Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mladen

    Goa k'o u priči ... :)

    avatar

    14.03.2015. (13:34)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Iskreno se divim roditeljima Medak i njihovoj djeci....divni su...na Europskom go prvensrtvu za mlade igraju vrlo, vrlo uspješno sa starijima i po kategoriji jačim protivnicima. Treba za to imati muda.Čestitke za igru i za promociju Hrvatske.
    Mladene, obećala sam da više neću komentirati, ali pitam te gdje su svi naši igrači, kad ovdje nisam vidjela ni jednu čestitku ?
    Go je misaona igra i osim misaonih sposobnosti razvija i moralne kvalitete.....možda griješim, možda se vesele uspjehu na neki tihi način, ili na drugom mjestu.
    No, ja na ovom mjestu moram glasno reči toj obitelji: BRAVO ! ČESTITAM !!!!
    HVALA na promociji Lijepe naše !

    ( podatak o meni : ne poznajem tu obitelj, ne igram go i nije to neko familjarno navijanje, već iskreno divljenje i navijam za daljnje uspjehe )

    avatar

    14.03.2015. (15:44)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Čuvarica pinkleca - Nema nas puno. Go u Hrvatskoj nije popularan. Zavole ga obično šutljivi i skromni ljudi, koji ne vole uveličavati i često su samokritični. Tako uče, jer u gou prolazi samo stvarno znanje. Danas su vremena galame i samohvale i takovi teško prolazimo u konkurenciji, da kažem sa uobičajenošću. Nedostaje nam riječ, da nas čuju slični nama. koji bi vjerojatno zavoljeli go. Mi smo na neki način, 'svećenici učenja i znanja igrom'. Čak nas i novac zaobilazi.
    Mogao bi o tome, ali ... :)

    avatar

    14.03.2015. (18:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...