Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • airsoft pokret Plaćenici - v.d. komesar Manga

  Ljudima je najlakše nešto etiketirati. Bojim se da u stvarnosti ništa od toga ne drži vodu. Stranačka usmjerenja tj. profiliranja su kao i sama demokracija, najobičnija floskula i odvlačenje pažnje plebsu od bitnoga. Dok se raja dijeli na lijeve i desne, političari odrađuju u vlastitom interesu...

  avatar

  03.03.2015. (13:56)    -   -   -   -  

 • jelen

  uglavnom kako je Manga već rekao, te podjele pripadaju bajoslovju za duhovno izmoždene i zbunjene lutalice. Baci im kost vjere, nacije, plemena, abortusa, kondoma, homoseksualaca i klati će se do sudnjeg dana... a u međuvremenu slobode sve manje i manje, danas sutra više niti guzicu nečeš smjeti obrisati bez certifikata i licence i liječničkog uvjerenja...
  Samo Tržište sve slobodnije i slobodnije. Hihi baš interesantno :-))

  avatar

  03.03.2015. (17:56)    -   -   -   -  

 • Neverin

  ideologija je zajebana ali vidim da je jednima i drugima rasprodaja nekadašnje društvene imovine zajednički nazivnik.

  avatar

  03.03.2015. (21:38)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  Iako je jasno da ljudi koji se bave posebnim interesima (političari, lobisti, kronisti...) faktički manipuliraju ideološkim podjelama, prekratko je tvrditi da su one naprosto umjetne. One postoje u svim zemljama, u kojima se ideološke podjele mogu slobodno izražavati. Ljude, eto, takve stvari stvarno brinu.

  Možeš dobiti ljude da povjeruju kako je od nacionalnog značaja staviti u ustav da dva pedera ne smiju svoju vezu nazivati "brak". Možeš, nažalost, dobiti neke ljude sve vrijeme ili mnoge ljude neko vrijeme da prijenjuju nasilje protiv drugih, pa čak i da ubijaju i budu spremni poginuti, zbog razlika u boji kože, vjeri, jeziku itd., često minimalnih.

  Ta zatvorenost u svoj tor i netrpeljivost prema strancima i stanom ima, svakako, svoje uzroke i opravdanje u evolucijskim mehanizmima. Nekako bismo ipak trebali, jer su se uvjeti tako drastično promijenili, to prevladati. Da čovječanstvo bude ujedinjeno, a ipak raznoliko.

  avatar

  04.03.2015. (03:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...