pipizza ? :-P
18.03.2015. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šta fali "srčanom" gastronomskom umijeću? Počelasam u zadnje vrime u svemu tražiti srca, šta ti je zaraza:))
18.03.2015. (20:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimljiva kombinacija. A srce je neizostavno.
18.03.2015. (21:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hrana u obliku srca..., tako treba .Znaš da kažu kako ljubav ide kroz želudac,,,,,pozdrav
18.03.2015. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uhhh vrlo zanimljiva kompozicija komponenti ;) srculence je totalno originalno danas ;)
18.03.2015. (22:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
već sam otvorio usta, kad vidjeh srce što kuca :)
19.03.2015. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
-Zvonka. Hmmm! Razmislit ću o prijedlogu imena.-malo ti malo ja. Već vidim naslov knjige, "Kuhinja sa srcem" sa naglaskom na blogerski smjer:-) -Mela. Šta ti je moć kreacije kad si gladan:-) -razmišljanja jedne žene. Tu se slažem. Volim jesti baš onak, jako:-) -Monali. Zamisli, vidio sam ga tisuču puta, a primjetio kada sam bio najgladniji.-Sjedokosi. Onda si zamisli kak je bilo meni, kad sam ga gledao oči u oči:-)
19.03.2015. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ti si bio jako gladan. Jako, jako, jako gladan :)Ali ipak - ne toliko da se ne latiš fotića prije nego komada pipizze ;)))
19.03.2015. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
-Mayday. To ti je sve podsvjesno. Zapravo se radi o profesionalnoj deformaciji.
19.03.2015. (10:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo srce je baš zavodljivo:))
19.03.2015. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
-mecabg. Malo ljubavnih začina i ja ne znam koja bi ženska mogla ovome odoljeti......ili muškarac:-p
19.03.2015. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
pipizza ? :-P
18.03.2015. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Šta fali "srčanom" gastronomskom umijeću? Počela
sam u zadnje vrime u svemu tražiti srca, šta ti je zaraza:))
18.03.2015. (20:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Zanimljiva kombinacija. A srce je neizostavno.
18.03.2015. (21:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Razmišljanja jedne žene
hrana u obliku srca..., tako treba .
Znaš da kažu kako ljubav ide kroz želudac,,,,,
pozdrav
18.03.2015. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Monali
Uhhh vrlo zanimljiva kompozicija komponenti ;) srculence je totalno originalno danas ;)
18.03.2015. (22:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
već sam otvorio usta, kad vidjeh srce što kuca :)
19.03.2015. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
RandomHeart
-Zvonka. Hmmm! Razmislit ću o prijedlogu imena.
-malo ti malo ja. Već vidim naslov knjige, "Kuhinja sa srcem" sa naglaskom na blogerski smjer:-)
-Mela. Šta ti je moć kreacije kad si gladan:-)
-razmišljanja jedne žene. Tu se slažem. Volim jesti baš onak, jako:-)
-Monali. Zamisli, vidio sam ga tisuču puta, a primjetio kada sam bio najgladniji.
-Sjedokosi. Onda si zamisli kak je bilo meni, kad sam ga gledao oči u oči:-)
19.03.2015. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Ti si bio jako gladan. Jako, jako, jako gladan :)
Ali ipak - ne toliko da se ne latiš fotića prije nego komada pipizze ;)))
19.03.2015. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
RandomHeart
-Mayday. To ti je sve podsvjesno. Zapravo se radi o profesionalnoj deformaciji.
19.03.2015. (10:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ovo srce je baš zavodljivo:))
19.03.2015. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
RandomHeart
-mecabg. Malo ljubavnih začina i ja ne znam koja bi ženska mogla ovome odoljeti......ili muškarac:-p
19.03.2015. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...