Komentari

alfavucica111.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Goto - šumski čovjek

  stvoreni smo za vječnost

  avatar

  25.02.2015. (16:17)    -   -   -   -  

 • Just me

  Bori se jer ti si ta koja nam proširuješ vidike i otvaraš neke nove puteve svojom pjesničkom dušom. I ne razbijaj svoju glavicu sa previše pitanja nego uživaj u svakom novom danu. :-)))

  avatar

  25.02.2015. (21:03)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Nemoj plakati. Nemoj se bojati. Bit će sve dobro. Vidjet ćeš. Mnogi su uspjeli i ti ćeš. Pogledaj našu planinarku kako osvaja sve veće vrhunce. Ona se izborila. Tako ćeš i ti. Samo nemoj pokleknuti. Nemoj razmišljati već se prepusti plutanju po površini. Misli kako ćeš skuhati kavu, oguliti naranču...I to sunce što izlazi iznad Bakra...nedostaje mi, a ti ga imaš...i to more koje ti hrli ususret... nedostaje mi, a ti ga imaš... uživaj u tome.. more će te izliječiti. i sunce. još samo malo, pa evo ljeta i zdravlja. Nemoj se bojati, naši životi su u Božjim rukama, nitko od nas neće preživjeti, to je sasvim izvjesno, ali kada će tko biti pozvan, to samo dragi Bog određuje. Zato mu se s povjerenjem prepusti i nemoj sumnjati. Jer onda sumnjaš u Njega.

  avatar

  25.02.2015. (23:12)    -   -   -   -  

 • Gilda

  ...Pročitala san dva puta tvoj tekst..i neću sad komentirat jer uglavnon bi se složila sa tvojim napisanim i dodala par riči šta san pročitala jednom i zapantila...
  ....prvi korak ka napredovanju kako etičkom tj našem ponašanju prema sebi i drugima..i zadravstvenom leži u samopoznavanju...baš to samopoznavanje nas može odvesti u samoizliječenje jer osluškivanjem svoje duše i tijela možemo ipak osjetiti da li smo narušili unutarnju harmoniju koja je vrlo bitna za naše zdravlje..najbolja imunizacija protiv bolesti je održavanje svih naših mehanizama samoizliječenja....naravno u te mehanizme spada kao prvo i najosnovnije naš imunološki sustav tj tjelesna obrana....koju si ti i spomenula prvu...vegetativni nervni sustav ...hormonalni sistem i sistem komunikacije ćelija...uglavnom se dosta važnosti pridaje ravnoteži i harmoniji duše i tijela...tome bi još nadodala da molitva i život ispunjen nadom... ljubavlju....i srećom blagotvorno djeluju na naš organizam...:))

  avatar

  26.02.2015. (17:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...