Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Gorkić Taradi

  Danas sveukupno puno imaš o Grčkoj, no ja bih komentirao jednu drugu vijest, onu u kojoj onaj Nijemac što HDZ-u radi gospodarski program kaže da će trebati najmanje 5 godina, a za neke stvari i desetljeće da se primijete učinci. No HDZ i dalje pita Vladu (nije da ju branim, ukazujem na paradoks) što je učinila za ove tri godine!

  avatar

  02.03.2015. (22:30)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  @gorkić
  Donekle si u pravu. No 'onaj Nijemac' je tek od danas na 'meti' a drugo, mnogo važnije, nije rekao NIŠTA novo što već ne znamo ni mi ni vrapci na krovu. Osim, naravno, naših političara pa im trebaju 'inozemni' stručnjaci da im to kažu. Mogli su pitati mene. Grčku sam spominjao u posljednje vrijeme 'preko mjere' upravo zato što se mnogi u Hrvatskoj zavaravaju da mogu postići isto što Syriza pokušava na demokratski način. A to su čiste iluzije.

  Što se pak tiče HDZ-eovih pitanja Vladi to je najveća gnjusnost koja se događa na hrvatskoj politčkoj sceni. SDP-u se i Vladi mnogo toga može prigovoriti, od toga da je nespremna preuzela vlast do nedostatka hrabrosti da provede odlučne reforme pa makar po cijenu gubitka izbora, no to im HDZ ne može ni u kom pogledu predbacivati. To što je on napravio u Hrvatskoj u svojih gotovo 20 godina vladavine ne može nitko, ni SDP, ni ORah ni Živi zid ni nitko Živ popraviti slijedećih pola stoljeća. A do tada ćemo se valjda opet s nekim zaratiti, pa makar i međusobno.

  HDZ bi se trebao pokriti ušima i slijedećih 20 godina biti tih kao bubica da iskupi svoje grijehe iz prošlosti. Jednako kao i Crkva koja ga u svemu podržava, a koja je tijekom svog 2000 godišnjeg postojanja napravila toliko zla da bi slijedećih 2000 godina trebala jednako tako biti kuš a ne izigravati 'moralnu vertikalu'.

  avatar

  02.03.2015. (23:11)    -   -   -   -  

 • geomir

  Sad ovo posljednje "snalažljivi Hrvati" neće tribat smišljat
  kad si im ti šapnio rješenje!! :-))))

  avatar

  03.03.2015. (01:02)    -   -   -   -  

 • Proglasi

  Joj da dođem sa posla kući pa da radim nešto

  avatar

  03.03.2015. (08:34)    -   -   -   -  

 • Multination

  Ivica Račan i SDP su zločin za Hrvatsku u pravom smislu.
  Ovi koji danas vladaju u to ime su iste seronje.
  Da nije bilo politike Franje Tuđmana,Hrvatske danas nebi bilo.
  Samo mrzi i neistinu piši...

  avatar

  03.03.2015. (09:51)    -   -   -   -  

 • husky

  "Kroji li se u laboratoriju Pax Americana sličan scenarij i za Hrvatsku?"
  Mislim da se ne kroji sličan scenarij za Hrvatsku. Mi smo (naša politička elita) takvi poslušnici kakve samo poželjeti mogu, a sad pogotovo kad smo (su) instalirali NATO djevojku na Pantovčak.

  avatar

  03.03.2015. (21:54)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  tako je, idem paliti svjetla po stanu!

  avatar

  06.03.2015. (17:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...