Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borivoj

    „TO, STO TI BOG DA NACI,
    JE VISE OD ONOGA STO TRAZIS.
    TO, STO TI BOG DAJE,
    JE VISE OD ONOGA, STO ZELIS”. Raphael Hombach

    avatar

    27.02.2015. (08:24)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Poštovana Ana,

    Na vaš prošli mejl sam vam odgovorio. Tada sam vam rekao da ne razgovaram s osobama koje ne smeju da se predstave.

    Zamolio bih vas da mi kažete vaše podatke. Ime i prezime, iz kog ste mesta, šta ste po profesiji, da li ste zaposleni ili ne, i da li imate porodicu...

    Srdačan pozdrav
    Djordje Savic
    ----------------------------------------
    e-mail : jordisavic@gmail.com
    e-mail : jordisavic@yahoo.co.uk
    Mob : +381 63 8059526
    skype name : jordi.savic

    Rekla sam Djorđi, da imam 25, a on: "Nije me briga, reci, si udata?" Pa dobro, treba vam fotka? Zgodna sam djevojka...

    ​Kažu, pametna kosa napušta ludu glavu. Ljudi sagledavaju. Sami ću potražiti istinu.

    Pozdrav, Ana


    From: Ana Sonce
    Sent: Wednesday, January 28, 2015 1:46 AM
    To:
    ​Reagovanje
    Poš
    ​tovani ​
    g. Savić i ostali,

    Neču biti duga, pošto treba, da poznamo ljude koji stvarajući konflikte crpe vitalnu energiju onima, koji povučeni, u samoći, proučavaju vlastito poslanstvo radeći na sebi za dobro-bit ljudima. Npr. u knjizi U vrtlogu zla, može se prepoznati dinamaku takvog iscrpljivanja... Napadom na Neoantropozofiju svima izlažete nekorektan uvid, neku ljubomoru. Bukvalnim shvačanjem antropozofske tematike, pogotovo ne shvačajući metafiziku Duša, znate li, da se nikoga ne smije osuđivati?
    Dušama više-manje treba upravo ono što najviše osuđuju. Tematike treba proučavati, jačati dublji uvid i stalno povezivati. Ima li smisla stručnije odgovarati na pitanja, kojima bi slijedila opet nove i nove predrasude, vidovi iscrpljivanja? Separacijom, koja liči "inkvizicijskim ili-ili", uzimate si pravo da komentirate šta Antropozofija jeste a što nije. Čini vam se u redu, da uznemiravate mnoge smirene ljude, nosioce istine? Molimo smanjite vašu agresiju, koja je prepoznana, koja značii strah od širenja znanja i ugrožava povezivanje. Smognete li unutrašnjih duhovnih snaga izači iz 'new-age' shvačanja antropozofije, smatrajući, da hierarhije negativnih biča (vanzemaljci i leteči tanjuri, itd.) nisu nešto daleko i samo metafizičko? Kakve su karmičke posledice napada na duhovno grupu odnosno duhovnog čovjeka? Osuđujete bića svjetlosti, koja su tu za sve nas. Sa svojih 25 godina sada bolje shvačam kad Steiner govori, "da če biti rijetki ​istinski antropozofi najviše napadani upravo iz vlastitih redova." Svi mi, na putu pročiščavanja i unapređivanja sopstvenih duša shvačamo, da su svima nama i takvi izazovi samo lekcije, koje služe, da se još više trudimo za udruživanje. Bit če toga još... "Da li smo sposobni da jasno i odlučno prepoznamo istinu od laži?" Svima koji shvačate moje misli želim razboritosti ali i radosti na putu prema svijetlosti.
    ​Izvinjavajuči se na lošem hrvatskom - Srdačan pozdrav, Ana K. iz Slovenije

    avatar

    27.02.2015. (08:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...