Komentari

bartimejcroata.blog.hr

Dodaj komentar (121)

Marketing


  • bartimej croata

    Pazi koliko je sati, krepat ću :)

    avatar

    21.03.2015. (02:42)    -   -   -   -  

  • geomir

    A naša Kolindica, ..... prvo pa muško!!
    Uvatila se pod ruku s tom tvojom Klintonicom!!!
    Sigurno otišla po instrukcije!!?:-)))

    I onda ošla kod Merkelice,
    a u Dojčland niko nema pojma da je tamo bila!!! ;.)))

    avatar

    21.03.2015. (07:51)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Da Kolinda stoji iza kršanskih stavova o temeljnoj važnosti braka za život čovječanstva i da te stavove potvrđuje i djelima bila bi zamjećena i u Njemačkoj. Iako su mediji zauzeti (zarobljeni) od priglupih globalističkih kreatura (duhovno palih ljudi) kojima je grijeh na vrhu prioriteta, i koji vole posljedice grijeha (bol i patnja ljudi), pa se u takve medije ne treba uzdati.
    A Njemačka ima tradiciju totalitarizama. Novi totalitarizam je meki totalitarizam. U Njemačkoj se čeka da CDU izgubi izbore pa da se pređe žešće u dekonstrukciju spolnog polariteta. Njemački narod sve to 'puši', a šta mu ga možeš valjda navika.
    Teško mi je to objasniti. Narod pun vrlina, što se tiče područja rada i raspodjele bogatstva, ali totalni idioti što se tiče morala na području seksualnosti. Kardinali Kasper i Marks su predvodnici uništavanja slobode u ime slobode.
    Ona Isusova riječ o vragu koji se vraća u kuću (tijelo) čovjeka, nakon što čovjek očisti kuću, i usput još povede 7 vragova (Lk 11,26) sve govori o njemačkom narodu. Budem jednom o tome pisao šire.
    Kolinda nema savjetnika za religijska pitanja pa se toplo (onak gay) preporučam. Možda ovo upali. Da nisam džaba pisao zagradu.

    avatar

    21.03.2015. (10:23)    -   -   -   -  

  • df

    Makni brojač posjeta, imam dva antivirusna programa i obadva mi blokiraju učitavanje brojača posjeta zbog zloćudnog softvera. Ne vjerujem da bi obadva toliko "fulala". Datoteka je http://accuratecounter.net/... ima još toga iza, ali nije bitno.

    avatar

    21.03.2015. (14:50)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Eto viš! Čeg sveg ima kod hetero-family, a ovi jedva dovukli ovih četvero ... ;))

    Po mom površnom zaključku, Hillary izgleda nije von Breitenberg ... ;))

    Mani Germaniju, ti bi u njoj po..zdil ! :)))

    avatar

    21.03.2015. (15:09)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    @mačore, ne da mi se sada još to proučavat.
    @blogiu se rodilo unuče, pa pita sina je li sin ili kćer. a sin mu kaže- nek ono odluči šta je.

    Jest dovukli su iz logora. Homoseksualni brak je logor za djecu. I šta bi ti da se logoraši odmah izliječe od svih rana koji su im nanijeli fašistički roditelji. Kad su homoseksualci uspjeli od jednog @blogia učiniti šarlatana koji bi mijenjao prirodu prirode šta li su u stanju učiniti djeci.
    @blogi, radi ovoga što si gore napisao tama grijeha učinjena nad djecom logorašima ići će i na tebe. Nećeš joj izbjeći. Čuvaj se depresije.
    Clintonica je tražila da se uvede u putovnice umjesto majke i oca -roditelj 1 i roditelj 2. Pobunili se konzervativci, ali ipak je uspjela da sad piše-majka-roditelj 1 i otac -roditelj 2.
    Pošteno prema homoseksualcima ali glupo do boli u odnosu na logiku, jer su i homoseksualci imali oca i majku (im).
    A to što hoće imati djecu to je radi pretovara negativne energije na djecu.
    Predlažem da homići imaju pravo upisati Tama 1 i Tama 2, a nek nama ostave mama i tata.

    avatar

    21.03.2015. (20:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    strpi se još malo, uskoro će bauk odbauljati sa scene, pa će se stvari vratiti u normalu.

