Komentari

mrizazivota21.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gali

    " I smiješi se u meni suton
    od zapaljenih zvijezda svečan
    I osjetim u dubini svega
    da je život vječan-vječan"

    / Dobriša Cesarić /

    avatar

    09.02.2015. (04:22)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    Richard Bach - Galeb Jonathan Livingston

    ...Kad bi naše prijateljstvo ovisilo o vremenu i prostoru, onda bismo, svladavši vrijeme i prostor, upropastili i naše bratstvo! Svladamo li prostor, ostaje nam samo OVDJE. Svladamo li vrijeme, ostaje nam samo SADA. Zar ne misliš da ćemo se na tom putu, između Sada i Ovdje, ipak povremeno susretati? ...

    avatar

    09.02.2015. (06:24)    -   -   -   -  

  • Zrakoplov

    Galićććććććććććććććććććććććććć...
    Sin Brača te posebno pozdravlja, južno od Ekvatora... ;)))))

    avatar

    09.02.2015. (10:57)    -   -   -   -  

  • gali

    ne da mislin,virujen ,duboko virujen draga Di da ;JUČER je prošlo i curikat se neće,SUTRA je neizvjesno i niko od nas ne zna šta se ima desit u narednih ne pet,dvi minute i po,a kako znan da je vrime Iluzija,čista Iluzija ,pitanjce ti je na mistu i ne da mislin,nego virujen i branin svoje uvjerenje; susrećemo se konstantno,nikako povremeno,eto.
    Na konto ove teme puno toga iman za reć,al kasna je ura sada i umorna san,tilo triba bokun sna onega lipoga; u drugoj dimenziji:-))))

    avatar

    10.02.2015. (02:24)    -   -   -   -  

  • gali

    ma Bravooo mooooj Columbooooooo!:-) I ja tebeeeee pajdooo braleee i ja Tebeeeeeeeeeeee....:-)))))
    da južno od Ekvatora,ajme,ajmeeeee,a da pošaješ koju pikčers za moju dušu odatleeee srca ti irudova i pajole nonotove pižuleta pod krmon sa tri vriće kupmirih!:-)))))

    -Sin Brača...kako to lipo zvuči suzo moja.....:-)))

    avatar

    10.02.2015. (02:24)    -   -   -   -  

  • gali

    evo me draga DI da dovršim na konto ove teme,ukratko,bez krležijade,prvo;pogodila si moju najomiljeniju mi knjigu ikad pored još jedne; JOse Saramago e što njeg a volim čitati ,ajmee,no da ne odplovim drugom plovnom brazdom,ostajem na ovom misaonom kursu,dakle; ,duboko vjerujem i apsolutno nitko i nikad me neće niti može uvjeriti u suprotno ,a to je da ovo tijelo,svoje ,tvoje,njeno,njegovo,xy,nebitno ,gledam isključivo i samo kao vozilo koje vozi od točke A do točke B i koje ima svoj vijek trajanja i tačka.

    E ,al ono unutar njega čista je energija!Dakle energija usko vezana Univerzumom,dakle svi smo jedno i ponaosob svatko za sebe ko zvijezde Svemira,kako god tko to preveo..

    Onaj tko me uvjeri očima mislim ,dakle Onaj tko mi Prvi pokaže i dokaže tako da ja to vidim,razumiješ ; kad vidim da z a pogrebnom povorkom ide kamion za selidbe tada možda,možda kažem ,povjerujem da smo samo jednom bili.....

    Hvala Ti što si Ti TI,jedna ,jedinstvena,unikatna,neponovljiva.
    Miljun svjetlosnih godina intelektualno,umno,kako god; ispred si mene,al ponosna sam što te poznajem i.....volim!

    avatar

    10.02.2015. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...