Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    Viktor Žmegač je jedan od onih rijetkih ljudi kojima se klanjam do poda. Veseli me tvoj post, mada bi za opisati njega trebalo barem par knjiga.
    Veliki čovjek koji zrači skromnošću.

    avatar

    20.03.2015. (14:16)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Jedan od rijetkih iz našeg podneblja koji tako dobro utjelovljuje mladost u svim njenim pozitivnim aspektima: ne samo vitalnost tijela, nego i duha, a to je ono što rijetki posjeduju, a još rjeđi među posljednjima su oni koji to uspiju pobuditi u drugima. Kad se govori o učenju, proučavanju i zapažanju, potpuno je svjestan raspršenosti po svim tim linijama koje opisuje kod globalnog čovjeka i najdraže mi je kad pogledom iz kojeg izbija sav autoritet radosti znatiželje koja se ne zadovoljava površnim, već traži dalje, proučava ispituje vlastite granice kao da naređuje: učenje je imperativ i treba ga poticati, pa čak i nametati :-)...U suprotnom, slijedi prtljarošenje, a s time i propast... Ali čak ni to ne bi bilo ništa novo :-).

    Zadnje vrijeme često pomislim kako bi svatko morao imati pravo doživjeti najmanje šezdeset godina da bi uopće mogao shvatiti zašto je sve to što sam gore navela važno, a važno je upravo zbog toga da možeš ostati mlad i bez šminke, a opet uz radost i tugu koja izbija iz mlađahnih prozora duše - očiju :-)...

    Da, znam jednu osobu koja je rekla da "SMS eseje" drži na noćnom ormariću kao literaturu prije spavanja. Mislim da je to doista vrhunski kompliment ovoj briljantno zgusnutoj knjizi dojmova i promišljanja :-)... Jednostavno moraš zaspati dobre volje :-)...

    avatar

    20.03.2015. (19:45)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    SMS-eseji, Filozof igra nogomet, Europski duh i najnovija Strast i konstruktivizam duha – Temeljni umjetnički pokreti 20. stoljeća. Fenomenalan je.

    avatar

    20.03.2015. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...