusti otok na preodgajanje''

    --- Mislite ono kao što su komunisti punih 45 godina na Goli Otok na preodgajanje slali hrvatske domoljube jer su isti mislili , disali i pjevali drugačije nego što su to oni htjeli ?
    --- U svakom slučaju imali bi se ''šatoraši'' , da to namjeravaju napraviti a ne namjeravaju , na koga ugledati zar ne mačore .

    '' sve dok ne shvate da su šatoraši najelitniji i najmoralniji dio hrvatskog društva ''

    --- To mi nešto poznato , zar komunisti tj. partizanski borci u miru (mirovini) nisu 45 godina bili najpovlašteniji , najelitni i najmoralniji dio Jugoslavenskog društva ?
    --- U svakom slučaju imaju ''šatoraši'' dobre učitelje ,zar ne
    mačore .

    avatar

    29.03.2015. (22:21)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    mačak, HRVATSKI BRANITELJI SU TEMELJ NEOVISNE NAM I DRAGE NAM HRVATSKE.
    Klekni pred njima na oba koljena i moli ih za oprost. Ružno govoriš o hrvatskim osloboditeljima od srbočetničke čizme i kame. Veliki si i neoprostiv grijeh učinio.
    Ako, pak, ne možeš za napaćenu nam Hrvatsku ništa lijepoga učiniti, pomoli se dragomu Bogu.
    I čuvaj zdravlje. Duševno, prije svega.

    avatar

    29.03.2015. (22:57)    -   -   -   -  

  • branitelj

    dobro veli @nečmenjanka, imaju izvrsne učitelje i naumili su biti isti kao i oni, pa još i gori. fuj.
    a goli bi napunili taj čas, samo kad bi se usudili.
    hrvatski branitelji jesu temelj neovisne hrvatske, ali branitelji. sigurno ne paraziti iz savske koji su odlučili živjeti kao kraljevi na našoj grbači. biće da im fali lovice za rakjiu i kladionicu. gamadi nikad dosta.

    nego neuki čovječe ( sram te može biti pozivanjem na boga dok istovremeno štitiš bagru ) što veliš na kućicu u cvijeću u zaprešiću. kako je utajivač poreza naš vrli junak klemm vješto izbjegao pitanje o toj kući. hahahaha sa najglupljim migućim argumentom "gdje spava matić" hahaha glupan na kubik. matić se ne skriva za razliku od tih parazita.

    avatar

    30.03.2015. (11:10)    -   -   -   -  

  • Hrvatheroj

    brane, kao da su te vaspitali srbočetnici, a tko će drugi kad tako blejiš

    avatar

    30.03.2015. (13:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...