Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • sinisa

  Super članak. Žao mi djece, ipak su tu više drugi interesi u pitanju. Takvih slučajeva ima sve više i više.

  avatar

  20.01.2015. (12:58)    -   -   -   -  

 • Igniss

  I meni je isto žao djece, iako se zbog odvratnog načina na koji ih feminizam koristi kao oružje ili štit radije klonim naglašavanja toga, jer će oni onda odmah izvrnuti smisao svega.

  Inače, 4% djece koja su podmetnuta očevima je vrlo konzervativna procjena. Da se poslužimo omiljenom feminističkom tvrdnjom, "tko zna koliko je neprijavljenih slučajeva"?

  avatar

  20.01.2015. (13:32)    -   -   -   -  

 • Uuuuuuu

  Post je bomba, ko da je buldozer presao.
  Zamijeni izraz "fasiticki" u tvojoj definiciji feminizma s "nacisticki". Nacizm se temelji na bioloskim karakteristika, kontrolirao bi seks i prokreaciju. Fasizam je samo fetis na drzavu koja sve nadzire i svi joj trebaju sluziti.
  Ono spominajnje (anti)feministicke znanosti. Ko kad je Galileo bio na sudu radi iznosenja antikrscanskih ili stovec teza. O fizici i rezultatima promatranja teleskopom.
  Ima tog jos kroz povijes, vidi Science wars .
  Imali su nacisti i "svoju" fiziku, jer je Einsteinova teorija relativnosti za njih bila "zidovska znanost". Mozes li vjerovati koji su to ekstremisti izvan mozga bili.
  Imali su i socijalisti-komunisti u SSSR svoju pseudoznanost uskladjenu sa "komunistickim idealima", Lysenkoism.
  Otprilike, podvrgnes ljude okolini koja snazno propagira tu pseudoreligioznu ideologiju, pa ce se to kao prenijeti na potomstvo. I dobiti "novog covjeka". Isto izvan svakog razuma i znanstvene metode. O nehumanosti i njih i nacista da ne pricamo.
  Podsjeca na ovo danas kako feminizam i ostalo zeli "promijeniti" muskarce i drustvo kako bi bili totalno u okviru orvelijanske ideologije.

  avatar

  20.01.2015. (13:49)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Izvrsni linkovi! Za Science Wars sam čuo, ali ovaj Lysenkoism je nevjerojatan, nije mi do sada bio poznat. Nemam riječi. Svaka sličnost s današnjim taktikama je naravno slučajna...

  Inače, vrlo dobra zamjerka o nacizmu, postoji puno paralela s time (na koje i sam ponekad aludiram). Ali izraz fašistički mi se više sviđa čisto zato što A) univerzalniji je, te mu je stoga i teže izmaknuti (ne može se samo reći "ali mi nismo antisemiti pa stoga nismo ni nacisti", i B) u našem narodu postoji bogata povijest anti-fašizma, pa i tako reći duboko ukorijenjenjena negativna reakcija prema toj ideologiji.

  avatar

  20.01.2015. (15:13)    -   -   -   -  

 • Vuk

  “Mnogi muškarci su, naravno, završili odgajajući djecu koja nisu genetski bila njihova ali stvarno, zar je to važno? Možeš osjećati jednako naklonosti prema djetetu za koje pogrešno misliš da je tvoje kao i prema onome koje jest tvoje.”

  1) Ako ova autorica doista misli ovo sto je napisala, volio bih cuti njeno objasnjene zasto se zene zalazu za velike materijalne odstete u onim rijetkim slucajevima kad se greskom osoblja u bolnici zamijene dvije upravo rodjene bebe?

  2) I ako sve to nije “vazno,” zasto se onda zene zalazu za ostre zakonske kazne za one muskarce koji namjerno sabotiraju kontracepciju (npr. iglom probuse kondom) tako da bi njihove partnerice na prevaru zatrudnile?

  3) I ako sve to nije “vazno” zenama ili barem ovoj autorici, ali je zivotno vazno drugoj strani tj. muskarcima, zasto onda ne pustiti muskarce da dobiju ono (DNA testove koji ce biti i sluzbeno priznati na sudu) sto traze? Pa zene su, sudeci po ovom clanku, ionako indifirentne u vezi ove teme.

  Retoricka pitanja.

  Srusiti, spaliti do temelja, i onda posoliti zemlju da vise nista ne raste.

  avatar

  20.01.2015. (18:56)    -   -   -   -  

 • joe

  Divota...sudeći po ovome do sad, žena može da zatrudni s bilo kim, i uperi prst u bilo kojeg muškarca u svom okruženju da je otac tog djeteta.

  Uz sav taj feminizam i bijelo vitezovanje, ti izvoli pa dokaži da nisi bio s njom nikako, izvoli pa dokaži da nisi otac tog djeteta....

