Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • borivoj

  Če se želite odjaviti od e-Novic, lahko to storite tukaj,
  ali pa nam to sporočite po elektronski pošti knjiznica@jivatma.si .

  Teozofska knjižnica in bralnica Alme M. Karlin, Muzejski trg 8, 3000 Celje

  avatar

  21.03.2015. (08:12)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Retreat seminar "SLOBODA"
  Novi Spa Hotels & Resort, Novi Vinodolski, 08.-10.05.2015.
  voditelj: Adrian P. Kezele

  Na retreat seminaru u nekoliko sati možete doći do uvida za koje bi vam kod kuće bili potrebni mjeseci ili godine, a možda ih nikada ne biste ni uočili usred ogromne količine informacija koje su vam dostupne.

  Ako ste ikada proučavali knjige o snazi našega uma i naše svijesti, sigurno ste došli do pojma pažnje. Usmjerena svjesnost ili pažnja, ključ je za dobro i brzo učenje.

  A na retreat-seminaru Sloboda, bit ćete posvećeni samo tome: razumijevanju slobode i njenom stvaranju u svom životu. S vama će biti vaši suputnici, ljudi koji će također posvetiti svoju energiju istoj stvari. Uz dobro vodstvo, opušteno ozračje i nekoliko bitnih informacija koje ću podijeliti s vama, u samo dan-dva, znat ćete o slobodi više nego biste sami naučili godinama.
  Rezervirajte vikend 08.-10.05.2015. za nezaboravno istraživanje i doživljaj slobode. Pored mora, u predivnom resortu Novi, uz sigurno vodstvo, sadržajna i zabavna predavanja te osvježavajuće vježbe, povucite se do mjesta gdje ste uvijek slobodni – gdje ograničenja nema, a vi živite izvan obrazaca.

  Potrudili smo se da cijene budu vrlo pristupačne. Dva puna pansiona u vrlo ugodnom hotelu, vege prehrana po izboru i seminar koji vam može promijeniti život – sve to po vrlo povoljnoj cijeni. Ovo je prilika koju ćete rijetko imati – nemojte je propustiti.

  PRIJAVE I INFORMACIJE MAILOM.

  Srdačno,
  Adrian

  PS
  Svakako pogledajte drugi video o seminaru - kliknite na sliku gore na početku maila, ili na plavi gumbić dolje.

  avatar

  21.03.2015. (08:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...