Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • FrancescaDelbiancoPhotography

    Ponekad je stvarno potrebno prekinuti sa svime...
    Ponekad je to tužno ako je razlog netko drugi a ne mi i naša odluka.
    Ja baš namjeravam napustiti taj "svoj" grad, te puste ulice i licemjerne ljude... Mlada sam i potrebna mi je promjena. Odlazim za Zagreb čim uhvatim gore neki stan i posao. Ne znam hoću li se vraćati u Rovinj, ok budem kako bi pozdravila roditelje dok se i oni konačno ne presele gore. Jednostavno sam se počela osjećati tu kao stranac i stalno me neka tuga prati kada hodam onim ulicama gdje sam ostavila osmjeh a koje su se toliko promjenile na gore da sada miriše samo na gorčinu.

    Promjene su dobre i vraćati se na nešto šta ne valja samo iz nekog pozitivno malinkoničnog sjećanja nije baš neka pametna ideja ...

    avatar

    13.01.2015. (18:10)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...i ja mislim da su promjene potrebne...i to onda kada mi to želimo...i ne bih rekao da je bilo što u našim životima bilo bezveze ....sve je to trebalo tako biti, jer to smo mi....ali, naravno slušati sebe je bitno i ne činiti protiv onog što osjećamo...možemo bit zarobljeni svojim umom, ali možemo i jako dobro surađivati s njim.....čovjeku ako dođe da trči, tada mora obuti tenisice i otići trčati,pa makar ga svi zbog toga smatrali ludim...to mi je neka poanta života....mijenjati se u skladu sa samim sobom !!

    avatar

    13.01.2015. (19:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...