Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • borivoj

  "TESKO JE KORIJEN LAGANOG;
  MIROVANJE JE GOSPODAR POKRETA;
  U LAKOJ POKRETLJIVOSTI GUBI SE SREDISTE,
  U UZURBANOJ DJELATNOSTI
  GUBI SE VLAST NAD SOBOM". Lao Ce

  avatar

  28.02.2015. (09:49)    -   -   -   -  

 • borivoj

  28. veljače 2015.

  Kada padne kiša, zemlja i nebo postanu jedno pod plaštem pljuska. To je uistinu lijepa slika puna nadahnuća kojom vas sama Kreacija uči da postanete jedno sa Stvoriteljem. Naučite tri lekcije: 1. stvorene stvari su prolazne, 2. svoju ulogu sluge i 3. Bog je Gospodar. Igru zvanu život igrate s ovo troje: procesom stvaranja, stvorenim, Stvoriteljem. Radujte se što Gospod i dalje stavlja u vaše ruke nove načine da Mu služite i budite ushićeni zbog prilike koju ste primili. Takvo će vam stajalište pružiti neopisivu sreću; uistinu je blaženstvo voditi život natopljen tom srećom. Sve što je učinjeno od zore do sumraka mora biti posvećeno Njemu, kao da štujete Gospoda. Baš kao što s pažnjom berete samo svježe cvijeće i održavate ga čistim i neuvelim, jednako tako trebate uložiti neprekinut i ustrajan trud u obavljanje čistih i neokaljanih djela.

  (Prema Vahini)

  Osoba koja ima osobine čistoće, strpljenja i ustrajnosti uistinu je Bog. (Baba)

  avatar

  28.02.2015. (09:51)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovani,

  Drago mi je što vas mogu pozvati da sudjelujete u najnovijem tečaju! Na tečaju ću vam pokazati pravu malu tajnu u trgovanju valutama.

  Vidjeti ćete kako od doma možete trgovati valutnim parovima i novac koji imate višestruko umnožiti.

  Potrebno je na svom kompjuteru imati program za trgovanje koji je besplatan i zatim je potrebno znati dvije okolnosti na koje se trguje i koje onda donose profit. Da, samo dvije okolnosti kod trgovanja valutama čine razliku između toga hoće li netko imati novca ili ne. Prave stvari su uvijek jednostavne! Nažalost, to je toliko jednostavno i vrijedno da ne možemo tek tako uokolo dijeliti neograničenom broju ljudi. Te 2-ije okolnosti otkriti ću samo 20-orici polaznika. Doista je uzbudljivo.

  Evo, pogledajte na slijedećoj web adresi:

  http://www.posao-hr.com/ulaganjezaprofit/

  Poštovani, kliknite na link iznad ili web adresu u cijelosti kopirajte i unesite u mjesto za web adresu u vašem internet pregledniku.

  Hvala na suradnji,

  Alan Marin
  alanmarinmr@aol.com
  alanmarinmr@gmail.com
  ulaganje@posao-hr.com
  http://w ww.posao-hr.com/ulaganjezaprofit/

  avatar

  28.02.2015. (09:56)    -   -   -   -  

 • rusanpatrik

  Pozdrav iz Češke!!! :-) :-) Pročitajte ovo - http://en-albafos.blog.cz

  avatar

  28.02.2015. (10:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...