    @mačor, odi kod mene provjeriti šteka li ti antivirus program. imam i ja neke countere tamo, jer sam htjela provjeriti krade li mi blog.hr broj posjeta stranici, obzirom da sam im na ledu. admini me ne mogu smisliti iz političkih razloga.

    avatar

    21.03.2015. (20:39)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ha ha, sav si horor, negativni črni lik! Hodajuća decibelna prijetnja! Tronožna, al jedna trr .. trrr.. trne (ima jedna komičarka kaj sve muške zove "tronošci") :))
    Bumo rekli: kad forsiraš dramu, zna ispast (tragi)komika ... :)))

    avatar

    21.03.2015. (21:28)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Hvali se jedna lezbijka da joj je kći, pardon neidentificirana gender mala osoba izgovorila prve riječi- Joditej jean-

    @blogi, ne znaju još Njemci šta je rodna ideologija. Kad saznaju bit će antifašizma do ludila.
    Ima jedna dobra knjiga od Gabrijele Kuby- Svjetska seksualna revolucija-
    Kad se to pročita čovjek postane antifašista. Evo ja posto.
    Fašisti su genderisti. Vlada jedne vaše savezne države izdvojila 50 milijuna za gender programe. Bit će da fašisti forsiraju dramu a ne ja.
    Već imate 29 instituta za rodne studije pri sveučilištima. (podaci 2012)
    Ti to ne znaš?
    Nema mi druge. Odlučio sam se upustiti riješiti znanstveno teološki ove nedoumice oko gender zavrzlama. Malo je teže nego sa homoseksualizmom jer ne mogu se sjetiti da se spominje u Bibliji. Ali sve se može ako se homoseksualizam i sodomija uzmu kao referentne točke u fazi gubitka muževnosti ili ženstvenosti. O tome u jednom od narednih postova- ako ne poživčanim, jer je tema doslovno odvratna. Ja sam homofob, po definiciji onog lažova psihijatra (ime zaboravio) koji je skovao kovanicu -homofob. Znači da sam i prikriveni homoseksualac po budaletini. Za glupog psihijarta tko god osjeća prirođenu odvratnost prema grijehu homoseksualizma taj je homofob. Kad je Bog stvorio čovjeka dao je životinjama jednu prirođenu osobinu da se boje ljudi. To se dosta izgubilo jer je čovjek postao uzurpator prirode, a ne njen dobar gospodar. Kako li će tek priroda izgubiti temelje na kojima počiva sad kad je čovjek navalio silovati ekologiju svoga vlastitog tijela. Zaista će se dogoditi Apokalipsa. Mislim da je već kasno za promjenu. Treba biti spreman umrijeti. (...idemo pa pa)

    avatar

    21.03.2015. (23:57)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Nego kaj, gađaš pojmom "fašisti" kog zahvatiš. Već si ga svem i svačem zalijepio ... osim, ček, ko još fali - fašistima ... :)))

    Drž se Gabriele, to je tvoja puca. Rastavljena, drž u rezervi, ak ti "Snjeguljica" da košaru ... ;))

    avatar

    22.03.2015. (01:50)    -   -   -   -  

  • tignarius

    najprije @lion q.
    "ne očekuj preveć

    malo sam se umorio od ove teme
    izmorilo me, brate
    razmišljam o predaji
    rodno sam se onesvjestio!
    ko onaj majmunad vidi onu "krezubu" zmiju https://www.youtube.com/watch?v=esa00Kjyl8I[a href=www.youtube.com/watch target=_blank]majmun[/a]

    avatar

    22.03.2015. (12:04)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Da ponovim, fašisti su svi homo-parovi sa rođenom ili usvojenom djecom, a djeca su, doslovno u logoru. Jednom će to skužiti i Elizabeta, pa će Elton dopasti zatvora. Ili će biti ismijan ko što su norvežani ismijali svoje rodne ideologe.
    Hahaha @tigi, ja sam se već pet puta onesvijestio čitajući Gabrijelu, koja ima divan osmijeh.

    avatar

    22.03.2015. (23:15)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @barti, kaj još sisaš prst? Blog te vidio, svašta si isisao !
    Kad si već kod logora ...

    avatar

    23.03.2015. (01:38)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Protestantske denominacije pokušavaju na svaki način naći zamjenu za ispovjed. Koliko je to površno vidi se iz ovog tvog filmića.
    Međutim ti inputiraš da je ta manipulacija slična manipulaciji koju upražnjavaju homoseksualci prema djeci u svojim homoseksualnim zajednicama.
    @blogi, izgubio si se moralno, ne razlikuješ dobro od zla. Ne znaš izmjeriti 'količinu' dobra u određenim situacijama. Ovdje kod protestanata ima jedna dobra stvar, a to je nakana. Oni imaju nakanu očistiti djecu od psihički prljavih stvari.
    Homoseksualne zajednice sa djecom su čisto zlo, gdje ni nakana ni čitav njihov način života nisu podržani od Boga. Oni su podržani od sotone. Čisto su zlo.

