Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • jelen

  cug Maestral koji je prometvao direktno Zagreb-Zabok-Varaždin-Budimpešta je već ima tome dost godina ukinut, zadnji put sam njime putovao u Budimpeštu i natrag u ljeto 2008. Danas koliko mi je poznato postoji neka lokalna prekogranična veza Varaždin- Čakovrec- Kotoriba-Murakeresztur- Nagykanisza (to ne vozi HŽ nego MAV) pa odande hvataš dalje za Budimpeštu. Direktno iz ZG za Budimpeštu ide preko Koprivnice. Zagorski express nisu ništa posebno restrukturirali, stavljen je u promet nekakav fancy niskopodni vlak. Strogo tehnički gledano Texas je bio samo vagon s golim drvenim klupama, ne? To nisam vidio od ranog djetinjstva. Nedavno je nakon 30 godina otvorena pogranična pruga na Zabok- Đurmanec- Rogatec- Celje. Ostalo je sve isto.
  Khuenovske nazive stanica neznam. Lektiru nisam čitao.

  avatar

  07.02.2015. (15:59)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  uvijek su ga ćitali i odbacivali, a on je ustrajno pisao i pisao te svoje višestruko složene rečenice. Svaka za sebe genijalna. Malo remekdjelo. Da Ferić je pokušao pa se razvodnio. Ma tko će barda dostići. A tako je svjež i pitak, čitak :)

  avatar

  07.02.2015. (22:48)    -   -   -   -  

 • pisem pismo, tinta mi se proli...

  ne znam zasto, oni nemaju nikakve veze sa glembajevima, ali citajuci tvoj tekst ... otisla sam na YouTube da bih slusala u pozadini 2cellose, citajuci tvoj tekst dalje... totalno zbunjen komentar, ali evo... iskreno.... :)

  avatar

  08.02.2015. (17:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...