Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • bralee

    bem' vam sunac bradati

    avatar

    02.03.2015. (14:36)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    A e ;)

    avatar

    04.03.2015. (08:12)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Ajme Manga, ti si bradati muskarac:))))!
    Hahaha...
    Ovo je ludo! Mrak!!! Nisam probala, valjda cu nekad u zivotu. Pristala bih i na igru s curicama koje imaju plave loknice i sedam godina.
    Makar bih pobijedila!

    avatar

    05.03.2015. (16:30)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Vi se igrate u sumarku, ne?
    Ove puske su igracne?
    Ono ja tebe pogodim i ti se pravis mrtav?

    avatar

    05.03.2015. (16:36)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Eto poklekao i ja modnim trendovima. Prvi put u životu ;)))
    Šalu na stranu, ako imaš volje javi se i organizirat ćemo nešto. U biti svatko tko ima snage nositi 4kg u rukama tijekom neka 3-4 sata treninga može igrati airsoft. Najbolji dokaz su su dvije djevojčice koje čuče dolje desno. Jedna ima dvije, a druga tri godine šumskog staža. A kako odrađuju posao nek ti drugi kažu...

    avatar

    05.03.2015. (19:14)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ide to vama ide! Vjerojatno ste vidjeli zvončiće, ako je slično ko visibabe, a nisu visibabe.
    A i to je demonstracija predanosti i posvećenosti- puštati bradu radi jednog značajnog događaja! :-) Ja sam probao dvaput u životu bez pametnog povoda ali oba puta je loše završilo :-P

    avatar

    05.03.2015. (22:45)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Zvončići dakle. Hvala, naučio sam nešto.
    Što se same posvećenosti tiče, moram priznati da je ispalo više slučajno. Prigoda za puštanje je bila ovo -> http://ap-placenici.blog.hr/2014/09/1631799381/unknown-war-6-lazarevac-srb ija.html
    Nikad do tad nisam imao bradu dulje od mjesec dana, pa rekoh ajd da probam nastavak. Pogotovo jer je Veve svoju puštao 7 mjeseci za taj susret!? Znači više nekakva znatiželja. Kad me nakon nekih mjesec-dva počela svrbila za popi*dit, nije poginula samo zato jer sam vrlo tvrdoglav. Inat vulgaris i nema predaje... ;)))

    avatar

    06.03.2015. (15:33)    -   -   -   -  

  • fanny

    Javljam se tek toliko da znaš da sam u tijeku. Pratim ja vas :-)
    Pouzdrav tebi, familiy & ekipi :-)

    avatar

    06.03.2015. (17:22)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Uvijek sam zainteresirana za aktivnosti/sport kojim istrazujemo vlastite granice i ispitujemo sposobnosti.
    Vec se vidim kako sjedim na nekoj grani sa snajperom i cekam protivnike. :) Naravno morala bih se uklopiti u strategiju borbe...ne znam kako bih to zavrsilo, ali vjerojatno je da bih zbog toga poginula. Lakse je umrijeti kad si za to sam odgovoran :).
    Salu na stranu. Hvala na pozivu, ali zivim intezivam period tako da ne znam gdje bih jos i to ugurala. Kada i ako osjetim zelju znam kamo se moram javiti.
    Mrzim vatreno oruzje (mislim pravo ne igracno) do te mjere da ti moram ostaviti par slobodnih asocijacija : uriniranje i defekacija bez kontrole, strah, strah, bol, strah, nagon za povracanjem, strah... :)
    Gotovo da se radi o uvjetnom refleksu.! :)

    avatar

    09.03.2015. (13:16)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Fanny što bi se reklo dala si nam potvrdu života. Pratimo se... ;)

    @Deeksha ovo ti je svojevrsna simulacija bojnog djelovanja. Naravno zbog ograničenja replika i njihovog dometa na nekih 50-ak metara, ne može simulirati pravu stvar u potpunosti. No može poslužiti za određeni transfer znanja, tjelovježbu i uigravanje borbenog kolektiva. Služi ponajviše za buđenje određenih egzistencijalnih znanja i vještina. U osnovi sve se svodi na tvoje psihofizičke sposobnosti koje suprostavljaš drugom pojedincu/skupini sa istim ciljem. Cilj je pobjeda i "preživljavanje" skupine. Intenzitet uživljavanja naravno ovisi o svakom od nas.
    Za kraj dotaknuto bi se tvog nekontroliranog straha. Strah je recimo uvjetovani refleks od neopoznatog. I najveći strahovi nestaju kad se upoznamo s onim što izaziva strah. Nakon kraće obuke i upoznavanja izvora tvog straha, vjerujem da bi isti potpuno nestao. Kao što se sigurno ne bojiš (kuhinjskog) noža. Jer znaš kako funkcionira i čemu služi. Iako je kroz povijest daleko više ljudi stradalo od hladnog, nego vatrenog oružja...

    avatar

    09.03.2015. (16:52)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Manga, ja sam ti u sesnaestoj imala skracenu i vrlo efikasnu obuku vezanu za vatreno oruzje. Naime, moja sesnaestogodisnja prijateljica zavrsila je s metkom u celu (uopce se ne izrazavam figurativno). Ne znam mozemo li moj strah nazvati iracionalnim, ali ja ga vidim vrlo racionalnim.
    Mislim kako sam na jednom vrlo dubokom nivou apsorbirala stvar.
    Sa mnom bi u borbi postojala velika opasnost od izdaje. Kad bi svi zaspali ja bih se isuljala protivnicima javiti sto im se sprema. :)
    Tako da ako bi u borbi uopce zeljeli imati neke sanse prvo bi morali ucmekati mene. :))))
    Usput budi receno, moja frendica je poginula od metka koji je dosao sa "nase" strane, ma sta to "nasa strana "znacilo.
    Prvi akt agresije je obrana. Stvar tako uvijek pocne. Zajebano, jako zajebano.
    Moja zivotna vizija je nastaviti skupljati cucke i macke, i one koji nisu moji, i spasavati im zivote. :)))
    Uzivajte u sumarku. Sad vam stize ljepse vrijeme pa cete vjerujem lezernije obavljati treninge. Pozdrav.