    avatar

    23.03.2015. (10:24)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    "... izgubio si se moralno, ne razlikuješ dobro od zla. Ne znaš izmjeriti 'količinu' dobra u određenim situacijama. Ovdje kod protestanata ima jedna dobra stvar, a to je nakana. Oni imaju nakanu očistiti djecu od psihički prljavih stvari."

    Cccccc ...
    Ekstremno poremećeno!
    Monstruozno, za zgrozit se!
    Što li od tebe takvog stvori?!
    A i ja "pitam" ...

    Tragika je da si u simptomatičnom stanju u kojem se sam sebi činiš čist OK ...

    avatar

    23.03.2015. (13:03)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ovo sam preskočio:
    "Međutim ti inputiraš da je ta manipulacija slična manipulaciji koju upražnjavaju homoseksualci prema djeci u svojim homoseksualnim zajednicama. "

    Ma ni traga "imputaciji"! U poredbi sa luđacima od roditelja i babljih monstruma koji ovo djeci rade, ovoj bi djeci bio kod homića spas.

    Uostalom, rade se stalne analize, ozbiljne i stručne, nasuprot onih koje plasiraju ovakvi monstrumi. Moš sisat palac kolko hoćeš!

    avatar

    23.03.2015. (13:38)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Sad sve prepiši i samo okreni koplje, he he, znam te puško .... ;))
    No špica ti je brončana, moja je čvršćeg sastava ... :)))

    avatar

    23.03.2015. (14:28)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Imaš onog propobijednika, slavni pastor Ted Haggard, Bushov "alter ego" (samo se u izboru auta razlikuju, veli Teddy ;) ). Taj je isto u tom filmu. Vatreni ratnik kontra homića, "oličenje čednosti". Dok ga nije cinkal jedan callboy, tri mu godine bio plaćeni ljubavnik. Pa je prvo iskreno lagal da tog ne pozna, na koncu je priznal. Je, al takav zna kako odglumit za šupljoglave, to mu je zanat. Skoknuo "pokajnik" na "terapiju" kod onih razvikanih šarlatana iz svoje (a i tvoje) propagande i ... nakon tri tjedna - "evo, ja hetero!". Ha ha, na kraju mu ipak izletilo da je zapravo "bi". Štos je u tome da opet otvorio neku "crkvu", a šupljoglavi i dalje ko muhe na ljepak.
    Toliko o "nakani" ... i "umijeću" pranja ... ;))

