Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mela

    Nije problem u ambalaži već u tome što još nemamo kamo s njome. Al' doći će i to vrijeme. Pa u Europi smo. Pozdrav vrijednom istraživaču !

    avatar

    31.01.2015. (17:15)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    hvala na pouci!!!

    avatar

    31.01.2015. (17:26)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Jučer me je jedna žena pitala u radnji kud bi sa svojim nakitom.
    Bižuterija?? Upitah i pokazah joj na plastične kutijice.
    Ne, zlato, reče ona i zgrabi plastičnu vrećicu, objasnivši mi da u tu ambalažu više stane...

    avatar

    31.01.2015. (17:43)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ovo je zanimljivo!

    avatar

    31.01.2015. (18:19)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Od mene pozdrav za pročitano !

    avatar

    31.01.2015. (18:50)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Danas sam se naljutila na jednu plastiku. Ona sredstva za čišćenje imaju sigurnosne čepove da ih djeca ne mogu otvoriti. Onda sam ja to pokušala otvoriti i onaj majmun, koji je to napravio, napravio je tako da ni ja nisam mogla otvoriti, iako nisam dijete. Onda sam morala provaliti tu plastiku, pa sam se skoro izbola škarama. Koji su to kreteni smislili. Pa neće valjda mame ostavljati djeci da piju sredstva za čišćenje. Uostalom, zašto se ne pune dvije vrste ambalaže, za one koji nemaju malu djecu i za one koji ih imaju. Pa se ne bih morala ubijati otvarajući to smeće i još sam plastikom zarezala palac, tako da me sad peče nakon korištenja tog sredstva za čišćenje.

    avatar

    31.01.2015. (19:14)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Lionice, žao mi je zbog lošeg iskustva, i među nama plastičarima ima kretena, ne treba bježati od toga, pa i dobre i korisne stvari jednostavno uprskaju. A to, hoće li neka majka ili "majka" ostaviti takve opasne kemikalije na dohvat ruke dječici, uopće ne treba dvojiti. Puno, jako puno kazni su platile kompanije (u pravilu koje proizvode ta sredstva za ćišćenje) da su onda od plastičara tražila rješenja kako bi izbjegli nesreće s djecom i visoke odštete. Ah ti Ameri. No, ponukala si me da prokopam malo po arhivu i predstavim malo šire tu zaštitnu, sigurnosnu plastičnu ambalažu. Ali, ipak ne vjerujem ti da si se naljutila na plastiku, a dozvoljavam da si se naljutila ne nekog kretena - plastičara. :-)

    avatar

    31.01.2015. (23:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...