Komentari

drustveno-odgovorne.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • DOPERI

    dm je jedno iznimno poduzeće koje bi trebalo biti uzor ostalim poduzećima. Stvarno je prava šteta što većina hrvatskih poslodavaca nije nimalo slična u svojem poslovanju i socijalnoj osjetljivosti kao dm.

    avatar

    21.01.2015. (13:50)    -   -   -   -  

  • FemaleTeam

    DM je snazno poduzece,koje je upravo tu snagu stekao dobrim poslovanjem u punom smislu. Tome dobrome poslovanju je isto tako jednim dijelom doprinjelo drustveno odgovorno poslovanje što potrosaci jako cijene,te poduzece time potice lojalnost svojih kupaca i privlače nove kupce. Kako se kaže : " dobar glas se svugdje procuje " .

    avatar

    21.01.2015. (16:39)    -   -   -   -  

  • Tim Mazbraronika

    Ja obožavam dm upravo iz tog razloga što su društveno odgovorni u pravom smislu i na svakom području. Cijelo im poslovanje djeluje na taj način, nema afera, radnici su zadovoljni...babybonus je samo još jedan u nizu dobrih projekata.

    avatar

    21.01.2015. (18:58)    -   -   -   -  

  • Kiki

    U svakom slucaju se radi o tvrtki koja izdvaja znacajna sredstva kako bi pridonijela boljitku zajednice u kojoj se nalazi - a samim time koristi i vlastitom imidzu. To znaci voditi profitabilan posao, a ujedno i napraviti nesto korisno za onima kojima treba pomoc!

    avatar

    27.01.2015. (11:27)    -   -   -   -  

  • Martina

    Volim ih upravo iz razloga što imam osjećaj da njihovo društveno odgovorno poslovanje nije paravan na neke aktivnosti upitnih vrijednosti, nego je stvarno dodana vrijednost! Nema nikakvih tračeva o njima, pričama "iza leđa" i slično...
    U potpunosti sam oduševljena njihovim projektima, pogotovo raznim donacijama, tipa školavanja pasa i sl.

    avatar

    01.02.2015. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...