    avatar

    23.03.2015. (17:08)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Nemam ja šta okrećat koplje, ja se držim evanđelja. Pa čak i ako je taj propovjednik bio homić (privatno), to je grozan grijeh (njegov) prema Bogu, ali ne i tako grozan prema djeci, jer djeci propovjeda Isusa, ne propovjeda im niti svjedoči slobodnu izopačenu ljubav, kao što to rade homoseksualci fašisti u zajednici. Druga je stvar kad se otkrilo da je propovjednik homoseksualac. Tad postaje sablazan i treba ga maknuti. Ali to su protestanti, i to oni 'napredniji' pa se ne čudim. Ima takvih i među katolicima. Ja srećom ne znam za nijednog, jer bi bilo 'rata'.
    Dakle, ne moram objasnit, ali evo. Rekao sam da se ne slažem sa protestantskim metodama. Kad me tjeraš da gubim vrijeme sa detaljnim objašnjenjima. Ali evo. Oni nastoje nadoknaditi ispovjed koja briše grijehe i u psihi i u duhu čovjekovu. A i u tijelu, ako su u pitanju seksualni grijesi. Protestanti ovim metodama pokušavaju oprati loš utjecaj Hari Potera i sličnih vradžbina. Donekle uspjevaju ali samo na psihičkoj razini. Ako su metode drastične, onda može i u psihi djece doći do oštećenja.
    Ponekad, ali jako rijetko, neko dijete može skroz ozdraviti, po Imenu Isusovu, ako ima jako vjeru, ali to nije u zasluzi propovjednika. Oni nisu svećenici koji liječe dušu preko sakramenta ispovjedi.
    Šta si ubacio priču o prikrivenom homoseksualcu propovjedniku. Dok je bio prikriven, nije djeci naturao homoseksualizam, nego im je propovjedao evanđelje, doduše nestručno, jer je protestant.
    Evo šta Pavao U Fil 1,15
    Neki, istina, propovijedaju Krista iz zavisti i nadmetanja, a neki iz dobre volje: 16ovi iz ljubavi jer znaju da sam ovdje za obranu evanđelja; 17oni pak Krista navješćuju iz suparništva, neiskreno – misleći da će tako otežati nevolju mojih okova. 18Pa što onda? Samo se na svaki način, bilo himbeno, bilo istinito, Krist navješćuje. I tome se radujem, a i radovat ću se-----------------------------------------------------------
    Za nevjerovat su ovi tvoji komentari. Ti meni imputiraš da ja tumačim pojave i psihu ljudi nekim svojim mjerilima. Daj čovječe, ja sam i u komunizmu na radnom mjesti i svugdje otvoreno propovjedao evanđelje- iskreno, bez himbe.
    --------------
    Evo jednog odlomka u kojem se ja pronalazim, a pronalazim i tebe.
    1Kor 4,5
    1Zato, budući da po milosrđu imamo ovu službu, ne malakšemo. 2Ali odrekosmo se sramotnoga prikrivanja: ne nastupamo lukavo niti izopačujemo riječ Božju, nego se objavljivanjem istine preporučujemo svakoj savjesti ljudskoj pred Bogom. 3Ako je i zastrto evanđelje naše, u onima je zastrto koji propadaju: 4u onima kojima bog ovoga svijeta oslijepi pameti nevjerničke da ne zasvijetli svjetlost evanđelja slave Krista koji je slika Božja. 5Jer ne propovijedamo same sebe, nego Krista Isusa Gospodinom, a sebe slugama vašim poradi Isusa. 6Ta Bog koji reče: Neka iz tame svjetlost zasine!, on zasvijetli u srcima našim da nam spoznanje slave Božje zasvijetli na licu Kristovu.
    --------------------------
    Ako ja mogu napisati ovakav komentar u nekih 15 min, zar misliš da ga mogu napisati svojim snagama. Bog je taj koji me nadahnjuje. Dakle ne propovjedam sebe niti slavim sebe, nego Boga koji je jedini koga treba slaviti.
    PS- O kakvim stručnim analizama govoriš. O doktorima (šupkologije) poput Robina Bauera (Birgit), Štulhofera itd. Fino društvo stručnjaka kojima su se pridružili političari tipa Clintonice.
    Aldous Huxley u predgovoru (1949) Divnog novog svijeta piše:
    -Što se politička i gospodarska sloboda više sužuju, to se seksualna sloboda, kao naknada sve više povećava.--
    Moram stat, ova rečenica zaslužuje post.

    avatar

    24.03.2015. (01:30)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Hahaha, sad sam ponovo pročitao i evo šta sam uočio-----
    Dok ga nije cinkal jedan callboy, tri mu godine bio plaćeni ljubavnik.-----------------
    Koja smijurija Haha, čuj plaćeni ljubavnik.
    @pa ti @blogi, mušku prostututku zoveš ljubavnikom. Da krepaš od smijeha. Kako uljepšavaš stvari na području grijeha bluda. :)

    avatar

    24.03.2015. (01:46)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Taj namjerno nekomentirani dokumentarac (prosudba je na gledatelju) je dulji i nominiran za oskara (mnogi ga vide u kategoriji "horor", za razliku od tvog načetog "morala" ). U ostalim scenama se vide rezultati tog sadističkog "odgoja", utrenirana mržnja prema drukčijima i drugim vjerama (iz usta klinaca: "to nisu ljudi") itd.
    "Nakana" je zaglupljivanje i pranje mozga već od malih nogu i formiranje "vojske" i militantnih soldata (militarističke uniforme, martijalističke predstave i sl.) za preuzimanje Amerike u ruke "prave vjere", koje li ono? :))
    Klanjanje kartonskom Bushu si valjda vidio, ak ti uopće kaj u svom stanju vidiš ...

    avatar

    24.03.2015. (02:17)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ak ti je Harry Potter neki problem, a ovo probaš opravdat i relativirat, onda si ozbiljno načet. Ti i ona Kuby (nakon što ste se "sigurno" načitali 7 knjiga i par tisuća strana ...)