    avatar

    10.03.2015. (08:08)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Hvala što si se otvorila. Tužno je to, ali takav je život. Nikad ne znaš što sutra nosi i kad će izvući tvoj broj. Radio sam takav posao i znam najbolje kako neke stvari nisu u našoj moći. Postoji izreka kako su u zrakoplovstvu pravila pisana krvlju. U opasnim zanimanjima kad se netko ne pridržava tih pravila, može završiti tragično. Vezat ću se time na podatak odakle je došao metak. Vjerojatno zbog kršenja ranije spomenutih pravila. Ili je jednostavno izvuklo njen broj. Neke stvari su zaista van naše moći.
    No zbog toga se ne treba prestati truditi poboljšati svijet oko sebe ili odustati od truda generalno. Ne kaže se slučajno čuvaj se i Bog će te čuvati. Treba širiti pozitivu, ali isto tako znati kada se odmaknuti od onih negativnih. Možda sada misliš tako, ali izdaja sigurno nije pozitiva. Time bi nanijela štetu "svojima", što god to značilo. Bez većih posljedica u našoj igri, ali u stvarnosti izdaju plaća životom netko tebi bilzak... To je gore nego da si sama upucala tog cuceka i macu. Izdaja se plaća ljudskim životima.

    avatar

    11.03.2015. (08:38)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Pasus o izdaji je bio sala. Ono sto sam ti htjela reci je da sam osoba koja je u potpunosti neupotrebljiva kad je u pitanju ratovanje. Ljudski zivot vidim visoko iznad svih ideala koje covjek moze stvoriti. Jasno mi je da svijet oko mene ne funkcionira tako. Iskreno se nadam da cemo imati priliku prozivjeti nase zivote (koji su po prirodi stvari tako krhki) bez nekog novog rata. Da. Poginula je iz gluposti, zbog igre vojne osobe s oruzjem. U to vrijeme je svatko nosio oruzje i ovakve situacije nisu bile rijetkost. Mojoj generaciji je ukradeno djetinjstvo ili samo ja to tako vidim? :)
    Svako zlo za neko dobro. Ta i slicna zivotna iskustva pomogla su mi da cijenim i uzivam zivot. Moj profesionalni zivot koji radim predano i s velikim entuzijazmom odnosi se na unaprijedjivanje zivota (djece i odraslih). Tu se borim svim raspolozivim sredstvima. :)))
    Dobro je kada svoja negativna iskustva preblicimo i dozivimo poticajem za stvaranje boljeg i kvalitetnijek svijeta. Iako djeluje da kao pojedinci nemamo moc promjeniti siru sliku vidim to pogresnim. Kako je jedan krivi metak znacajno promijenio moj zivot istom snagom ga mijenja i moje dobro i pozitivno usmjerno djelo.:)
    Koji idealista, hehe!!!
    Zelim vam puno uspjesnih treninga i uzivanja u visibabama.:)

    avatar

    12.03.2015. (08:58)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Kužim šalu, ali htio sam ti pojasniti posljedice takvog "pacifističkog" nastupa. Ne kaže se uzalud - put u pakao je popločan doobrim namjerama. Život jest svetinja, ali što učiniti kad si suočen sa izborom -netko moj ili život onoga tko je na njih krenuo? Ne mislim tu na državu/naciju, nego upravo osnovnu jedinicu društva - obitelj. Kužim da imaš djecu, pa me zanima što bi učinila da ti netko fizički napadne djecu sa ciljem nanošenja ozljeda ili čak i gore? Da li bi i dalje zadržala takav pomirljivi ton ili bi mu skočila sa noktima u oči? Da li bi palila mirsne štapiće i širila pozitivnu vibru ili bi ga lupila sa bilo čim u blizini? Ja odgovor na to znam, a znaš ga i ti. Samo to sebi ne želiš priznati... ;)
    Naravno to nema veze sa našim treninzima koji se najviše svode na antistres terapiju i ventiliranje moždanih uvojaka, ali kad smo već ušli u olujanje mozgovlja zašto ne nastaviti? ;)))

    avatar

    12.03.2015. (12:30)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Ma jasno je meni da bi moja reakcija na neposrednu ugrozenost moje djece bila slicna onoj medvjedice. U biti ne bi bila slicna medvjedici jer nemam toliku snagu, bila bi slicnija majmunici. Puno kricanja malo koristi.
    Oslobodit cu prostor komentara za one konstruktivne koji imaju veze s temom. Pozdrav.

    avatar

    13.03.2015. (08:00)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ne ustručavaj se. Sve je to u biti ista tema...
    Postoje dva zakona u prirodi. Prvi je zakon jačega. Drugi je zakon luđega. Jači se miče luđemu. Majke su zadnja linija obrane čopora/obitelji i kad ne mogu na snagu, neke stvari rješavaju "ludilom". Iako misim da bi se iznenadila i što se tiče snage. Zabilježeni su slučajevi kad su majke teške 50-ak kg s rukama podizale automobile.
    Zaključno, već te vidim na leđima napadača s noktima u njegovom licu, i zubima na njegovom vratu. E da do toga ne bi došlo, jednim dijelom služi i ovo što mi radimo. Timski rad koji spriječava probijanje zadnje linije obrane, te borbu "prsa u prsa" s hladnim oružjem... ;)

    avatar

    13.03.2015. (09:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...