Komentari

flamestodust.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Claire.

    Kako se stvari okrenu. :) Ali to zapravo uopće nije loše. Jer, nekako, dok odrastaš, preslaguješ prioritete. I ispadne najbolje moguće. ;)
    A i CV će se popuniti, vjerujem da ćeš uskoro i otputovati... Samo nam nemoj zaboraviti kupiti razglednice. :)

    Definitivno nisu bile loše.

    I odvažila si se!

    :* :*

    avatar

    13.03.2015. (15:04)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Dugo se nismo čitale.... :(

    Aaaaah, ti početci bloga... :D I to kad shvaćaš kako postaješ stariji... I kad shvatiš koliko toga što ti je prije bilo bitno više nije i obrnuto... I to kad shvatiš koliko su ti ljudi, koje nikada nisi upoznao uživo, značili ... to virtualna poznanstva... :)

    Nadam se da ćemo se ponovno početi čitati... ;)

    avatar

    15.03.2015. (14:36)    -   -   -   -  

  • Evelyn Dobbin.

    "Platonska nerazumna ljubav prema onom nekom "Njemu"..."
    I ja sam se osjećala tako, a danas se pitam što mi bi. Sve te četiri godine koje sam sanjala o Njemu, kraj mene je stajao netko koga, iskreno, nisam niti vidjela. Tugo moja! Ali barem sam se opametila, koliko toliko na vrijeme, pa danas imam nekoga koga zaista volim. Eto tako.

    Imam i novi post, ako te bude zanimalo

    avatar

    19.03.2015. (09:49)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    Mislim da svi imaju barem jednog takvog tko je nekoć značio nešto, a danas se pitaju što im je bilo. Ali normalno je to, bilo bi tužno da godinama osoba nimalo ne promijeni način razmišljanja, ne sazrije. :)
    nešto malo novoga kod mene :)

    avatar

    23.03.2015. (14:06)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    I da, zaboravila sam se osvrnuti na Silente. Obilježili su mi ovo ljeto, posve sam ih slučajno počela slušati negdje u sedmom mjesecu i zaljubila se u njihovu glazbu. Mislim da me razumiješ, čim ih voliš :) sad me svaka pjesma podsjeća na more, i neke ljude... Drago mi je da dijelimo tu ljubav :))

    avatar

    25.03.2015. (11:06)    -   -   -   -  

  • Jeannie

    Nešto sam se previše ugledala na tebe... Pojavim se na blogu nakon godinu dana. :D

    I ja sam svoju platonsku ljubav srela prije par mjeseci. Gledam i ne vjerujem, zbog te osobe sam ja patila i cmizdrila i ispisala ne želim ni brojat koliko postova? Ali da, tad nismo znale bolje. :D Ali kad se sjetim koliko mi je tad blog značio, koliko su me komentari vas blogoprijateljica znali utješiti i ohrabriti... Nije mi nimalo žao što sam to prošla i što je baš ispalo tako kako je ispalo. :)

    avatar

    10.09.2015. (19:39)    -   -   -   -  

  • Trakon Gasve

    Ja mislim da bi najpametniji komentar, s obzirom na napisano i ovdje i kod mene u komentarima, bio jedan snažni ironični brofist. Koliko same sebe sjebavamo, pa to je čudo.

    avatar

    25.09.2015. (21:14)    -   -   -   -  

  • cinkcrveno

    bolje je i ne pisati o onima koji ne zaslužuju da se o njima čita, makar po blogosferi.

    avatar

    20.10.2015. (17:00)    -   -   -   -  

  • Jeannie

    Dolazim tu javit ti da imam novi post i kaže mi "web stranica nije dostupna". Ne mogu ti opisat kak sam se uplašila da si izbrisala blog. :D Ti si mi tu sestra po platonskoj ljubavi. :D Zapravo poluplatonskoj, dobro si mi to natuknula u zadnjem komentaru. ;)

    Uglavnom, došla sam javit da imam novi post i nadam se da ćeš svratit. :) A i tvoj bi mogao uskoro, vidim da je zadnji bio prije skoro godinu dana. ;)

    Pozdrav!

    avatar

    17.01.2016. (00:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...