    avatar

    24.03.2015. (03:12)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    @bartiiiiii!
    Kaj bi ti zena rekla da imaš tri godine ljubavnicu pored?
    "Ima kurvu!" . Ili? :))
    Ko kaze da ljubavnice nikad ne koštaju?
    I da ne mogu bit "najstarijeg zanata"?
    Ha ha, jesi zmotan!
    Ma dobro, ti sa sexualnim ionak šepaš ... ;))

    avatar

    24.03.2015. (06:31)    -   -   -   -  

  • suza za zagorske brege

    Bartimej, što mislite o ideji da je poremećaj spolnog identiteta, a time i homoseksualnost uzrokovana time što su žene počele nositi hlače počevši od 60-tih pa na ovamo? Možda to nije glavni uzrok ali mi se čini vrlo mogućim da je u određenoj mjeri doprinijelo tome.

    Evo nekih citata iz jednog članka "Mišljenje Katoličke Crkve o čednosti u odijevanju":

    ........Naime, nekadašnji kardinal Giuseppe Siri objašnjava i neke druge važne razloge zašto je važno zadržati tradicionalni način ženskog odijevanja. Ovi se razlozi tiču učinka koji žensko nošenje hlača ima na obitelji i društvo. Kardinal ih izlaže u pismu koje je napisao 1960. kada je prvi put zamijetio “sve češću pojavu da djevojke i žene pa čak i majke nose mušku odjeću” u njegovoj Genovskoj nadbiskupiji. Piše: "Žensko nošenje muške odjeće utječe ponajprije na samu ženu mijenjajući njenu svojstvenu žensku psihologiju; kao drugo pogađa ženu kao bračnu družicu kvareći odnose među spolovima; treće, pogađa ženu kao majku svoje djece narušavajući njeno dostojanstvo u očima djece."
    "Iz milosrđa se borimo da naš svijet ne obljutavi, borimo se protiv napada na one razlike na kojima počiva nadopunjavanje muškarca i žene."
    "Kad vidimo ženu u hlačama ne mislimo samo na nju nego na cijelo čovječanstvo, što ako se žene sasvim maskuliniziraju. Nitko neće imati koristi pomažući budućnost u kojoj će vladati neodređenost, nejasnost, mane i jednom riječju, nakaznosti."
    Kardinal nastavlja upozoravati da unatoč trenutnoj šteti koju donosi “teška nepristojnost”, šteta koju će uzrokovati žene noseći hlače “neće se očitovati u kratkom vremenu” nego će biti polagana i neprimjetna.

    Tužno ali postoji obilje dokaza da je “maskulinizacija” žene potpomogla dolazak doba “mana” i “nakaznosti”. Katolička zdravstvena udruga u posljednjem otvorenom pismu biskupima Sjedinjenih država objašnjava da je Poremećaj identifikacije spola glavni kompleks koji uzrokuje sklonost neurotičnom stanju istospolne privlačnosti. Dječaci i djevojčice se dakako svi rađaju kao muško ili žensko ali moraju naučiti (osobito od roditelja istog spola) što znači biti muškarac ili žena. Ako to dijete ne nauči i raste sa slabim spolnim identitetom postoji velika mogućnost da bi moglo razviti istospolnu privlačnost. Prema istom pismu, “približno 75% dječaka s poremećajem spolne identifikacije razvit će istospolnu privlačnost”. Ovdje vidimo čvrst razlog zašto, kao što o. Breda reče “način na koji se odijevamo” treba“odražavati našu muževnost ili ženstvenost,” i da bismo “morali moći prepoznati muškarca i ženu već prema odjeći koju nose”. Zanimljivo je da katolički psiholog Gerard van den Aardweg u svojoj knjizi o (samo-) terapiji homoseksualnosti “Bitka za normalnost” kaže da je u kulturama (čak i najprimitivnijim i poganskim) gdje postoji “jasna razlika između djevojčica i dječaka”, homoseksualnost vrlo rijetka, ako ne i nepostojeća........

    avatar

    24.03.2015. (13:36)    -   -   -   -  

  • blogi ;)

    Ha ha, evo nam i hlača. Bemti, kaj bumo sa škotskim kiltovima? :)))
    Trebalo je Sirija pitat kaj je delal sa "identitetima" pri "turističkim" aranžmanima "RatLines" . Našlo ga ... ;))

    avatar

    24.03.2015. (15:13)    -   -   -   -  

učitavam...