Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ŠTIT


    Eto to nam liči na NEKU "kurčevu" državu koja likuje u svim segmentima... Stojkovića je napao pas od Anđe Sučić, koja živi na Đurđevačkoj cesti 151., u Trojstvenom Markovcu, iako je postojala prijava protiv A. Sučić, ništa policija nije poduzela, jer njezin sin je umirovljeni policajac..

    Prije godinu i pol dana Stojkovića je napao pas iz dvorišta Mirka Oreškovića, koji živi na kbr. 139, na Đurđevačkoj cesti, tom prilikom je Stojković, prigovorio ženi koja je stajala u dvorišti - što njezin pas napada prolaznika... Ta žena je kazala da žuti pas je od drugog susjeda. Na to ju je Stojković pitao što onda radi u njezinom dvorištu.

    Tako isto pas koji se nalazi preko puta B. Stojkovića gdje stanuje laje cijeli dan i noć, dok njegov gazda Davor Henc, nalazi se i ima kuću 100 metara dalje. Nikoga nije briga što pas uznemirava ljude i remeti javni red i mir, za to sve je kriva korumpirana policija - koja je apsurd ovoga grada.

    Sve sami luđaci.

    avatar

    03.02.2015. (17:22)    -   -   -   -  

  • zeljko_p

    obavezno nas zanima presuda, molimo vas da nas sutra odmah izvjestite kakva je bila presuda!

    sretno!

    avatar

    03.02.2015. (18:02)    -   -   -   -  

  • Riđobradi

    Treba pitat uvaženu gospodu što bi ste viša voljeli: da se netko na vas u afektu izdere ili da vas ugrize pas?

    avatar

    03.02.2015. (19:51)    -   -   -   -  

  • nikica

    TITOVA MISAO U IZGRADNJI SOCIJALISTIČKOG SAMOUPRAVNOG DRUŠTVA
    Dr Zvonimir ŠEPAROVIĆ
    redoviti profesor Pravnog fakulteta u Zagrebu
    TITO - ZAKONITOST I ODGOVORNOST
    „Ako se ima što žrtvovati, onda se ni u kom slučaju ne smiju žrtvovati pravda i istina."
    TITO
    I.
    Govoriti o veličini Titova djela isto je što i baviti se našom poviješću, stvarnošću i budućnošću ili, kako reče Krleža, „kada je riječ o Titovoj smrti, treba reći da nema takve posmrtne počasti koja bi znala odraziti simbolično značenje njegove pojave među nama. Bio je sretan čovjek. Nijednog trenutka nije posumnjao u svoje ideale, a ostvario ih je više od svega o čemu su pokoljenja naših pjesnika, političara, vladara i vojskovođa maštala vjekovima." Iz mnoštva mogućih pristupa Titovu djelu i životu, za mlade generacije od posebne je vrijednosti ukazati na moralni integritet Titove ličnosti. Za mlade pravnike može biti korisno ukazati na Titovo poimanje zakonitosti i odgovornosti u današnjem svijetu. Tito, koji se cijeli život borio „po crti svog moralnog uvjerenja", pokazao je kako se u nevoljama, u ratovima, pred klasnim neprijateljem, pred nadmoćnim silama, pred strahotnim prijetnjama apokaliptičnoga uništenja ovoga našeg svijeta samo snagom vlastitoga uvjerenja, vjerovanja u svoj narod, svoju klasu, u pravdu, u mir može ući u povijest svijetla obraza s dubokim tragom što ga je ostavio u svom narodu i u svijetu u kojem je živio.
    Prema Marxu, život ljudske vrste je produktivan život u stalnoj samoreprodukciji. Ali ako postoje neke konstantne ontološke karakteristike čovjeka, one se ispoljavaju različito u raznim ljudskim situacijama. Čovjek je uopće generičko biće, a realno egzistira samo konkretni čovjek, individuum u danim životnim okolnostima. Međutim, nisu samo materijalne i socijalne okolnosti ono što čini čovjeka, nego su to i njegovi ideali. Kako ističe A. Tanović, on nije samo ono što u stvarnosti jest, nego i ono što može i treba da bude. Etičke konsekvencije koje proizlaze iz te koncepcije čovjeka bitno su huma¬nističke, pa je čovjekov korijen čovjek i zadatak mu je da se realizira kao čovjek. To može postići ostvarujući uvjete života maksimalno adekvatne samoj ljudskoj zajednici. Budući da je čovjek osnovna i najviša vrijednost, sva moralnost sagledana u toj dimenziji, dobro je sve ono što doprinosi emancipaciji čovjeka kao autentične društvene ličnosti, a zlo sve ono što sprečava takav razvoj i afirmaciju ljudskog dostojanstva u zajednici. Dakle, ispravno je sve što vodi realizaciji ljudske suštine, samopotvrdivanja svili ljudskih kreativnih mogućnosti, njegovih suštinskih snaga, a vrlina se sastoji u samorazvoju i usavršavanju sebe i zajednice; dužnost je čovjekova da čini sve što je u njegovoj moći da unaprijedi svoju i zajedničku produktivnost, da doprinese jačanju samosvijesti i svijesti o jedinstvenosti ljudskog bivstvovanja i afirmaciji univerzalnog humanizma.
    Tito je takva neponovljiva ličnost, kao konkretni čovjek u ovom našem podneblju koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da unaprijedi samosvijest i afirmira univerzalni humanizam.
    Pokazat ćemo to slijedeći neke od Titovih postupaka kojima je iskazao svoj moralni kredo i poimanje o potrebi zakonitog postupanja i odgovornosti čovjeka danas.
    I tako dalje i tako dalje i tako najdalje, do dana danasnjega.

    avatar

    03.02.2015. (21:31)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ

    DA, JA SAM UGRIZAO PSA PA SAM SE NAŠAO
    PRED SUDOM!
    SRAMOTNJACI U POLICIJI SE BAVE S MENOM DOK
    SVAKI DAN U BJELOVARU DESI SE NEKA PLJAČKA I
    POČINITELJ NIJE PRONAĐEN
    .

    avatar

    04.02.2015. (07:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...