zanimljivo, ja sam zadnje vrijeme u opatiji često birao tortu s marcipanom, uz to i na akciji, danas je nestalo, inače nisam baš ljubitelj marcipana al ova je izvrsna, vjerovat ću na riječ da je i tvoja :D
14.02.2015. (22:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mecabg, i moji ukućani. Dobro biste se složili oko narudžbe deserta. ;-)
Lastavica, hvala ti za oboje, od srca! Oprosti, takve su mi životne okolnosti da nisam prečesto na blogu. Nadam se da će se to uskoro promijeniti. :-)
Mela, hvala!
NF, vidiš, vidiš... I ja sam samo vjerovala na riječ, naime, nisam probala ni komadić. :-p
Malo ti malo ja, ostao je identičan, znači nije mu se promijenila ni mekoća niokus, samo je pustio malo boje na okolni biskvit. Recimo, milimetar sa svih strana. I potonuo je, jer je teži od biskvita.
16.02.2015. (15:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Obožavam kolače sa marcipanom...
14.02.2015. (17:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Božanstveno! A ja ti juče posvetila kulinarski post, no ti ga nisi uzela.
14.02.2015. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Potrudila si se veoma. Kolač iznenađenja. Predivno. Da mi je kušati, volim marcipan.
14.02.2015. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
zanimljivo, ja sam zadnje vrijeme u opatiji često birao tortu s marcipanom, uz to i na akciji, danas je nestalo, inače nisam baš ljubitelj marcipana al ova je izvrsna, vjerovat ću na riječ da je i tvoja :D
14.02.2015. (22:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Kako se marcipan ponaša kod pečenja? Lipi pozdrav:))
15.02.2015. (20:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Mecabg, i moji ukućani. Dobro biste se složili oko narudžbe deserta. ;-)
Lastavica, hvala ti za oboje, od srca! Oprosti, takve su mi životne okolnosti da nisam prečesto na blogu. Nadam se da će se to uskoro promijeniti. :-)
Mela, hvala!
NF, vidiš, vidiš... I ja sam samo vjerovala na riječ, naime, nisam probala ni komadić. :-p
Malo ti malo ja, ostao je identičan, znači nije mu se promijenila ni mekoća niokus, samo je pustio malo boje na okolni biskvit. Recimo, milimetar sa svih strana. I potonuo je, jer je teži od biskvita.
16.02.2015. (15:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Odlicno
16.02.2015. (18:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
usuđujem se reći da su naranče i marcipan idealna kombinacija
17.02.2015. (18:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Vau ;)
17.02.2015. (23:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo prikazano, volim marcipan.
19.02.2015. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala vam svima još jednom! :-)
25.03.2015. (20:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...