Kud pogledah... Nije problem kad pojedeš komad, dva, ali kad se natrpaš kao da će sutra biti kraj svijeta...nalijepi se... Meni se nalijepilo i od samog gledanja ;) )
24.01.2015. (17:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam pancerotte .. nekad ih pržim, nekad ih pečem u pećnici. Ali ne stavljam šunku jer je ne volim, najdraži su mi sa šugom od pomidora (rajčice) i mozzarelom, a onda kad su gotovi stavim po njima malo rikule. I ok mi je staviti i cherry rajčice unutra. Gljive puste vodu pa njih izbjegavam staviti unutra, iako ih na pizzi volim. Dala si mi inspiraciju. I za njih i za calzone koje također obožavam -davno ih nisam radila.
24.01.2015. (21:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Calzone je jedini oblik pizze koji treba postojati, bar u mom svemiru. Dakle, ovo će mi se zasigurno jaaako svidjeti :D S time da se meni ne lijepi za dupe, već kao što i sam naziv kaže, uhvatit će se oko struka :D
24.01.2015. (22:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Za Calzone znam....i ondak mi palo da kao takvu pečem, od dizanog tijesta u tavi u dubokoj masnoći. Fakat nisam znao da je to već zmišljeno, pizza u tavi. Ukućani više vole ovu, samo kaj tu ima više posla. Žena prži, ja razvlačim i motam.
25.01.2015. (08:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mecabg, jako su zasitni, ja sam uspjela pojesti najviše dva komada odjednom, tako da ne vjerujem da postoji mogućnost prejedanja. Ali da mame, mame. :-)
Igniss, i ja radim takve "torbice" s lisnatim, to je brza večera za koju sam sigurna da će se svima svidjeti. Međutim, ovo tijesto je drugačije i doslovce genijalno.
Neverin, viš, zanimljivo, dosta puta sam jela u Du, ali ih tamo nikad nisam vidjela,
Alexxl, ovo nije dizano tijesto, nego prhko. Ne znam kako bi izgledalo da dizano baciš u duboku masnoću. Ako ti se eksperimentira, javi rezultat. :-)
25.01.2015. (10:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znaš kak ti ispadne, ko one pogače kaj ih rastežu na Prošćenjima i kirbajima, pa prže u onim velikim tanjurima za kotlovinu. I sad zamisli to punjeno "smjesom" za pizzu. Eto, tak!
25.01.2015. (11:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lipo su ti ispali. Rado petljam s tijestima, a i meni je pećnica draža, nema mirisa, nema masnoća u zraku. Lipi ti pozdrav i dobar tek s nekim drugim jelom, ovo si sigurno već pojela:))
26.01.2015. (18:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nisam ih pravila, mogla bih, hvala na receptu.
24.01.2015. (07:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Nedavno sam gledala na tv-u recep u slatkoj verziji one kuharice našeg podrijetla, kako se ono zove... Lidia Bastianich ili tako nekako.
24.01.2015. (10:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zlica
Mora da je fino, njami :-)).
24.01.2015. (11:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Kud pogledah...
Nije problem kad pojedeš komad, dva, ali kad se natrpaš kao da će sutra biti kraj svijeta...nalijepi se...
Meni se nalijepilo i od samog gledanja ;) )
24.01.2015. (17:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
"uopće ne prođe kroz probavni trakt, nego se zalijepi direktno na guzicu i pretvori u celulit :D :D :D :D Svaka čast ...
Izgledaju super, ja često radim iste samo u lisnatom tijestu. Mislim da i to prolazi kroz isti probavni (ne)proces
24.01.2015. (18:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
k vragu, a ja sam mislio da je to dubrovački specijalitet pošto sam pancerote kupovao tamo dok sam živio
24.01.2015. (19:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nike
Obožavam pancerotte .. nekad ih pržim, nekad ih pečem u pećnici.
Ali ne stavljam šunku jer je ne volim, najdraži su mi sa šugom od pomidora (rajčice) i mozzarelom, a onda kad su gotovi stavim po njima malo rikule. I ok mi je staviti i cherry rajčice unutra. Gljive puste vodu pa njih izbjegavam staviti unutra, iako ih na pizzi volim.
Dala si mi inspiraciju. I za njih i za calzone koje također obožavam -davno ih nisam radila.
24.01.2015. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nemezis
Calzone je jedini oblik pizze koji treba postojati, bar u mom svemiru. Dakle, ovo će mi se zasigurno jaaako svidjeti :D S time da se meni ne lijepi za dupe, već kao što i sam naziv kaže, uhvatit će se oko struka :D
24.01.2015. (22:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Za Calzone znam....i ondak mi palo da kao takvu pečem, od dizanog tijesta u tavi u dubokoj masnoći. Fakat nisam znao da je to već zmišljeno, pizza u tavi. Ukućani više vole ovu, samo kaj tu ima više posla. Žena prži, ja razvlačim i motam.
25.01.2015. (08:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala svima na komentarima. :-)
Mecabg, jako su zasitni, ja sam uspjela pojesti najviše dva komada odjednom, tako da ne vjerujem da postoji mogućnost prejedanja. Ali da mame, mame. :-)
Igniss, i ja radim takve "torbice" s lisnatim, to je brza večera za koju sam sigurna da će se svima svidjeti. Međutim, ovo tijesto je drugačije i doslovce genijalno.
Neverin, viš, zanimljivo, dosta puta sam jela u Du, ali ih tamo nikad nisam vidjela,
Alexxl, ovo nije dizano tijesto, nego prhko. Ne znam kako bi izgledalo da dizano baciš u duboku masnoću. Ako ti se eksperimentira, javi rezultat. :-)
25.01.2015. (10:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Sorry, Alexxl, sad tek vidim da si stavio sliku. Znači, i od dizanog tijesta je isprobano dobro? Zašto nisam ni sumnjala, lol?
25.01.2015. (10:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Znaš kak ti ispadne, ko one pogače kaj ih rastežu na Prošćenjima i kirbajima, pa prže u onim velikim tanjurima za kotlovinu. I sad zamisli to punjeno "smjesom" za pizzu. Eto, tak!
25.01.2015. (11:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Aaaaa, ok, lepinje ili langoši. To volim. Zvuči super.
25.01.2015. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FrancescaDelbiancoPhotography
Ooooo da! I više nego fino! :)
25.01.2015. (13:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
lijepo,lijepo..
26.01.2015. (07:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Super su mi - osobno volim kombinaciju špek, slatki feferoni i sir unutra te umak paradajz sa origanom sa strane za umakanje.
26.01.2015. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Lipo su ti ispali. Rado petljam s tijestima, a i meni je
pećnica draža, nema mirisa, nema masnoća u zraku.
Lipi ti pozdrav i dobar tek s nekim drugim jelom, ovo
si sigurno već pojela:))
26.01.2015. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Pošto volim picu ovo je sigurno još bolje, hrskavije. Probat ću. Prvo moram iskopirati recept, da ne utekne. Hvala.
,
26.01.2015. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
miriše do ovdje
26.01.2015. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Vjerujem da bi mi bilo fino i hladno, samo tko bi dočekao da se ohladi ;)
27.01.2015. (17:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Dobro prikazani panzerotti, i ja sam za pečeno, a Amere prepuštam dr. Mehmetu Cengiz Özu.
27.01.2015. (23:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
panzzeroti, oklopnjaci?
03.02.2015. (15:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...