  Ako ne priznaš i boriš se za pravdu šanse su ti nikakve, u društvu si "neodgovorni muškarac" a zakonom možeš samo donji bit...a ako priznaš to je zločin protiv samog sebe...

  sve mi se čini da će Bete hranit i odgajat Alfino potomstvo, a Alfe uživat u Betinim ženama..

  avatar

  20.01.2015. (21:49)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  Ma meni se ne gori.Neću ni da gore moji bližnji,voljeni.
  Tako je to sa svakom krajnosti.Jesam žena,ali feminizam je krajnost.

  avatar

  20.01.2015. (23:15)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Ha, znaš onu izreku (koju pripisuju Lavu Trockom): "Možda ti nisi zainteresiran za rat, ali rat je vrlo zainteresiran za tebe"

  avatar

  21.01.2015. (08:45)    -   -   -   -  

 • nreakcija

  Odličan članak.

  Inače, ako ste zainteresirani za malo žešću anti-feminističku propagandu, preporučam vjerojatno politički najnekorektniji blog koji postoji:

  http://blog.jim.com/culture/why-women-ruin-everything/

  avatar

  21.01.2015. (13:10)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Uvrijedio bih se zbog toga što me ne netko ne smatra "žestokim", no kako odbijam da me se povezuje s riječju "propaganda" ipak je ok ;-)

  Novi post: Intervju sa Živim zidom

  avatar

  22.01.2015. (10:56)    -   -   -   -  

 • Ronin

  "Postoji znatno licemjerje u činjenici da žena ima neograničeno i bezuvjetno pravo na abortus kojim može pobjeći od svih roditeljskih obveza, a muškarac na tu odluku nema nikakavog utjecaja, niti mu je dostupna slična slamka spasa za koju bi se mogao uhvatiti."

  Šteta mislio sam da će biti više riječi o ovome. Po mom mišljenju abortus (ako je legaliziran) ne bi smio biti moguć bez pristanka muškarca koji je dotičnu oplodio.

  avatar

  23.01.2015. (17:40)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Doći će i to na red. Ne smijemo previše bombardirati hrčka u jednom danu :)

  avatar

  23.01.2015. (18:23)    -   -   -   -  

 • prolaznik

  http://stilueta.net/pink-pen-veza-s-ozenjenim-muskarcem/

  avatar

  23.01.2015. (21:27)    -   -   -   -  

 • Jozo

  "Mnoge države su pod utjecajem snažnog feminističkog/bijelo-viteškog lobija donijele zakone o zabrani genetskog testiranja očinstva. U Francuskoj i Njemačkoj je ono potpuno zabranjeno i kažnjivo je s 5-15 000 € i 1 godinom zatvora"

  Nije mi ovo najasnije. Kad je žene trudna u Francuskoj ili Njemačkoj, pokaže prstom koga hoće i on iako ni kriv ni dužan, nema pojma o čemu se uopće radi (prvi put uopće vidi žensku):

  a) mora je ženiti ili plaćati alimentaciju
  b) platiti kaznu i ići u zatvor

  Vjerujem da nisam dobro shvatio pasus.

  Pozdrav

  avatar

  27.01.2015. (14:13)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Piše ti detaljno na linku u toj rečenici, a u taj link dalje vodi na još detaljnija izvješća. Dakle, u obje te države je ilegalno privatno provjeravati očinstvo - ne samo da rezultati privatnog testiranja nisu sudski prihvaćeni, već je ilegalno i uopće ih pokušavati steći. Dakle ako si muž koji sumnja da dijete nije njegovo, nije ti dopušteno čak ni provjeriti kako bi zatim mogao zatražiti i službeno na sudu. Ako pokušaš, ideš u zatvor.

  Sud u tim državama svejedno ima pravo narediti testiranje očinstva bez obzira na suglasnost iti jedne strane. Jasno ti je da će ga sud koristiti (i koristi ga) vrlo, vrlo selektivno. Naime, naredit će ga odmah kada žena pokaže prstom u nekoga i tvrdi da je on otac; s druge strane, nikada ga neće narediti kada muškarac pokaže prstom u ženu i tvrdi da mu je ona podvalila dijete.

  Dakle, neće ti se dogoditi da ti kao nedužan čovjek budeš proglašen ocem samo zato što je neka žena to rekla (iako se i to ponekad događa, kasnije to pravdaju "pogreškom u papirima"); ali ako si u bilo kojem trenutku priznao dijete (zato što si dobrodušno mislio da je tvoje) i kasnije počneo sumnjati, nema šanse da se ikada oslobodiš. Pravni sustav ti zabranjuje otkrivanje istine "jer bi to naštetilo djeci/obitelji".

  Drugim riječima, te države se brinu za istinu samo kada to ide u korist ženama.

  avatar

  27.01.2015. (21:45)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Znanost potvrđuje igru 4: Distorzija vremena

  avatar

  30.01.2015. (03:50)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Djevice nisu svete krave

  avatar

  07.02.2015. (21:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...