Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • Prinčipesa ne da guze!

  Nakon što sam se vratila iz Gunje nakon onih poplava, pisala sam o tome svima, od DUZS-a do novina/portala. Jedino je Index bio zainteresiran, ali kako je Linić poslao svoje pse da ih rasture, nisu više imali sredstava za slanje jednog od 3 istraživačka novinara koji su im preostali.
  Hrvatske su vode plaćale Tvrtu d.o.o. za nadgledanje, održavanje i sanaciju nasipa. Nakon što su im smanjeni resursi, ukinuli su i posljednjeg čovjeka koji je bio svakodnevno na terenu. Jer, kako iz proračuna izdvojiti čovjeku plaću na godišnjoj razini, a u isto vrijeme financirati sve te A8-ice i letjelice.
  I dalje je ostala firma koja je bila zadužena. Šljunak koji su nasipavali su kasnije dolazili pokupiti, na očigled svih, uz jadne izgovore.
  Zatim su posjekli zdravo drveće koje je bilo posađenu uz nasip, ignorirajući upozorenja mještana da su stabla posađena kako bi bila potpora samim nasipima.
  Nije potrebno govoriti kako je vlasnik tvrtke koja je sabotirala nasip i ugrozila tisuće života, nečiji šogor, brat, šurjak ili nešto deseto.

  avatar

  16.01.2015. (13:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...