Komentari

nemezis.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ina

    Mene boli desni kuk i isto se osjećam kao neka stara beba. Uz to bih trebala mirovati jer mi je doktor rekao da moramo dati zdjelici da se pripremi što više može jer je beba velika i nećemo da krene prerano. Najgore mi je što isto ima svega za napraviti, a ja sam u biti ta koja ima najviše vremena jer svi drugi rade, a opet kad se ne smiješ previše saginjati i podizati ništa teško i hodati nadaleko, poprilično si ograničen. Jučer me uhvatili neki grčevi u maternici i već sam se uplašila da sam pretjerala, ali malo sam legla i još smo u komadu. Mi smo tako radili prije svatova i isto smo imali malo dana i puno posla, ali na kraju je sve uspjelo. Sigurno ćete i vi uspjeti. Sretno i samo polako :)

    avatar

    25.03.2015. (10:20)    -   -   -   -  

  • dado69

    go,nem,go......

    avatar

    25.03.2015. (11:03)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Samo pripremi što treba. Otkad je svijeta i vijeka, djeca se rađaju,
    i naše su majke nas, i naša će djeca dalje... To treba biti samo izvior radosti. bol je kratkotrajan, a radost duga. Neka je sve lako i beba zdrava!

    avatar

    25.03.2015. (11:25)    -   -   -   -  

  • Decy

    Ja ću odmah od početka priče: kad se meni tako dogodilo, mirovala sam / ležala / cijeli tjedan. Pokret je bio samo do toaleta i tada bi bolovi bili užasni. Nakon tjedan dana, sve se smirilo. Za taj nerv je najvažnije mirovanje. Nisu mi pomagale nikakve injekcije ni tablete.
    Good luck !

    avatar

    25.03.2015. (12:10)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Ina, moja doktorica kaže da valja trbuh utopliti ako se grči, ili pod tuš ili topli ručnik, ili dekica. Za sada pali svaki put, pa probaj. Samo izbjegavaj vruću vodu ;)
    Dado69, dođi pomoć :p
    Lastavice, pripremam, pripremam, pa mi se čini da nikad neću pripremit sve :D
    Decy, sa išijasom sam imala problema i prije, ali bi me i puno dulje mučio, danima sam se znala patit, ali izgleda da razni hormoni rade svoje, pa se sve puuuno brže opusti. A što se tiče inekcija i tableta a i terapija kod fizijatra, do sada mi nikad ništa nije pomoglo.
    Odo okrečit zid :D

    avatar

    25.03.2015. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...