Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • alexxl

    http://petapixel.com/2014/06/09/woman-violently-attacks-photographer-beach -using-quadcopter/

    avatar

    17.02.2015. (02:25)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Bil je kod nas jedan dokumentarac o urbanom vrtlarstvu, čini mi se Varaždin, o ljudima iz zgrada kaj se zabavljaju u blizini sa vrtovima. Režiser dokumentarca je upotrebil i drona za snimanje. Zgodan kut snimanja......i nebi ni skužil da u jednom momentu nisam vidil talasanje visoke trave od zračnog uzgona. Volim te snimateljske fore. Ono, u trgovini, pa kamera u kolicima i vožnja, ili dolje na skejtu, ili tak nekaj. Osviježava!

    avatar

    17.02.2015. (02:30)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Dronovi se mogu zlouporabljavati na stotinu načina i zato bi trebalo zakonom regulirati njihovu uporabu, kao uostalom i uporabu kamera i prislušnih uređaja, radi zaštite ustavnog prava na privatnost. Za javne potrebe bi trebalo biti dopušteno.

    avatar

    17.02.2015. (06:22)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    alexxl, mislim da sam već pisal o tome kak je ta nekakva ženska napala lika zbog snimanja dronom,...

    Lion Queen, moj stav je isto takav, da bi te letjelice trebalo nekako nadzirati. Ameri su, koliko sam shvatio po nekim medijskim napisima, uveli ili namjeravaju uvesti uvjet da osoba mora položit tečaj upravljanja takvon letjelicom, i platit neku simboličnu cifru za licencu. A ovo što navodiš po pitanju privatnosti, što se snimanja osoba u njihovim privatnim prostorima (unutrašnjost kuća, stanova isl) i prostorima koji su zaklonjeni od pogleda javnosti (kabine za presvlačenje, javni WC-i i slično) je zabranjeno - radi se o kaznenom djelu. Ista stvar je i sa prisluškivanjem (snimanjem nejavno izrečenih riječi koje nisu namjenjene osobi koja is sluča, tj. prisluškuje).

    avatar

    17.02.2015. (16:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...