Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Lastavica

    Mogu li ti reći što o tome mudroslovi semper contra?
    "Na ono što je važno mali čovjek ne može utjecati, na ono što može
    nije važno."

    avatar

    24.01.2015. (19:57)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ha...........mudra @Lastvica me preduhitrila , ali , neka krene kako treba , bez obzira što će joj Karamakrko puhati u vrat !

    avatar

    24.01.2015. (20:00)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @lasta
    A zašto ne?

    avatar

    24.01.2015. (20:37)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ma još je mrak svaki dan, zamisli u sedam ujutro mrkla noć sve sivo. Imamo li mi Hrvatsku banku? nemamo. Imamo predsjednicu i vladu i neka se lijepo sve okrene u kunsku nepromijenjivu vrijednost kredita. I evo, imamo Hrvatsku sretnu u zajedništvu. To što nekima nije važno, ne bih o tomu...

    avatar

    24.01.2015. (21:06)    -   -   -   -  

  • edo

    Nisam optimist.

    avatar

    24.01.2015. (22:47)    -   -   -   -  

  • antun

    Nevjerojatno, kako ovdje ima puno pesimista. Pitam se zašto?

    avatar

    24.01.2015. (23:28)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Kad je Merkelova dosla na vlast radili su karikature i viceve na njen racun a vidi dokle je ona dospjela. Doduse ona nije pravila greske ni na pocetku mandata izuzev sto nije znala da izabere dobrog frizera i odjecu. Nasa K izgleda dobro a da li ce pocetnicke greske ostati jedine ... Vidjecemo. Nisam optimista ali necu jos da sudim.
    Kao sto vidis ovdje sam u komentaru namjerno govorila o greskama iako se navedeno moze nazvati i gorim imenom. Znam da je utaja poreza krivicno djelo iako ga ovdje vecina smatra " kavalirskim deliktom" a isto tako znam i da je nekulturno kad netko pisa na mjestima koja nisu za to namjenjena, ali uzela sam to kao primjer da naglasim da bih radije bila u drustvu sa ljudima koji grijese i priznaju to nego sa onima koji sebe predstavljaju savrsenima kao sto je to gdja Markic.
    Drago mi je vidjeti da netko procita moj post pazljivo i to cijenim a to je ono o cemu sam i pisala: bez obzira na razlicito misljenje ne trebamo biti iskljucivi jer uvijek se nadje nesto pozitivno. Pozdrav i hvala na komentaru.

    avatar

    25.01.2015. (00:48)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Pesimist je optimist sa iskustvom.

    avatar

    25.01.2015. (20:40)    -   -   -   -  

  • Mela

    Ne vjerujem nikome.
    Inače sanjala sam sinoć da sam ja predsjednica. Koja panika me ulovla: što ću kad o politici ništa ne znam, što ću odjenuti, u što ću utrošiti plaću...SrećA probudila sam se kao ja.
    Šapnula mi je Lastavica da si se lako ostavio cigareta. Došapni mi molim te SVOJU ČAROLIJU.

    avatar

    25.01.2015. (22:08)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @mela
    To što ništa ne znaš o politici nije prepreka da se kandidiraš za bilo koju politički funkciju a pogotovo za predsjednicu. Dapače, to je plus. :-)

    Što se tiče priče kako sam prestao pušiti pogledaj na
    http://sempercontra.blog.hr/2014/03/index.html#dan1
    Pa sretno ti i uspješno odvikavanje.

    avatar

    25.01.2015. (22:32)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Parafrazirati ću Vladu Bulatovića Viba: Koliko god me ražaloste prazna obećanja, toliko me nasmiju obrazloženja neostvarenih.

    avatar

    25.01.2015. (22:53)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Ne virujem da ća obećanja Kolinde Grabar Kitarović biti ludu radovanja.
    Ovako se nisi tribao izrazit.Uglavnom,njena djela neće biti zločinačka,ona antihrvatska,nedomoljubna kao kod crvenih Kmera,tih hrvatskih titoista koji su se prikrstili u takozvane antifašiste.Njeno je da odluči di će stanovati a ako nešto kod obećanog i ne uspije,ništa za to,neka samo nije onih Mesića i Josipovića,oni su bili i ostali oličenje zla u LIpoj Našoj.Samo neka Kolinda radi svoje,bez brige,ona neće kormilariti prema tzv.Balkanskoj regiji i to je ono najvažnije.Ja čitam portale Dnevno,HKV,Narod i sve one koji pišu istinu.Kad bi čitao Jutarnji list,pa i Večernji,Novi list da i ne govorim o onom smeću i od pok.Pukanića Nacional onda bi nažalost bio nastrojen ki i ti,crveno obojen bez da bi me se moglo obojiti drugom bojom...

    avatar

    26.01.2015. (07:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...